Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
valja docekati utakmicu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
jesi normalan, da pola raje dobije srcani i plus da pola raje po*usi na kladionici igrajuci handicap pobjedu.....sta ti je hahahahaaBSBosna je napisao/la:Bolje bi bilo da pobjedimo 2-1 u zadnjoj minute nego 5-0.
- Principatus
- Kontakt:
Ma bjazi kakve zadnje minute, ono protiv Bijelorusije mi ne treba jos jedanput, da se na stolici okrecem kao na raznju.
Nisam ovaj put imao vremena da pratim situaciju prije utakmice, totalno sam neinformisan, tako da sam kao sazetak procitao samo zadnje stranice ovdje.
Rahimic ili ne, nekako mislim da to nece praviti neku razliku, ali bi naravno uskoro volio vidjeti nekog mladjeg i brzeg na toj poziciji. Kolasinac naprimjer bi jos dalje ubrzao nasu igru i posebno prebacivanje iz defenzive u napad. Rahimic nazalost nikad nije bio taj brzi covjek, koji je znao uputiti precizan pas. Sejo ce se sigurno mijenjati sa Lulicem na beku, Lulic je tu stvarno, kako Cartman rece, veoma los. Postavlja se toliko cesto pogresno, jedino ga njegova nenormalna brzina spasava. Dodatno Salihovic pored lijevog krila vuce rado prema sredini, kao i u Hoffenheimu. Moja velika nada je, da ce Stevanovic igrati danas, on dosta radi i u igri nazad, tako da.
Stevanovic, Salihovic, Lulic, Pjanic, Vedo i Dzeko. Mislim da je to jedna brutalna ofanzivna kombinacija, koja ce razvuci protivnika na sve strane i unistiti Latviju na terenu.

Rahimic ili ne, nekako mislim da to nece praviti neku razliku, ali bi naravno uskoro volio vidjeti nekog mladjeg i brzeg na toj poziciji. Kolasinac naprimjer bi jos dalje ubrzao nasu igru i posebno prebacivanje iz defenzive u napad. Rahimic nazalost nikad nije bio taj brzi covjek, koji je znao uputiti precizan pas. Sejo ce se sigurno mijenjati sa Lulicem na beku, Lulic je tu stvarno, kako Cartman rece, veoma los. Postavlja se toliko cesto pogresno, jedino ga njegova nenormalna brzina spasava. Dodatno Salihovic pored lijevog krila vuce rado prema sredini, kao i u Hoffenheimu. Moja velika nada je, da ce Stevanovic igrati danas, on dosta radi i u igri nazad, tako da.
Stevanovic, Salihovic, Lulic, Pjanic, Vedo i Dzeko. Mislim da je to jedna brutalna ofanzivna kombinacija, koja ce razvuci protivnika na sve strane i unistiti Latviju na terenu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Salio sam se.hordas_Bec je napisao/la:jesi normalan, da pola raje dobije srcani i plus da pola raje po*usi na kladionici igrajuci handicap pobjedu.....sta ti je hahahahaaBSBosna je napisao/la:Bolje bi bilo da pobjedimo 2-1 u zadnjoj minute nego 5-0.

-
- Kontakt:
BSBosna je napisao/la:Salio sam se.hordas_Bec je napisao/la:jesi normalan, da pola raje dobije srcani i plus da pola raje po*usi na kladionici igrajuci handicap pobjedu.....sta ti je hahahahaaBSBosna je napisao/la:Bolje bi bilo da pobjedimo 2-1 u zadnjoj minute nego 5-0.
ja pomisli stvarno hahahahaha
Dobro jutro, evo ja upalio FACE TV, ali nemam sliku koja to dokazuje...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ja mislim da je bolje da pobjedimo mi nego oni. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da bi glavni cilj u ovoj utakmici trebao biti da vise lopti zabijemo u njihov gol, nego oni u nas. 

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vidim dobra zahebancija u Rigi 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
Vrijeme utakmice
P.S. nastimajte kad vam odgovara
Vrijeme utakmice

P.S. nastimajte kad vam odgovara

Republika Zenica
Samo da se ne primi jeftin gol i da mi što prije uvalimo njima koji pogodak kako bi hladnije glave priveli utakmicu kraju. Očekujem Pjanićev gol, iako je u toj maloj krizi zbog burnih reakcija Rominih navijača zbog njegove izjave poslije finala Kupa. Nadam se da će svi pružiti solidnu partiju i da će kao čitav tim ovu utakmicu pobijediti! Samo gazi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo vam stream za tekmu preko youtubea: " onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam Grcku tu, bio je odlican kvalitet i naravno nema opasnosti da ce server past, jer preko youtubea je. Nema ni pop-up reklama naravno. Komentator je Englez. Ovaj put cu gledat na Faceu, ali ovo vam je vjerovatno najbolja alternativa ako nemate taj kanal.
Gledao sam Grcku tu, bio je odlican kvalitet i naravno nema opasnosti da ce server past, jer preko youtubea je. Nema ni pop-up reklama naravno. Komentator je Englez. Ovaj put cu gledat na Faceu, ali ovo vam je vjerovatno najbolja alternativa ako nemate taj kanal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[youtube][/youtube]
Gledaj Latvijki jesu se razbacale cim su tu Bosanci
znaju i one sta valja 
Gledaj Latvijki jesu se razbacale cim su tu Bosanci

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobra ova kvota
hendikep 2
2,70
Dzeko daje gol
2
Na cenera, iznos 54 KM.
hendikep 2
2,70
Dzeko daje gol
2
Na cenera, iznos 54 KM.
al ih furaju ove sponzoruse
onda daj plati pice dva kupi poklon

onda daj plati pice dva kupi poklon

fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledaj Latvijki jesu se razbacale cim su tu Bosanci![]()
znaju i one sta valja
Guzi nasa rulja....

Karabeg reče da jest', nije ništa strašnoZeman je napisao/la:Je li Salihović spreman?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.