Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dosadne utakmice...Arsenal ni sjena od prošlih sezona, pa akcije nisu imali, L'pool tipično krkanski...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jako loše prvo poluvrijeme ne zna se koje gori, nadam se da će u drugom biti kvalitetnija utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma i ne izgleda to nesto lose. Ima tu pocetnickih propusta u odbrani, previse smo im prostora davali, lahko su nas mogli kazniti. Moramo dobro cuvati onog Downiga, covjek sad, sad bljesne sut na gol. Drago mi je za onog Miquela da je imao nekoliko dobrih intervencija, valjda dobije na samopouzdanju. Svidja mi se igra onog Frimponga, vidi se da se na njega ozbiljno moze racunati. Kako bih samo volio da Samir ostane na Emiratesu, u ovoj utakmici se vidjelo sta nam znaci. Nece nas valjda ostaviti kada nam je najteze. Bili smo mozda malo bolji od njih, ono sto sam ja gledao (od 15. minute), oni nisu imali nekih prilika, osim one Carrollove.
Bice tesko, ali, nadam se 3 boda ovdje. Sretno topnici!
Bice tesko, ali, nadam se 3 boda ovdje. Sretno topnici!
Izdržati, to je temelj vrline!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Arsenal ce se boriti za opstanak

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
tesko ce vam biti ako ode samir...ne vidim koga bi mogli dovesti da zamijeni njega i cesca...mozda goetze ali...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Wenger uci momke da sto vise kombinuju i da igraju sto ljepse, ali ovo je Engleska... Nasi igraci nisu toliko fizicki spremni da izdrze duele sa svim mesarima iz ostalih klubova.Marley je napisao/la:Pa moze li i jedna, makar jedna prokleta utakmica da se odigra bez povrede...Wengeru jednostavno mora vec jednom doc u tu glavu da nesto nije uredu, ne mogu se toliki niz godina povrede nizat, ne moze to bit slucajnost ili losa sreca.
Danas prvo poluvrijeme jako lose. Obje ekipe igraju slabo, a mi ako ovako nastavimo crno nam se pise.
jel istina ovo sto ovaj na sk govori da je hazard rekao da ce preci u Arsenal ukoliko se plasiraju u LP?
Kakva prilika za arsenal
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dobra šansa za RvP-a.
Nisam gled'o prvo poluvrijeme, ali evo za ovih 15ak-20 minuta, Nasri mi izgleda potpuno odsjeceno, nije motivisan, neka ide sto prije iz kluba.
Nisam gled'o prvo poluvrijeme, ali evo za ovih 15ak-20 minuta, Nasri mi izgleda potpuno odsjeceno, nije motivisan, neka ide sto prije iz kluba.
frimpong crveni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
yebem ti Arsenal i crvene kartone pih
evo vam Henrija,
evo vam Henrija,
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 20 avg 2011, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
halo bolan

Gubimo ovo, nema nam druge
Gubimo ovo, nema nam druge
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 20 avg 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E moj Frimponže. Samo da se opet ne krene s tim kako sudije imaju nešto kontra Arsenala. Crveni (drugi žuti) je čist k'o suza, a mog'o je vala biti ono i faul u napadu kada je Arshavin odgurn'o Kellyja i asistir'o za Van Persiea. U svakom slučaju, ovo je možda i najslabiji Arsenal kojeg sam ja gled'o u posljednjih 6-7 godina. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest drugi, ali jesi vidio prvi????Monolog je napisao/la:E moj Frimponže. Samo da se opet ne krene s tim kako sudije imaju nešto kontra Arsenala. Crveni (drugi žuti) je čist k'o suza, a mog'o je vala biti ono i faul u napadu kada je Arshavin odgurn'o Kellyja i asistir'o za Van Persiea. U svakom slučaju, ovo je možda i najslabiji Arsenal kojeg sam ja gled'o u posljednjih 6-7 godina.
Celik!3,2,2.
da li ce arsenal ikada dobiti crveni a da vi to ne proglasite urotom 
- Arsenalisation
- Kontakt:
Izgleda da ove godine ni u fair play tabeli necemo biti prvi vrhu.... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Jel' ono prvi dobio kad je zaustavio cisto izvodjenje auta i dobru priliku za Liverpool? Ako je to taj,a jeste mislim,onda je i to zasluzeno,a imao je jos 5 ili 6 startova,pa mu se i nakupilo..Mogao je on i ranije pod tus..Inace,jedan od odvratnijih nogometasa u posljednje vrijeme..AllGunsBlazing je napisao/la:Jest drugi, ali jesi vidio prvi????Monolog je napisao/la:E moj Frimponže. Samo da se opet ne krene s tim kako sudije imaju nešto kontra Arsenala. Crveni (drugi žuti) je čist k'o suza, a mog'o je vala biti ono i faul u napadu kada je Arshavin odgurn'o Kellyja i asistir'o za Van Persiea. U svakom slučaju, ovo je možda i najslabiji Arsenal kojeg sam ja gled'o u posljednjih 6-7 godina.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
0:1 Da Da

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.