Ne kontam kakve to veze ima s Lakersima, no posto mi imamo najbolje navijaceamardelic1 je napisao/la:imal li ko link od vas za uakmicu orlando chicago
http://atdhenet.tv/35034/watch-chicago- ... ando-magic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne kontam kakve to veze ima s Lakersima, no posto mi imamo najbolje navijaceamardelic1 je napisao/la:imal li ko link od vas za uakmicu orlando chicago
amerosm je napisao/la:@ adnan24
ne znam ja danas nekako cijeli dan imam takav osjecaj, no niko sretniji od mene ako pogrijesim. No pustimo se mi Bucksa inace eto @ Hareta da nam nabija na nos za taj poraz.![]()
Ja se sjecam ti si rekao nece se ovo vise ponoviti nakon Miamija i onda nas je neko razbio ali se ne mogu sjetiti ko.
Ja bi odmah potpisao da veceras izgubimo, ali da u Nedjelju dobijemo meni najodvratniju ekipu u NBA ligi, naravno pored onih tamo s Istoka.
Jos jedna rutinska pobjeda za nastavak serije koja ce nadam se biti sutra nastavljena. Da ne pisem sada ja opet sve ispocetka sve si ti rekao i vidi se da su ovi novi Lakersi nakon All-Stara samo je dovoljno pogledati Pihla Jacksona kako se sada nervira u pojedinim situacijama sto to prije nije bio slucaj.adnan24 je napisao/la:6 pobjeda u nizu...napokon pali i Bobcatsi.Odlicna prva cetvrtina i onda samo priveden mec kraju...cini mi se da je +7 najblize sto su gosti prisli...Bryant sa 27 poena,Bynum sa 17 skokova i Gasol sa 20+10 bili najbolji iako je sinoc odbrana donijela pobjedu a ne napad...Bynum imao 6 blokada![]()
Fisher zadobio povredu u trecoj cetvrtini i nije se vratio u mec...nadam se da nije nista strasno...Barnes imao sitnih problema na zagrijavanju ali ne sa onim koljenom sto je dobra stvar...ocekuje se da igra protiv Spursa sutra...
Inace Parker se ekspresno vratio u timtako da cemo sutra imati najteze moguce gostovanje poslije onogo u Bostonu...bice posebno tesko ako ne bude igrao Fish...
Rastavimo so ih na proste faktore u prvoj cetvrtini ovo bi trebali nekako do kraja zadrzati samo se nadam da se ne ponovi Chicago i Utah.adnan24 je napisao/la:Prva cetvrtina da se malo podsjetimo zasto smo aktuelni prvaci...
Perfektna igra u prvoj ali ipak je ovo samo 1/4 meca...ne smije se protiv Spursa usporiti ni sekunde...amerosm je napisao/la:Rastavimo so ih na proste faktore u prvoj cetvrtini ovo bi trebali nekako do kraja zadrzati samo se nadam da se ne ponovi Chicago i Utah.adnan24 je napisao/la:Prva cetvrtina da se malo podsjetimo zasto smo aktuelni prvaci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.