Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Hrgovic kaznjen sa 3 utakmice, zbog udaranja igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zna li ko sta je sa Nurdinom Hrusticem?? Znam da je potpisao za Bochum i sad trenutno se kali u njihovim amaterima, zna li ko kako igra tamo i kakve su sanse da dogura do prvog tima?? Mlad i perspektivan je, nadam se da ce se uspjeti nametnuti.....
Mislim da Ne trebamo puno kritikovati Dzeku.Covjeku fale golovi, ali objektivno,meni ne igra lose.Barem stvara prilike,u Armeniji asistirao,protiv Turaka nije imao srece,u subotu izborio penal za Wolf.Naravno,to je napadac,od njega se ocekuju samo golovi ali moramo priznati da se trudi i da nije imao srece.Bojim se da ga to ne demoralise.
Zeljno cekam gol Vede,pogotovo u reprezentaciji,jer mislim da bi tada i Dzeko uzeo zalet.
Zeljno cekam gol Vede,pogotovo u reprezentaciji,jer mislim da bi tada i Dzeko uzeo zalet.
12.9.2009.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Hrgovic kaznjen sa 3 utakmice, zbog udaranja igraca.
ccccc čuj udario igrača
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Supic potpisao za Timisoaru !
Realno, mislim da je kalibar za veci klub.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pare su u pitanju drug sta mislis koliko je sad usanovic uzeo paraWolverine je napisao/la:Supic potpisao za Timisoaru !
- Stone Island
- Kontakt:
Konačno Begović može stati na gol. 

Stace Begovic na gol kad zasluzi. Trenutno ga zulja nesto sto se zove klupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
e sad ce mo vidit koliko vrijedi begovic jest da je malo laksa estonija al opet moze se pokazatStone Island je napisao/la:Konačno Begović može stati na gol.
- Stone Island
- Kontakt:
Da Ćiro kaže zemlja je ravna,ti bi rekao pa upravu je.Tvoje objašnjenje:Pa sve je ravno.Samo ideš naprijed,ne ideš u krug.I Begović je siguran protiv Estonije jer Supić pauzira radi kartona.Virtu4l je napisao/la:Stace Begovic na gol kad zasluzi. Trenutno ga zulja nesto sto se zove klupa.

i supića je žuljalo nešta što se zove nemam kluba, pa je ipak branioVirtu4l je napisao/la:Stace Begovic na gol kad zasluzi. Trenutno ga zulja nesto sto se zove klupa.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
a ako se vrati hasagic begovic opet na klupu 

Kako je ono bilo? Ibricic ovo, Ibricic ono? Ibricic rijesi prvu tekmu (Armenija). Supic nema kluba, Supic je smijesan, Begovic je bolji, Portsmouth, Adebayor... Supic rijesi drugu utakmicu (Turska). Ko je u pravu? Ciro ili vi genijalci modernog fudbala? Ciro naravno.Stone Island je napisao/la:Da Ćiro kaže zemlja je ravna,ti bi rekao pa upravu je.Objašnjenje:Pa sve je ravno.Samo ideš naprijed,ne ideš u krug.I Begović je siguran protiv Estonije jer Supić pauzira radi kartona.![]()
![]()
![]()
Bas vam se neda da ga nadmudrite.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
begovic danas branio za rezerve protiv aston ville, inace u engleskoj ima liga za rezerve... iako je primio dva gola Asmir je odlicno branio, barem tako kaže izvjestaj gdje se navodi da ej imao nekiliko dolicnih i pametnih intervencija... evo linka
http://www.portsmouthfc.co.uk/index.php ... le_id=2869
4-IN-A-ROW
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
heheheehheheh on svaku utakmicu primi go i njegova ekipa izgubi i uvjek se pise ipak je dobro branio on je neki baksuz samo da nam taj baksuzluk ne prenese na reprezentacijuemir_ je napisao/la:begovic danas branio za rezerve protiv aston ville, inace u engleskoj ima liga za rezerve... iako je primio dva gola Asmir je odlicno branio, barem tako kaže izvjestaj gdje se navodi da ej imao nekiliko dolicnih i pametnih intervencija... evo linka
da je supic rijesio utakmicu to nikad, on je tu da brani, a ne da prima golove, uostalom smatram da bi begovic branio i bolje... ja nisam vidio da je supic vadi iz raslji ili da je izigravao pantera, odradio je posao ssvim dobro ali ne i kolosalno kao sto ciro kaze, ETO USPIO GA JE PRODATI, A SIGURAN SAM DA NECE BITI PRVI GOLMAN OVOG RUMUNSKOG KLUBAVirtu4l je napisao/la:Kako je ono bilo? Ibricic ovo, Ibricic ono? Ibricic rijesi prvu tekmu (Armenija). Supic nema kluba, Supic je smijesan, Begovic je bolji, Portsmouth, Adebayor... Supic rijesi drugu utakmicu (Turska). Ko je u pravu? Ciro ili vi genijalci modernog fudbala? Ciro naravno.Stone Island je napisao/la:Da Ćiro kaže zemlja je ravna,ti bi rekao pa upravu je.Objašnjenje:Pa sve je ravno.Samo ideš naprijed,ne ideš u krug.I Begović je siguran protiv Estonije jer Supić pauzira radi kartona.![]()
![]()
![]()
4-IN-A-ROW
Je fakat nije dobar....emir_ je napisao/la:da je supic rijesio utakmicu to nikad, on je tu da brani, a ne da prima golove, uostalom smatram da bi begovic branio i bolje... ja nisam vidio da je supic vadi iz raslji ili da je izigravao pantera, odradio je posao ssvim dobro ali ne i kolosalno kao sto ciro kaze, ETO USPIO GA JE PRODATI, A SIGURAN SAM DA NECE BITI PRVI GOLMAN OVOG RUMUNSKOG KLUBAVirtu4l je napisao/la:Kako je ono bilo? Ibricic ovo, Ibricic ono? Ibricic rijesi prvu tekmu (Armenija). Supic nema kluba, Supic je smijesan, Begovic je bolji, Portsmouth, Adebayor... Supic rijesi drugu utakmicu (Turska). Ko je u pravu? Ciro ili vi genijalci modernog fudbala? Ciro naravno.Stone Island je napisao/la:Da Ćiro kaže zemlja je ravna,ti bi rekao pa upravu je.Objašnjenje:Pa sve je ravno.Samo ideš naprijed,ne ideš u krug.I Begović je siguran protiv Estonije jer Supić pauzira radi kartona.![]()
![]()
![]()

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Igrac utakmice: Nemanja Supic
Ovo sam vidio u svim printanim medijima, ali opet, sta i ovi novinari znaju, jest da im je to posao i da od toga zive, ali to je nebitno
Ovo sam vidio u svim printanim medijima, ali opet, sta i ovi novinari znaju, jest da im je to posao i da od toga zive, ali to je nebitno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stone Island
- Kontakt:
Ibričić samo dao gol u te dvije utakmice.Našao se na pravom mjestu i to je to.Virtu4l je napisao/la:Kako je ono bilo? Ibricic ovo, Ibricic ono? Ibricic rijesi prvu tekmu (Armenija). Supic nema kluba, Supic je smijesan, Begovic je bolji, Portsmouth, Adebayor... Supic rijesi drugu utakmicu (Turska). Ko je u pravu? Ciro ili vi genijalci modernog fudbala? Ciro naravno.Stone Island je napisao/la:Da Ćiro kaže zemlja je ravna,ti bi rekao pa upravu je.Objašnjenje:Pa sve je ravno.Samo ideš naprijed,ne ideš u krug.I Begović je siguran protiv Estonije jer Supić pauzira radi kartona.![]()
![]()
![]()
Ostalo,nije pasa kako treba dao.Sebičan previše ali zamaza nam gol oči svima.
Supić je imao dobar dan.Da je tako dobar ne bi tek jučer našao novi klub a toliko mu godina.

I ko ti garantuje da ne bi Begović i bolje branio ?
Jesi li ti ikada gledao na sta lici igra Portsmoutha?mrzim_ulizice je napisao/la:heheheehheheh on svaku utakmicu primi go i njegova ekipa izgubi i uvjek se pise ipak je dobro branio on je neki baksuz samo da nam taj baksuzluk ne prenese na reprezentacijuemir_ je napisao/la:begovic danas branio za rezerve protiv aston ville, inace u engleskoj ima liga za rezerve... iako je primio dva gola Asmir je odlicno branio, barem tako kaže izvjestaj gdje se navodi da ej imao nekiliko dolicnih i pametnih intervencija... evo linka
Da nije Jamesa i Begovica, oni bi gubili sa 10 razlike svaku utakmicu...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Drum i 7 gostiju.