Doduše ja za Matu al čarape su simbol svih HercegovacaSkver je napisao/la:Prava mostarska raja sigurno ne nosi bijele carape i ne slusa ujka Matu......ne grijesimo dusu....Heller je napisao/la:Svađaju se za magarad, bijele čarape, Matu Bulića a isti su ****![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
evo i boska buhebrkic1970 je napisao/la:Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
goveđigulašmajka
po cemu je bosko buha los?rigotina je napisao/la:evo i boska buhebrkic1970 je napisao/la:Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
gdje sam rekao da je?DoeTz je napisao/la:po cemu je bosko buha los?rigotina je napisao/la:evo i boska buhebrkic1970 je napisao/la:Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
goveđigulašmajka
pa to tvoje je trebala bit kao prozivka neka...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
evo i boska buhe[rigotina je napisao/la:brkic1970 je napisao/la:Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
Zadnja izmjena: brkic1970, dana/u 23 jun 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
taman ostavio konje tu malo sjevernije od mostara, kazu ima fina ledinabrkic1970 je napisao/la:EK Konjusara iz mgorjarigotina je napisao/la:evo i boska buhebrkic1970 je napisao/la:Velez do groba.. Hercegovina u srcu....Neke stvari se ne mogu kupiti novcem a za sve ostale SMRT FASIZMU..SLOBODA NARODU
goveđigulašmajka
ili obrnuto
-
- Kontakt:
@rigotina
Ima ledina malo sjevernije gore Sjeverni logor,tu ima ogromna ledina ali ne znas ti za tu ledinu ko zna kad si vidio na slici zadnji put Mostar.
Ima ledina malo sjevernije gore Sjeverni logor,tu ima ogromna ledina ali ne znas ti za tu ledinu ko zna kad si vidio na slici zadnji put Mostar.
#musvdg
Znam....marljivo ste i krvavo radili....uzivajte na stecenoj imovinirigotina je napisao/la:volimo ukrast i gotovo. napisali smo hsk zrinjski na njega vec, malo cemo ga jos sredit i niko nece nista primjetit

🔴⚫️
neda mi se jahat do gore, vrapčići su bliže a i ne koriste se svakako1922VFC1981 je napisao/la:@rigotina
goveđigulašmajka
Dobra ova majke mi!rigotina je napisao/la:ugasite svoje tv prijamnike, bacite svoje satove i mobitele. sutra više ništa nije isto. Od večeras se ponovno počinje brojiti vrijeme... svi sa strepnjom čekamo najnoviju skupštinu veleža...
[img]http://img.memecdn.com/Cupcake-dog-war-flashbacks_o_98026.gif[/img]
skupština... iskorak... evropa
I samo jako...
I have a dream
Nego Hanku I ZijuSkver je napisao/la:Prava mostarska raja sigurno ne nosi bijele carape i ne slusa ujka Matu......ne grijesimo dusu....Heller je napisao/la:Svađaju se za magarad, bijele čarape, Matu Bulića a isti su ****![]()
![]()
I samo jako...
I have a dream
-
- Kontakt:
Sta ti je rec navijac zrinjskog "iz Mostara",kaze blize mu do vrapcice nego do sjevernog pa odakle dolazis iz konjica ?rigotina je napisao/la:neda mi se jahat do gore, vrapčići su bliže a i ne koriste se svakako1922VFC1981 je napisao/la:@rigotina

Kucaj na google map mostar sjeverni logor..Tugo moja
#musvdg
Hanka je dama kakve u tvom zavicaju nema a niti ce biti. Idi stavi prst u uho i pjevaj gange...ne provaljuj se bezveze.westherc je napisao/la:Nego Hanku I ZijuSkver je napisao/la:Prava mostarska raja sigurno ne nosi bijele carape i ne slusa ujka Matu......ne grijesimo dusu....Heller je napisao/la:Svađaju se za magarad, bijele čarape, Matu Bulića a isti su ****![]()
![]()
I samo jako...
🔴⚫️
malo ironije ljubavi, znas ono sto vi kazete, vrapcici i nisu toliko daleko, a alianz arena je isto van munchena?1922VFC1981 je napisao/la:Sta ti je rec navijac zrinjskog "iz Mostara",kaze blize mu do vrapcice nego do sjevernog pa odakle dolazis iz konjica ?rigotina je napisao/la:neda mi se jahat do gore, vrapčići su bliže a i ne koriste se svakako1922VFC1981 je napisao/la:@rigotina
Ima ledina malo sjevernije gore Sjeverni logor,tu ima ogromna ledina ali ne znas ti za tu ledinu ko zna kad si vidio na slici zadnji put Mostar.![]()
![]()
![]()
![]()
Kucaj na google map mostar sjeverni logor..Tugo moja

goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Nemoj tako navijaju i za njih pravi mostarci pogotovo Pehari stara mostarska familija porijeklom iz krehinog doca,marici iz ljutog doca,pandze iz jara,Leke iz Leka,dzidici iz dobrča i ostali auditorij iz konjica,busovace,kaknja,zenice i ostalih mjesta naseljeno po poljanama ortijesa i ruralnim sredinama vojnog rastana i rodoca. Svaka cast druze. Istina 100% mostarski klub i mostarska raja. Syebo rat sve pa smo razasuti po kugli ali opet orginalni mostarski klub i uz stari most simbol ovog podneblja. Radi tebe prestajem pisati lose o radnickoj Slobodi koja je kao i moj Velež. Sta zna ovaj brnjoza sta je to i koja je to ljubav kad te dedo sa 3 godine na ramenima unese na stadion. Kod njih se sa tri godine uci kupiti masline s poda ispod stablaSkver je napisao/la:Ja koliko znam za Velez su uvijek navijala prava mostarska raja...dakle rodjeni Mostarci....e sad druga stvar dosli divlji "istjerali" pitome...ukrali im stadion i zamisli oni postali pravi MOstarci.......yebes Gebelsovu teoriju......rigotina je napisao/la:ljubavi odveži svoje magare i zaputi se predvečer da te ne ubije ovo sunce kad budes silazio s podveležja
Doso si spasit ove svoje diverzante iz gackog i nevesinja sto su se nekako dokopali interneta?otorinolaringologija je napisao/la:Nemoj tako navijaju i za njih pravi mostarci pogotovo Pehari stara mostarska familija porijeklom iz krehinog doca,marici iz ljutog doca,pandze iz jara,Leke iz Leka,dzidici iz dobrča i ostali auditorij iz konjica,busovace,kaknja,zenice i ostalih mjesta naseljeno po poljanama ortijesa i ruralnim sredinama vojnog rastana i rodoca. Svaka cast druze. Istina 100% mostarski klub i mostarska raja. Syebo rat sve pa smo razasuti po kugli ali opet orginalni mostarski klub i uz stari most simbol ovog podneblja. Radi tebe prestajem pisati lose o radnickoj Slobodi koja je kao i moj Velež. Sta zna ovaj brnjoza sta je to i koja je to ljubav kad te dedo sa 3 godine na ramenima unese na stadion. Kod njih se sa tri godine uci kupiti masline s poda ispod stablaSkver je napisao/la:Ja koliko znam za Velez su uvijek navijala prava mostarska raja...dakle rodjeni Mostarci....e sad druga stvar dosli divlji "istjerali" pitome...ukrali im stadion i zamisli oni postali pravi MOstarci.......yebes Gebelsovu teoriju......rigotina je napisao/la:ljubavi odveži svoje magare i zaputi se predvečer da te ne ubije ovo sunce kad budes silazio s podveležja

neka ih bola simpaticni su
goveđigulašmajka
@rigotina
Ti ljudi su jedva živu glavu spasili 1992. Nadam se da ćeš trajno biti banovan sa ovog foruma.

Ti ljudi su jedva živu glavu spasili 1992. Nadam se da ćeš trajno biti banovan sa ovog foruma.

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Doktorinho, Rule_hz, Truba1905burazeru i 45 gostiju.