Necu ni kod Senihe ni kod Denijala izaci, znaci rahat samChaosX je napisao/la:Prosle godine je bilo 4 rasi poplava i onog silnog pomjeranja, sad ce bit 2 maksimalno.(A mislim da taj spisak jedino Seniha i Denijal pregledaju)theboss_RD07 je napisao/la:Kod nas na masinstvu moras otic u studentsku i moras se potpisat na listu. Imas sve predmete na listama i potpises se pod ona 4 na koja zelis izac. E sad jbg, ti mozes izac na svaki ali se moze desit situacija kao na tehnickoj dokumentaciji da asistent uzme taj spisak i provjerava ima li neko da je izasao na ispit a nije se potpisao. Ne znam sad da li su provjeravali i pri upisu ocjena, jer nisam bio ni na jednomNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za UNTZ : Mislim da na socijali mozes sve izaci, ali samo najvise 4 upisati u index
Studiranje
Moderator/ica: insider
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Studiranje
- Centre forward
- Kontakt:
Nazovi studentsku službu, oni su ipak najsigurniji.Momciluk je napisao/la:Zna li neko da li se u tuzli obnova upisuje odma sledece sedmice kad i ovi redovni ili kasnije da ne idem dzaba u tz u pon?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma zvao sam prije mozda mjesec ona mi rece 14. da ce biti upis.. a sad vidim da je za ove upis u pon pa mozda ce biti i meni sad da se nije ona sta zajebala u studentskojCentre forward je napisao/la:Nazovi studentsku službu, oni su ipak najsigurniji.Momciluk je napisao/la:Zna li neko da li se u tuzli obnova upisuje odma sledece sedmice kad i ovi redovni ili kasnije da ne idem dzaba u tz u pon?
This time next year we'll be millionaires.
- Centre forward
- Kontakt:
Kod nas prika ni semafori preko vikenda ne rade, a kamoli tetice po studentskim službama. Ako ti je rekla taj datum onda je vjerovatno to to, mada na to ne možeš ni zakasnit', samo ponesi uplatnicu i nema problema. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
SemaforCentre forward je napisao/la:Kod nas prika ni semafori preko vikenda ne rade, a kamoli tetice po studentskim službama. Ako ti je rekla taj datum onda je vjerovatno to to, mada na to ne možeš ni zakasnit', samo ponesi uplatnicu i nema problema.
Ma necu zakasnit, a i to sto kazes ja mislim da bi se u pola semestra mogao upisat samo da odjem sa uplatnicom 
- Centre forward
- Kontakt:
Semafori na ulicama, stara šala. Nema direktne veze sa nekim od fakulteta, da budemo načisto. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Znam da neki fakulteti imaju te "semafore" (TV za obavjestenja ), pa reko dal se i to kod nas pojavilo.Centre forward je napisao/la:Semafori na ulicama, stara šala. Nema direktne veze sa nekim od fakulteta, da budemo načisto.
U ponedjeljak uvid, nadam se da cu pronaci bod ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sacekaj dok prođu socijalni rokovi pa onda, ja sam znao kasnit i mjesec, podnesem molbu samo i uplatnicu, nece ti oni odbit paraMomciluk je napisao/la:Ma zvao sam prije mozda mjesec ona mi rece 14. da ce biti upis.. a sad vidim da je za ove upis u pon pa mozda ce biti i meni sad da se nije ona sta zajebala u studentskojCentre forward je napisao/la:Nazovi studentsku službu, oni su ipak najsigurniji.Momciluk je napisao/la:Zna li neko da li se u tuzli obnova upisuje odma sledece sedmice kad i ovi redovni ili kasnije da ne idem dzaba u tz u pon?.. nazvao bi opet al ne znam rade li oni preko vikenda?
Mia San Mia
Uplatnica je cudoChaosX je napisao/la:Sto provociraju xD
@Momciluk molba je cudo
Kakva ba molba, necu ja nista zakasnit a i oni bi meni trebali pisat molbu da se upisem, 3000 godina jbt
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma Seniha je luda. Evo i meni ostala Kinematika za uslova, jos matematika2 i fizika. To i ne planiram pokusavat a matematika je 8.9 i za to imam velika ocekivanja. Ako uspijem rijesit nju onda cu samo fiziku radit za socijalu. Da probam samo kinematiku prenijet ako i za nju ne izleti sta sa straneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Necu ni kod Senihe ni kod Denijala izaci, znaci rahat samP.S. Sto neki dan Seniha obori na kinematici boga oca, ne zna se ko vise place
⭐
da pitam opet...
Kad će se znati raspored studenata po sobama u studenskom domu na Bjelavama?
ima li neki link, pdf dokument ko prošle godine, bilo šta?
Prošle godine su objavili 13.09.sombrero je napisao/la:da pitam opet...
Al kako stvari stoje ja ću morati stan tražiti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
prve tri su najgore, onda upišeš drugu, pa je sve lakšeChaosX je napisao/la:Sto provociraju xD
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
De mi reci jel moguce parcijalu popravljati na mat. 2 ili se moraju obje, ako si upoznattheboss_RD07 je napisao/la:Ma Seniha je luda. Evo i meni ostala Kinematika za uslova, jos matematika2 i fizika. To i ne planiram pokusavat a matematika je 8.9 i za to imam velika ocekivanja. Ako uspijem rijesit nju onda cu samo fiziku radit za socijalu. Da probam samo kinematiku prenijet ako i za nju ne izleti sta sa straneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Necu ni kod Senihe ni kod Denijala izaci, znaci rahat samP.S. Sto neki dan Seniha obori na kinematici boga oca, ne zna se ko vise place
Mia San Mia
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pitanje za starije kolege .. Koja su od ovih smjerova na masinstvu ( energetika, mehatronika i proizvodno ) najbliza autoindustriji ?
Mehatronika <3NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pitanje za starije kolege .. Koja su od ovih smjerova na masinstvu ( energetika, mehatronika i proizvodno ) najbliza autoindustriji ?
Nema popravljanja.Ako si im'o bodove izlazis na zavrsni ako ne, integralno radis obije parcijale, pa onda na zavrsni, ukoliko si skupio tih 20b.R32 je napisao/la:
De mi reci jel moguce parcijalu popravljati na mat. 2 ili se moraju obje, ako si upoznat
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, VensanKasel i 12 gostiju.