Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
1/8 finala Coppa Italia
Četvrtak, 8. decembar, 21:00
Juventus - Bologna!
Juventus - Bologna!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Jesil siguran, ja sam nasao gdje pise da su sve 13.-ogBianconeri1988 je napisao/la:1/8 finala Coppa Italia
Juventus - Bologna!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako su sve 13. kad Lazio i Udinese igraju 6. kolo EL sljedeće sedmice
Kod Italijana ti je to razabacano, utakmice 1/8 finala će se igrati od 8. decembra do 19. januara.

Kod Italijana ti je to razabacano, utakmice 1/8 finala će se igrati od 8. decembra do 19. januara.
Sono state definite dalla Lega calcio le date e gli orari degli ottavi di finale di Tim Cup 2011/2012: Juventus-Bologna, giovedi’ 8 dicembre, ore 21.00 (diretta Raidue); Palermo-Siena, martedi’ 13 dicembre, ore 21.00 (diretta Raidue); Lazio-Verona, martedi’ 10 gennaio 2012, ore 21.00 (diretta Raidue); Udinese-Chievo, mercoledi’ 11 gennaio, ore 17.30 (diretta Raidue); Roma-Fiorentina, mercoledi’ 11 gennaio, ore 20.45 (diretta Raiuno); Napoli-Cesena, giovedi’ 12 gennaio, ore 21.00 (diretta Raidue); Milan-Novara, mercoledi’ 18 gennaio, ore 21.00 (diretta Raidue); Inter-Genoa, giovedi’ 19 gennaio, ore 21.00 (diretta Raidue).
Ž '21!
Šteta sto ovaj Juve ne igra u LP, daleko bi dogurali ... nadam se da do sljedece godine nece biti većih promjena u igrackom kadru, jer ne vidim neku potrebu za dovođenjem novih igraca, trenutno sve funkcionise vrlo vrlo dobro.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Marotta je imao sastanak sa agentom Leandra Damiaa,strašan igrač koji bi nam sljedeće sezone trebao itekako.
5-3 smo dobili prijateljsku utakmicu protiv nekih niželigaša,Elia ušao i postigao 2 gola
5-3 smo dobili prijateljsku utakmicu protiv nekih niželigaša,Elia ušao i postigao 2 gola

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Vidim drago vam na osvojenom bodu fakat i meni samo iskren da budem Napoli je Juventusu ocitao bukvicu u prvom poluvremenu.. Juve je bio los do dna. Na svaku loptu Napolijevi igraci su bili prvi mnogo borbeniji i pozrtvovaniji. U drugom poluvremenu druga prica Juve bolji i pozrtvovaniji. Pitam se dali bi se doslo do boda da Napoli nije pao u drugom poluvremenu???
Vidim drago vam na osvojenom bodu fakat i meni samo iskren da budem Napoli je Juventusu ocitao bukvicu u prvom poluvremenu.. Juve je bio los do dna. Na svaku loptu Napolijevi igraci su bili prvi mnogo borbeniji i pozrtvovaniji. U drugom poluvremenu druga prica Juve bolji i pozrtvovaniji. Pitam se dali bi se doslo do boda da Napoli nije pao u drugom poluvremenu???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa ko je kriv Napoliju što nije mogao pratiti ritam koji je Juve postavio!? Ovakva je svaka utakmica u Serie A Juventusa ove sezone, jednostavno posljednjih 15 minuta svakog protivnika sameljemo samo zahvaljujući toj dobroj fizičkoj spremi.zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Glavni krivac što je Napoli pao je dobra igra Juventusa i apsolutna fizička nadmoć. Nije Juve kriv što nejaka tijela igrača Napolija nisu mogli izdržati.
Uostalom utakmica se igra 90,a ne 45 minuta.
Ž '21!
Karakter ove ekipe je sjajan,naravno nemoguće je predvidjeti šta bi bilo kad bi bilo,ali ovaj Juve na čelu sa trenerom koji je vratio pobjednički mentalitet u ovu ekipu je sposoban okrenuti ovakve utakmice.zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Tačno je da je I poluvrijeme bilo slabo,ali od penala (15min),početak je bio odličan i konstantno se igralo na polovini napolia.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja mislim da bi ovi igraci koje trenutno imamo od Reala ili Barce izgubili sa 3-4 razlike lagano. Imamo dobrih igraca ali ako gledamo realno dosta njih ne bi igralo u klubovima poput Man. Utd, vec dva navedena i sl. L. bek, stoper, zamjena za Pirla, krila sve to moraju biti WC igraci pa na kraju i izmjene gdje svrstavam neke igrace koji su nam trenutno u prvih 11. Po meni Conte je najvise zasluzan za ovo jer imamo dosta prosjecnih igraca iz kojih Conte izvlaci bas maksimum.Genghis je napisao/la:Šteta sto ovaj Juve ne igra u LP, daleko bi dogurali ... nadam se da do sljedece godine nece biti većih promjena u igrackom kadru, jer ne vidim neku potrebu za dovođenjem novih igraca, trenutno sve funkcionise vrlo vrlo dobro.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Fakat, sta bi bilo da su imali snage. Sta bi bilo da za Juventus igra CR, Messi, Van Persie, Aguero, Ribery?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ko je kriv Napoliju što nije mogao pratiti ritam koji je Juve postavio!? Ovakva je svaka utakmica u Serie A Juventusa ove sezone, jednostavno posljednjih 15 minuta svakog protivnika sameljemo samo zahvaljujući toj dobroj fizičkoj spremi.zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Glavni krivac što je Napoli pao je dobra igra Juventusa i apsolutna fizička nadmoć. Nije Juve kriv što nejaka tijela igrača Napolija nisu mogli izdržati.
Uostalom utakmica se igra 90,a ne 45 minuta.
To sta bi bilo, kad bi bilo nije argument nikada. Da je CR iz Albanije, mozda bi Bosna bila na EURO-u.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ako Montolivo igra na poziciji Pirla sigurno bi ovo bio dobar potez. Neko treba rasteretiti Pirla koji je igrao sve utakmice do posljednjeg trenutka, negdje 1080 minuta. On spada u solidna pojacanje jer ne igra ni priblizno kao raniji godina, jedino, ako ga Conte (ne) aktivira...Fiorentina will not sell Riccardo Montolivo in January, insists agent
"At the moment, there is nothing happening. There are no options. The interest of AC Milan? That's more speculation in the press than it is a realistic option," Branchini said to Sky Sport Italia.
"Fiorentina have declared him unsellable, so I really don't think he will leave in January. Riccardo also has the intention to stay until June and that has to be respected."
Ne znam kvalitete ovog igraca i nisam za njegovo dovođenje, ipak imamo Bonucia. Bolje nekan nam bude meta HummelsRubin Kazan defender Salvatore Bocchetti has failed to rule out a January move to Italian giants Juventus.
The Old Lady may add a fresh centre-back to their squad in the New Year and the former Genoa man is thought to be an option.
“It’s really nice to be so regularly linked with Juventus,” the Italian international told Sky Sport Italia on Thursday.
“I’m happy to be playing my football in Russia, but if I was to receive an offer then I would take it into consideration.”

Isti ti, ja ti to kazemLippi exclusive: “Super Marchisio, I see myself in Conte”

je li ovo penal?? Mozda se ne vidi najbolje, ali meni ne lici na penal...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma jeste samo sto je Lavezzi tu vise stimuliro ha ja, al pravda je pobjedla na krajuBigBen je napisao/la:je li ovo penal?? Mozda se ne vidi najbolje, ali meni ne lici na penal...
[youtube][/youtube]

Vidim ovdje se bavite sad pitanjima "sta bi bilo kad bi bilo" mislim nismo djeca! Napoliju se treba zahvalit sto Juventus nije dozivio blamazu i to samo tako!! Eh sad ako mislite da je uredu da jedan gigant kao sto je Juve bude nadigran u prvom poluvremenu kao da je u pitanju ekipa iz serije C eh onda ok..
Ova tekma je nadam se otvorila oci svima.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Bianconeri1988
- Kontakt:
zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje se bavite sad pitanjima "sta bi bilo kad bi bilo" mislim nismo djeca! Napoliju se treba zahvalit sto Juventus nije dozivio blamazu i to samo tako!! Eh sad ako mislite da je uredu da jedan gigant kao sto je Juve bude nadigran u prvom poluvremenu kao da je u pitanju ekipa iz serije C eh onda ok..
Pa prvi si se počeo baviti pitanjima šta bi bilo kad bi bilo!zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Sam sebe provaljuješ.
Najgore je što ti pretpostavljam nisi pogledao ni jednu jedinu utakmicu Juventusa ove sezone pa olako donosiš ove zaključke. Juve nadigran jedno poluvrijeme od Napolija u gostima i odmah ekipa iz Serie C...
Cccc...
I da otvorila nam je ova utakmica oči, sad smo još više uvjereni da ćemo osvojiti Scudetto nakon onakvog povratka za samo 7 minuta. Sreća je bila na strani Napolija jer da je bilo još samo 5 minuta Juve bi im zabio i 4. gol.
Ž '21!
HAhahhahahhahahahhahahahahhBianconeri1988 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje se bavite sad pitanjima "sta bi bilo kad bi bilo" mislim nismo djeca! Napoliju se treba zahvalit sto Juventus nije dozivio blamazu i to samo tako!! Eh sad ako mislite da je uredu da jedan gigant kao sto je Juve bude nadigran u prvom poluvremenu kao da je u pitanju ekipa iz serije C eh onda ok..
Ova tekma je nadam se otvorila oci svima.Pa prvi si se počeo baviti pitanjima šta bi bilo kad bi bilo!zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Sam sebe provaljuješ.
Najgore je što ti pretpostavljam nisi pogledao ni jednu jedinu utakmicu Juventusa ove sezone pa olako donosiš ove zaključke. Juve nadigran jedno poluvrijeme od Napolija u gostima i odmah ekipa iz Serie C...
Cccc...
I da otvorila nam je ova utakmica oči, sad smo još više uvjereni da ćemo osvojiti Scudetto nakon onakvog povratka za samo 7 minuta. Sreća je bila na strani Napolija jer da je bilo još samo 5 minuta Juve bi im zabio i 4. gol.

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Halo ba smanji dozivljaj!! Toliko si se nafurao na Juve da ne vidis da sam simpatizer Juventusa i ti ces mi sad pricati o tome da li sam ja pogledao i jednu tekmu Juventusa ove sezone???Bianconeri1988 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje se bavite sad pitanjima "sta bi bilo kad bi bilo" mislim nismo djeca! Napoliju se treba zahvalit sto Juventus nije dozivio blamazu i to samo tako!! Eh sad ako mislite da je uredu da jedan gigant kao sto je Juve bude nadigran u prvom poluvremenu kao da je u pitanju ekipa iz serije C eh onda ok..
Ova tekma je nadam se otvorila oci svima.Pa prvi si se počeo baviti pitanjima šta bi bilo kad bi bilo!zeljocity je napisao/la:Procitao sam samo komentare na ovoj zadnjoj stranici..
Sam sebe provaljuješ.
Cccc...
Juventus je bukvalno razvaljen u prvom poluvremenu gledajuci igru!! Eh sad ovaj moj dio u prvoj poruci "Pitam se dali bi se doslo do boda da Napoli nije pao u drugom poluvremenu??? nije uopste pisan u smislu omalozavanja nego jednostavno se ne sjecam da je Juventus ikad znaci ikad bio tako nadigran u zadnjih 15-16god. koliko pratim ovaj klub. Normalno da bode u oci ovo. Ono sto je Juve pokazao protiv Milana je Napoli pokazao protiv Juventusa u prvom poluvremenu eh sad ako je tebi utjeha bod na kraju tekme onda ok, idi svojim putem ali nemoj mi na realno gledanje tekme ovdje "pokazivat" ljubav prema Juventusu tako sto ces se odmah svadzat. Nadam se da se razumijemo.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesi li ti pogledao jednu jedinu utakmicu Juventusa prošle sezone!?
Prošle sezone kući nismo opucali na gol u 90 minuta protiv Milana, Parma nas raštima na proste faktore i uvali 4 komada u Torinu, pa ovaj isti Napoli nam da 3 komada isto tako, prošle sezone smo odigrali najmanje 15 utakmica kao što smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Napolija.
Ne sumnjam ja da ti ne pratiš Juventus, ali očigledno ga ne pratiš istim očima kao što ga prati večina nas.
Ne znam otkud sad spominješ neko omalovažavanja kad si prvo spomenuo da se mi vodimo politikom "šta bi bilo kad bi bilo".
Dobro si napisao ovaj dio:
S obzirom kakve sam sve blamaže pretrpio kao navijač u protekle dvije sezone ja moram biti zadovoljan i meni je ovaj bod ko kuća, kad se sjetim da glavni konkurenti ovom Napoliju nisu dali ni jedan jedini gol, a Juve im je za 30 minuta zabio 3 komada ja moram biti zadovoljan.
I ne svađam se, već vodim malo oštriju diskusiju
Prošle sezone kući nismo opucali na gol u 90 minuta protiv Milana, Parma nas raštima na proste faktore i uvali 4 komada u Torinu, pa ovaj isti Napoli nam da 3 komada isto tako, prošle sezone smo odigrali najmanje 15 utakmica kao što smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Napolija.
Ne sumnjam ja da ti ne pratiš Juventus, ali očigledno ga ne pratiš istim očima kao što ga prati večina nas.
Ne znam otkud sad spominješ neko omalovažavanja kad si prvo spomenuo da se mi vodimo politikom "šta bi bilo kad bi bilo".
Samo je jedna razlika što je Juve u toj utakmici pobjedio Milan, dok nas Napoli nije pobjedio i to što je Juve radio Milanu svih 90 minuta, Napoli je Juventusu samo prvo poluvrijeme i ranije sam ti odgovorio, fudbal se igra 90 minuta, a ne jedno poluvrijeme.Ono sto je Juve pokazao protiv Milana je Napoli pokazao protiv Juventusa u prvom poluvremenu
S obzirom kakve sam sve blamaže pretrpio kao navijač u protekle dvije sezone ja moram biti zadovoljan i meni je ovaj bod ko kuća, kad se sjetim da glavni konkurenti ovom Napoliju nisu dali ni jedan jedini gol, a Juve im je za 30 minuta zabio 3 komada ja moram biti zadovoljan.

Ž '21!
Imamo malo drugaciji pogled na ovu tekmu ali ne bitno ljudski je. Samo je jedna razlika što je Juve u toj utakmici pobjedio Milan, sad mi iskreno odgovori da li mislis da bi tekma zavrsila ovako kako jeste da je Napoli nastavio istim tempom kao u prvom poluvremenu?? Juve je protiv Milana zapoceo tekmu u furioznom tempu i tako je zavrsioBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti pogledao jednu jedinu utakmicu Juventusa prošle sezone!?
Samo je jedna razlika što je Juve u toj utakmici pobjedio Milan, dok nas Napoli nije pobjedio i to što je Juve radio Milanu svih 90 minuta, Napoli je Juventusu samo prvo poluvrijeme i ranije sam ti odgovorio, fudbal se igra 90 minuta, a ne jedno poluvrijeme.Ono sto je Juve pokazao protiv Milana je Napoli pokazao protiv Juventusa u prvom poluvremenu

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa ti rece da necemo o tome sta bi bilo kad bi bilo.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.