Kajzer10 je napisao/la:Ma stipu to.
Pred kraj meca je to bilo, upratio sam taj detaljcic. Ma bezazleno nesto, ne bih rekao da je vrijedno komentarisanja. Necemo sad traziti dlaku u jajetu.
I samo jednom je to bilo i crnac ga momacki izvozao i poentirao (ali nisam siguran da je to bilo u istom napadu).
Ma znam, ali ja ne volim takve osobine kod igraca. Da Musa nije nas, vjerovatno bi mi bio jedan od odvratnijih igraca, za Nurkica da ne pricam (Dzumhur sto se tice tenisa, isto tako). Uvijek sam za one koji ti na terenu pokazu sve sto treba da se pokaze, malo pricaju i gestikuliraju, ali nemilosrdno zatrpavaju koseve/golove. Volio bih da takav bude i Musa, i Nurkic, i..., ali izgleda da je kod nas taj sindrom opasno uzeo maha. Moguce da je jedan od razloga toga i taj sto preko noci postanes poznat i iz jedne male sredine dospijes u jedan Zagreb, u sasvim respektabilan klub (o infrastrukturi, uslovima i finansijama da ne pricamo) na ovim prostorima, putujes cijelom Evropom, plus imas primanja koja tvoji roditelji ne mogu zamisliti. Nurkiceva usporedba je jos 5x brutalnija.
Helem nejse. Veceras nisam zadovoljan igrom u odbrani, i inace njegovom dbranom. Kao da zakasni na prvom koraku protivnika i konstantno kaska pola koraka, nesto s cim Buza ima opasnih problema. Kod Muse to prije nisam primjecivao. Takodjer, skroz je fizicki inferioran. Ne znam da li ide u teretanu (vjerovatno nesto minimalno, ako i ide), ali bi morao nesto poraditi s te fizicke strane. Ja se samo pribojavam da on jednostavno i ne moze biti koliko-toliko fizicki konkurentan, takva genetika i kraj price. Volio bih da grijesim. Veceras ga je, npr. Nedovic u vise navrata bez ikakvih problema prosisao u odbrani.