Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
Tuzniju noc u svom zivotu odavno nisam imo. Tako dobro odigrat i izgubit ne mogu da vjerujem.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ova lopta je trebala ici na Greena!
Nema veze svak cast momcima ostavili su srce na terenu,bice napaljen do kraja sezone i sad hocu da 8 zavrsimo hocu vrucinu u PO odma
Nema veze svak cast momcima ostavili su srce na terenu,bice napaljen do kraja sezone i sad hocu da 8 zavrsimo hocu vrucinu u PO odma
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lako je sad govoriti, sta je trebalo, a sta nije. Ovo me unistilo. Vodili smo 10 razlike i onda par losih odbrana kad smo pustili Jamesa da suta. U tom treba traziti razlog poraza, a ne u zadnjih par napada jer to se nekad pogodi nekad ne.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nije mi namjera da provociram, ali Vasoj ekipi podhitno treba jedan kvalitetan psiholog...Pa koliko ste utakmica Vi ove sezone izgubili vlastitim glupostima...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Terry debil tjerat sto prije tog starca,gubi 2-je odlucujuce lopte,trebao je LBJ pljunut nako onog zakucavanja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne može se Miami pobjediti sa 11 šuteva Piercea, bez poena čovjek u zadnjoj četvrtini. Bradley divljao k'o nikad, on i Terry nas ukopaše sa svojim izgubljenim loptama. Green na kraju izgorio u želji da sam riješi utakmicu i to nas je koštalo, a i realno sudije nam pokloniše loptu na kraju. Yebi ga, dobra utakmica, šteta što nije deseta zaredom u regularnoj sezoni protiv njih u TD Gardenu, da je KG igrao bio bih ziher da ćemo dobiti, bitno je da se možemo nositi sa njima. Da im se povrijedi James, odgovorno tvrdim da bi bili u rangu Timberwolvesa.
YNWA
Ma nama fali centar i mi bi harali nema lahki poena,Jedva cekam da se Rondo vrati da se negube olako lopte,Sully takodje fali mnogo da koju kotpu ispod kosa pokupi,mi se satrasmo da zabijemo kos a oni laganini se usecu pod kos,ne moze to tako hocu Centra pod hitno i onda moze mnogo toga ucinit,pogotvo kad se Kg vrati na prirodnu poziciju!
Ne pamtim losiju zavrsnicu Pierce-a. Prvo promasi nesto sto uglavnom pogodi za pobjedu, a onda ga jos Battier izlevati ko nekog debila od 18g. Kada bi se sastali s Miamiem u play-offu vjerovatno bi bilo 4-1 za njih i ovo su utakmice gdje se primjei Rondova povreda. Ne moze Pierce u ovim godinama i prevodit loptu i skakat i dodavat i onda zbog tog ispasta ono sto obicno pogodi za pobjedu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
svaka cast greenu, izgleda da je strasno dobru utakmicu odigrao, mrsko mi je bilo ustajati iz kreveta na poluvremenu da vam cestitam pobjedu ali na kraju dodje da bi dzaba to uradio ali stvarno sam mislio da nas dobijate 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uncle Jeff
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
steta sto ih ne dobismo, steta zbog greena lik je odigrao utakmicu karijere, ali opet sa kakvim hendikepom smi igrali i nismo se ni nadali da ce ovako gusto biti, pa njima da fali samo James mi bi njih samljeli...kad se KG vrati mozemo ih dobiti bez problema... sta znaci dobar trener koji izvuce maksimum iz graca DOCU treba spomenik dignuti
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šteta za poraz, mislim da niko imao u zadnje vrijeme ovakva brojke protiv LBJ 1 na 1 . Svaka čast za igrača kojeg sam ja smatrao „rahmetlijom“rio_Ferdy88 je napisao/la:Uncle Jeff![]()
[youtube][/youtube]
Dobro se sjećam kad je Green došao u Celticse i svi su bili protiv trejda (opravdano doduše) al mi je jedan komentar sa nba.com osto u sjećanju: 'Jeff Green is a baller!'
I vala i jest, par puta ove sezone je to pokazo i onda ovo večeras...Šteta što im ne prekinuste niz, sad Rocketsi padoše na treće mjesto.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
KG bi trebao igrati večeras protiv Pelikana
@GwashNBAGlobe
Kevin Garnett is a go tonight according to Doc Rivers #celtics
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Green nastavlja svoj šou program, već 11 u prvoj četvrtini i +9 za naše. Idemo po valjda sigurnu pobjedu!
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
Ma valjda ove stalne promjene u rotaciji ili citaj povrede su uzele maha na kompletan ucinak odbrane, ali ja opet vjerujem da ce to Doc srediti kada najvise bude trebalo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Ma prika dobru odbranu igramo ali na momente, naleti period kad je propuh u pravom smislu te riječi pa ti bilo koji protivnik za minut-dva isptopi prednost sa +10 na +2 lupam. Ovakve utakmice treba riješiti u startu našom prepoznatljivom odbranom, otići na +20 na poluvremenu i ćao, odmoriti Istinu i KG-a, dati priliku klupi da se uhodavaju, ali očito mi to ne znamo uraditi, vazda je drž' ne daj sa slabijim ekipama...
YNWA
Ja sam ove sezone bas upratio kada god povedemo 10+ razlike, mi to tako glupo izgubimo da to nije normalno i na taj nacin (svojim glupostima) smo zeznuli bar 15 utakmica ove sezone i sinoc protiv Miamia kada smo poveli 12-13 razlike, istopi se u sekundi, ne zbog njihovog kvaliteta vec zbog naseg opustanja ili sta li se vec desava. Ovaj problem se mora rjesiti i to podhitno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.