igracu hendikep,dosta 1 razlike.uzecu jare,**** pareCartman je napisao/la:Nemoj bolan, ne moze i jare i pare. Baksuzirat ces nas.wienultras je napisao/la:bez obzira na sve srce vuce dzaba je..50 evrica na zmajice sutra....odrace me zena![]()
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
wienultras
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Igraj oba daju gol,neces pogrijesiti sigurno....
Nema nikakvih preduslova za pobjedu sutra.
Fali pola tima,pola onih sto ce igrati igraju na neprirodnim pozicijama,pola ih nema vise od cetiri utakmice za reprezentaciju,zadnja linija je katastrofalna,moral i samopouzdanje je na najnizim granama ikad,selektor je potpunai fudbalski amater,polovina javnosti se i dalje pita je li bolje da pobijedimo ili da izgubimo,igracima je pun k.rac Susica,njegovih igraca,njegovog brata,njegovog lopovluka....
Previse negativnih stvari je u igri da bi se pobijedilo.Jedina pozitivna stvar je sto je Vels zaista nizerazredna reprezentacija pa mozda smo ih i ovakvi razbijeni u stanju pobijediti.
Remi je nista,kao poraz.
Ja ne vjerujem u pobjedu.
Fali pola tima,pola onih sto ce igrati igraju na neprirodnim pozicijama,pola ih nema vise od cetiri utakmice za reprezentaciju,zadnja linija je katastrofalna,moral i samopouzdanje je na najnizim granama ikad,selektor je potpunai fudbalski amater,polovina javnosti se i dalje pita je li bolje da pobijedimo ili da izgubimo,igracima je pun k.rac Susica,njegovih igraca,njegovog brata,njegovog lopovluka....
Previse negativnih stvari je u igri da bi se pobijedilo.Jedina pozitivna stvar je sto je Vels zaista nizerazredna reprezentacija pa mozda smo ih i ovakvi razbijeni u stanju pobijediti.
Remi je nista,kao poraz.
Ja ne vjerujem u pobjedu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema vise nizerazrednih ekipa bar tako mislim, svi sada igraju solidan fudbal. Ne stalno ali su u stanju odigrati i uzeti bodove.. Dokaz su vam vecerasnji neki rezultati.
Mi Velsa mozemo dobiti, oni nas mogu dobiti..
Citiramo se ako budemo zivi i zdravi.tuzlak1987 je napisao/la:Nema vise nizerazrednih ekipa bar tako mislim, svi sada igraju solidan fudbal. Ne stalno ali su u stanju odigrati i uzeti bodove.. Dokaz su vam vecerasnji neki rezultati.
Vels nece pobijediti Kipar u utakmici poslije nase i nece biti ni treci a mozda nece ni cetvrti na kraju kvalifikacija.
Hajde jos malo da prebacimo 100 stranica
Evo i od mene formacija "SIDRO"

Evo i od mene formacija "SIDRO"

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne vjerujem ni ja nesto u te zemlje kao sto su Vels, Sj Irska, Skotska. Kao da su tako blizu, a tako daleko ali s obzirom da je kod nas situacija kakva je ne treba cuditi da uzmu bodove.Rusilac je napisao/la:Citiramo se ako budemo zivi i zdravi.tuzlak1987 je napisao/la:Nema vise nizerazrednih ekipa bar tako mislim, svi sada igraju solidan fudbal. Ne stalno ali su u stanju odigrati i uzeti bodove.. Dokaz su vam vecerasnji neki rezultati.
Vels nece pobijediti Kipar u utakmici poslije nase i nece biti ni treci a mozda nece ni cetvrti na kraju kvalifikacija.
Nikad im se npr nije desavalo imaju 10 poraza u nizu kao neki ili takve stvari, imaju igrace koji igraju po Engleskoj, imaju Balea koji je igrac poteza. Jedan trenutak je dovoljan da nam on zagorca zivot..
A sta smo pricali i za Kipar, napravili im tretman kao da su dno dna pa ljudi odigrase solidno i uzese bodove..A 99% nas nije znalo niti jednog igraca njihovog
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 okt 2014, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Msm da ćemo ih dobit glat' gore. 2-3 gola razlika. Imam filing za osjećaj da ćemo odigrati vrhunski 
E da,zaboravio sam najvaznije,kreten je opet nicim izazvan otkrio sastav i ponudio selektoru Velsa poklon koji se ne propusta.
Boze kakav idiot.
Boze kakav idiot.
Stvarno ne znam sto mu to treba. Sta pozitivno to moze donjet? Apsolutno nista. Umjesto da ovaj nagadja kako cemo igrat, zna tacno kako i moze spremit taktiku u odnosu na to. A mi pojma nemamo kako ce oni, Pape sam kaze.Rusilac je napisao/la:E da,zaboravio sam najvaznije,kreten je opet nicim izazvan otkrio sastav i ponudio selektoru Velsa poklon koji se ne propusta.
Boze kakav idiot.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stoperski par koji zabrinjava, no i to bi trebalo biti dovoljno za tri boda, 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Anketa kaze ovako:
6b-50-17%
4b-65-22%
3b-39-13%
1b-69-24%
0b-70-24%
Ukupno glasova : 293
Nas brace 50...nase polubrace 65 = 115
39%
Ukupan broj dusmana = 178
:puke:61%
Ovi sa 0 i 1 bod su zestoki momci....48% ublehasi...
Ovima sa 3 boda ne vjerujem...nije bilo u anketi dva boda..znaci poluublehasi
6b-50-17%
4b-65-22%
3b-39-13%
1b-69-24%
0b-70-24%
Ukupno glasova : 293
Nas brace 50...nase polubrace 65 = 115
Ukupan broj dusmana = 178
Ovi sa 0 i 1 bod su zestoki momci....48% ublehasi...
Ovima sa 3 boda ne vjerujem...nije bilo u anketi dva boda..znaci poluublehasi
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Aj ti to Safetu objasni,on misli da je i sada 82'.Slovaci su izginuli protiv Španije trčali su k'o ludi,ako naši budu fizički ravnopravni sa Welšanima dobijamo utakmicu,ako se vukli k'o protiv Cipra dobijamo al' po guzici.tuzlak1987 je napisao/la:Nema vise nizerazrednih ekipa bar tako mislim, svi sada igraju solidan fudbal. Ne stalno ali su u stanju odigrati i uzeti bodove.. Dokaz su vam vecerasnji neki rezultati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Principatus
- Kontakt:
Dakle otprilike mozemo racunati sa ovom postavom:
-----------------------Begovic----------------------
----Vrsajevic---Hadzic---Sunjic------Lulic-----
-----------------Besic-----Medunjanin----------
----Ibisevic---------Pjanic------------Susic------
-----------------------Dzeko------------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AlfredBorden
- Kontakt:
bejl hetrik u najavi 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Mislim da je već najavio da će Mujdza igrati, tako da Vrsajevića neće bitiPrincipatus je napisao/la:Dakle otprilike mozemo racunati sa ovom postavom:
FGR !
- AlfredBorden
- Kontakt:
kakvog mi inovatora imamo 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Kako cemo samo iznenaditi Wales sa ovom postavom gore

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
samo se previse frke sada oko susica dize ....prvo , sto je ovo isto radio konstantno od kako je dosao sa par izuzetaka u postavkama 4-2-3-1...dakle s njemackom je izgubio utakmicu i primio tri gola kad je salihovic presao na lijevog beka sa zadnjeg veznog kojeg je igrao s rahimicem , a umjesto njega usao ibricic koji nije mogao istrcati u sredini....formacija je bila ista kao i danas
.................rahimic...........
........pjanic..............salihovic
..................misimovic..........
....isto je zapoceo i 0:2 protiv francuza.....
.................rahimic.................
...........pjanic..........ibricic......
.................misimovic............
dakle, to traje 4 godine i mi kao tek sad skontali
i sad je isto ....s tim da je bolja varijanta danas, jer medunjanin je mnogo bolji defanzivno od ibricica a susic pokretniji od misimovica ali ovo je njegov nacin razmisljanja ....dosta igraca u sredini koji znaju valjati loptu
.................rahimic...........
........pjanic..............salihovic
..................misimovic..........
....isto je zapoceo i 0:2 protiv francuza.....
.................rahimic.................
...........pjanic..........ibricic......
.................misimovic............
dakle, to traje 4 godine i mi kao tek sad skontali
i sad je isto ....s tim da je bolja varijanta danas, jer medunjanin je mnogo bolji defanzivno od ibricica a susic pokretniji od misimovica ali ovo je njegov nacin razmisljanja ....dosta igraca u sredini koji znaju valjati loptu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.