Sturi se tražeći po portalima da vidim, ali ne mogu da nađem..el-fighter je napisao/la:Ja kontam Turci se vole cjenkat, ovo ce se oduzit' kad ono..neo je napisao/la:Presao definitivnoNek mu je sa srecom!
![]()
![]()
Inace izvor?
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Izet Hajrovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema nigdje definitivno, samo su potvrdili da su pregovori u toku.
Galatasaray prijavio dovodjenje hajrovica na istanbulsku berzu tako da je finito 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
21.48 - Galatasaraj je dobio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Novi član šampiona Turske je bosanski reprezentativac Izet Hajrović. Turci su za vezistu Grashopersa platili pet miliona evra.
Fine pare Bgmi
Fine pare Bgmi
Izet je ovom slikom na Faceu poručio da odlazi, još ono crvena kravata, Galatasaray, ovo ono

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
sljedece utakmice Galate

Prvo prijateljska u petak protiv Ajaxa pa onda 3 kupske u jednoj sedmici. Znaci vrlo brzo bi mogo debitovat, ako se transfer finalizira.

Prvo prijateljska u petak protiv Ajaxa pa onda 3 kupske u jednoj sedmici. Znaci vrlo brzo bi mogo debitovat, ako se transfer finalizira.

Izetova konkurencija u Galati:
Selçuk İnan aka Turski Xavi.
Wesley fuckin' Sneijder.
Hamit Altıntop.
Aydin Yilmaz..
Nordin Amrabat...
Emre Colak...
Sad sve zavisi sta Mancina namjerava sa Izetom.
shandrlike-tandrlike
- el-fighter
- Kontakt:
Joj ako bude namjerav'o da ga zahebava samo zato sto je Bosanac 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad,ako on uzme tursko drzavljanstvo ono nema veze sa sportskim(BiH) kojeg ima i uredno moze nastupati za nas?
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko sam skontao, nema. On ce se odreci Svicarskog, i uzeti Tursko, a sportsko bi trebalo ostati Bosansko.Head je napisao/la:Sad,ako on uzme tursko drzavljanstvo ono nema veze sa sportskim(BiH) kojeg ima i uredno moze nastupati za nas?
msm da daHead je napisao/la:Sad,ako on uzme tursko drzavljanstvo ono nema veze sa sportskim(BiH) kojeg ima i uredno moze nastupati za nas?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Izetova konkurencija u Galati:
Wesley fuckin' Sneijder.
Hamit Altıntop.
Aydin Yilmaz..
Nordin Amrabat...
Emre Colak...
Izetova najveća trenutno konkurencija je portugalac Bruno,kojeg Manchini sad koristi na desnoj strani,dok se ne vrati Altintop!A mali je super-talenat!
Wesley fuckin' Sneijder.
Hamit Altıntop.
Aydin Yilmaz..
Nordin Amrabat...
Emre Colak...
Izetova najveća trenutno konkurencija je portugalac Bruno,kojeg Manchini sad koristi na desnoj strani,dok se ne vrati Altintop!A mali je super-talenat!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Bruma sigurno nece biti konkurencija Izetu ako dodje Izoni na bosfor.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
glup je ako ode u galatesaraj dzeko nazovi ga i reci ko je mancini ,,,, jesta nam zabar na ledza skocio
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Mancini će nam doći glaveadal je napisao/la:glup je ako ode u galatesaraj dzeko nazovi ga i reci ko je mancini ,,,, jesta nam zabar na ledza skocio
15.10.2013.
Nisam baš najzadovoljniji, ali šta je tu je. Želim mu sreću u Galati i da bude redovan u prvih jedanaest. Biće teško, ali to je pravi izazov za Izeta. Vjerujem da nas neće razočarati.
dis iz a futbol, and a futbol iz strange 
adal je napisao/la:glup je ako ode u galatesaraj dzeko nazovi ga i reci ko je mancini ,,,, jesta nam zabar na ledza skocio
Da, Mancini je kriv uvjek
Pa covjek ga je doveo u City. Koliko mu Pellegrini daje vremena da igra ?
Covjek nemoze da se pored Aguera i Negreda probije, kako je onda mogo uz Aguera, Balotellija i Tevez-a ?
Smirite malo.
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, MiranGlasnic i 18 gostiju.