LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2011, 01:18

amardelic1 je napisao/la:imal li ko link od vas za uakmicu orlando chicago
Ne kontam kakve to veze ima s Lakersima, no posto mi imamo najbolje navijace ;) ;) izvoli.

http://atdhenet.tv/35034/watch-chicago- ... ando-magic
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 mar 2011, 01:21

Ni ja nisam nasao bolji stream od ovog...inace je onaj "stopstream" najbolji ali veceras steka nenormalno

@amerosm

Ma nema sanse da se ponove Bucksi...i ako izgubimo bice minimalno...takvi porazi kuci su proslost 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2011, 01:36

@ adnan24

ne znam ja danas nekako cijeli dan imam takav osjecaj, no niko sretniji od mene ako pogrijesim. No pustimo se mi Bucksa inace eto @ Hareta da nam nabija na nos za taj poraz. :D :D Ja se sjecam ti si rekao nece se ovo vise ponoviti nakon Miamija i onda nas je neko razbio ali se ne mogu sjetiti ko.
Ja bi odmah potpisao da veceras izgubimo, ali da u Nedjelju dobijemo meni najodvratniju ekipu u NBA ligi, naravno pored onih tamo s Istoka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 mar 2011, 01:41

amerosm je napisao/la:@ adnan24

ne znam ja danas nekako cijeli dan imam takav osjecaj, no niko sretniji od mene ako pogrijesim. No pustimo se mi Bucksa inace eto @ Hareta da nam nabija na nos za taj poraz. :D :D Ja se sjecam ti si rekao nece se ovo vise ponoviti nakon Miamija i onda nas je neko razbio ali se ne mogu sjetiti ko.
Ja bi odmah potpisao da veceras izgubimo, ali da u Nedjelju dobijemo meni najodvratniju ekipu u NBA ligi, naravno pored onih tamo s Istoka.

Ma kakav Hare,pojma on nema o kosarci :lol: :lol:

Ma vidis i sam da poslije all stara igramo potpuno drugacije...rekao bi ozbiljnije prije svega...stvarno ne vidim kako bi nas neko mogao razbiti u L.A.-ju sa ovakvom nasom igrom...
A Spurse bi bilo lijepo dobiti,ipak smo 0-2 protiv njih ove sezone...nije bas prijatno izgubiti sa 0-3 iako ne mora nista da znaci...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 mar 2011, 12:34

6 pobjeda u nizu...napokon pali i Bobcatsi.Odlicna prva cetvrtina i onda samo priveden mec kraju...cini mi se da je +7 najblize sto su gosti prisli...Bryant sa 27 poena,Bynum sa 17 skokova i Gasol sa 20+10 bili najbolji iako je sinoc odbrana donijela pobjedu a ne napad...Bynum imao 6 blokada 8-)

Fisher zadobio povredu u trecoj cetvrtini i nije se vratio u mec...nadam se da nije nista strasno...Barnes imao sitnih problema na zagrijavanju ali ne sa onim koljenom sto je dobra stvar...ocekuje se da igra protiv Spursa sutra...

Inace Parker se ekspresno vratio u tim :shock: tako da cemo sutra imati najteze moguce gostovanje poslije onogo u Bostonu...bice posebno tesko ako ne bude igrao Fish...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2011, 13:08

adnan24 je napisao/la:6 pobjeda u nizu...napokon pali i Bobcatsi.Odlicna prva cetvrtina i onda samo priveden mec kraju...cini mi se da je +7 najblize sto su gosti prisli...Bryant sa 27 poena,Bynum sa 17 skokova i Gasol sa 20+10 bili najbolji iako je sinoc odbrana donijela pobjedu a ne napad...Bynum imao 6 blokada 8-)

Fisher zadobio povredu u trecoj cetvrtini i nije se vratio u mec...nadam se da nije nista strasno...Barnes imao sitnih problema na zagrijavanju ali ne sa onim koljenom sto je dobra stvar...ocekuje se da igra protiv Spursa sutra...

Inace Parker se ekspresno vratio u tim :shock: tako da cemo sutra imati najteze moguce gostovanje poslije onogo u Bostonu...bice posebno tesko ako ne bude igrao Fish...
Jos jedna rutinska pobjeda za nastavak serije koja ce nadam se biti sutra nastavljena. Da ne pisem sada ja opet sve ispocetka sve si ti rekao i vidi se da su ovi novi Lakersi nakon All-Stara samo je dovoljno pogledati Pihla Jacksona kako se sada nervira u pojedinim situacijama sto to prije nije bio slucaj.
Sto se Fisha tice nadam se da ce biti spreman za sutrasnju utakmicu, no ukoliko ne bude Kobe Bryant ce pogoditi sut za pobjedu 0.4 sekunde prije kraja. :D :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2011, 22:59

Evo gledam utakmicu Nets - Toronto i nikako mi nije jasno kako smo se mogli odreci Sase Vujacica. Istina kod nas ne bi imao toliko lopti kao sto je to slucaj sada ali je momak daleko bolji suter od Blake-a i Walton-a i bolje da smo jednog od njih dvojce trade-ovali. Evo pocetak posljednje cetvrtine a Sasa Vujacic pogodio 5 trica iz ukupno osam pokusaja sto bi Blake i Walton i su ekipi kao sto su Netsi mogli sanjati.
Ne znam po meni bi bolje izgledala klupa s Barnesom, Brownom, Vujacicem i Odomom nego li je to slucaj sada.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 13:01

Vujacic je bolji od Blake-a u svim segmentima kosarkaske igre...to sam vec pisao i prije...sinoc 25 poena,trica 6-9,pogodio i kljucnu tricu na kraju prvog produzetka...
On je jedno vrijeme imao dosta dobru minutazu i bio je dosta vazan faktor u rotaciji ali onda odjednom Phil "zaboravlja" na njega...ne znam sta je bio problem :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 18:25

Veceras Spursi pokusavaju da produze seriju od 22 pobjede na svom terenu :shock: ...nadam se da cemo im napraviti velike probleme u tim nastojanjima :D ...

Fisher bi trebao igrati...pobjedili ili ne,ocekujem da odigraju bolje nego prosli put kod njih kada smo bili razbijeni u drugom poluvremenu...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 06 mar 2011, 21:01

Nadamo se dobroj tekmi, protiv nezgodnog San Antionia, mislim da ce bit mnogo tesko igrati protiv njih... Valjda ce bit kakav kvalitetan stream link, veetle il nesto slicno, pa da gledam ko dingospo :D

U iscekivanju, na drugoj strani odlicna tekma izmedju Los Bulsa i El Miamia...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 21:49

http://www.la-liga360.****/

Evo solidan stream iako ton malo zuri :twisted:

Zasad 12-8 za Lakerse...Bynum na oba kraja dominira...Kobe nesto slabije usao u mec...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 21:57

Prva cetvrtina da se malo podsjetimo zasto smo aktuelni prvaci...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 06 mar 2011, 22:03

e gdje ste sada hateri necujem vas jel vas strah kad vidite kako smo u stanju da igramo kad HOCEMO da igramo
prva cetrvtina 34-13 za Lakerse u San Antoniu
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 06 mar 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 22:03

adnan24 je napisao/la:Prva cetvrtina da se malo podsjetimo zasto smo aktuelni prvaci...
Rastavimo so ih na proste faktore u prvoj cetvrtini ovo bi trebali nekako do kraja zadrzati samo se nadam da se ne ponovi Chicago i Utah.
Naravno da necemo imati ovakav postotak suta u nastavku ali kao sto sam rekao ovo su neki nov Lakersi nakon
All-Stara.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 06 mar 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 22:05

amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Prva cetvrtina da se malo podsjetimo zasto smo aktuelni prvaci...
Rastavimo so ih na proste faktore u prvoj cetvrtini ovo bi trebali nekako do kraja zadrzati samo se nadam da se ne ponovi Chicago i Utah.
Perfektna igra u prvoj ali ipak je ovo samo 1/4 meca...ne smije se protiv Spursa usporiti ni sekunde...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 mar 2011, 22:05

spursi ocajni , bynum dominira, trebali bi vi ovo lagano dobiti, ako vam ne padne rapidno forma...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 22:08

rasuste ih :)... 39:17
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 22:11

Gasol pogodio trojku :D ...a onda i veliko "pojacanje" od veceras Barnes...samo da ovako nastave...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 mar 2011, 22:32

Lakersi se bude. Napokon lice na nesto, podredili su se opet timskoj igri i odmah prave niz pobjeda. Vidjecemo na kraju kako ce zavrsit jer nije nista jos gotovo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 22:39

+28 na poluvremenu...naravno da se ne treba opustati ali ako ovo prospemo onda jbg...

Odbrana perfektna veceras,nema laganih poena ni suteva za Spurse...Skok odlican,posebno u napadu(10 ofanzivnih :shock: ) ... Napad takodje odlican,sut nas odlicno sluzi tako da ne idemo previse na igru iz reketa kao inace...Kobe,Gasol predvode napad...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 06 mar 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.