Svratite na temu malo i ne svadjajte se, nemoj opet da se ispalite par sedmica ccc

Svratite na temu malo i ne svadjajte se, nemoj opet da se ispalite par sedmica ccc
Ja bih vala lego spavat, bolje to nego da neće san na oči do 3-4 ujutro
Da je mjerilo Newcastle, onda ste nešto slično trebali ponoviti protiv Malage u Kup UEFA mjesec dana kasnije, a tada bilo je možda 17,18 milja u vrh glave, a bio sam na obje te utakmice na Hasetu.let3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:20Od toga bar 7 hiljada zeljovaca doslo da vidi Aktobesvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 09:27
Ovo je za komshije koje sinoć nisu bile na Hesetu
Jedva 17 000 ih bilo i to uz pomoć dijaspore
![]()
![]()
Lafu 25 000
![]()
kako oni spinuju demagogiju za Newcastle
![]()
Vazda onaj semafor u Konjicu i Jablanici ugusi saobracaj. Kad se ugase, dobro dodje. prodise saobraca
Nas semafor u Jablanici ne radi kad je ljetna sezonaTurkishAirlines je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:44Vazda onaj semafor u Konjicu i Jablanici ugusi saobracaj. Kad se ugase, dobro dodje. prodise saobraca
Tobe pokazuje da smo na pravom putu. Zabrinuo bih se da on podrzava, bas bih se zabrinuo
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:33U Europi svi zuje, ginu i igraju na 100%, to se pokazalo hiljadu puta do sad sa raznim nasim klubovima. Mi od prosle godine smo najbolji primjer. Liga je uvijek druga prica.
Hajde jos jednom procitaj post, ali polako.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:53upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:33U Europi svi zuje, ginu i igraju na 100%, to se pokazalo hiljadu puta do sad sa raznim nasim klubovima. Mi od prosle godine smo najbolji primjer. Liga je uvijek druga prica.![]()
![]()
A kome ste vi primjer?![]()
Sarajevo prolaskom protiv Aktobea postavilo rekord bh. fudbala i izdvojilo se ispred gradskog rivala
Ali njima nije dozvoljeno da igraju ligu prvaka kada su 1946 oni i jos 7 ekipa bili prvaci jugoslavije. A vjerovatno bi te godine oni izbacili najmanje 2 protivnika. Znaci ipak su oni rekorderi a ne mi.
+1Argentina je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:51Navijaci mog kluba prijacu o Malagi i Newcastleu, komsije se pozivaju na Besiktas, punjenje stadion i ostalo, a realno i nama i vama napuni dijaspora, jer da nije tako imali bi u novembru i mi i vi svaku tekmu preko 10.000, a ne da nam je na derbiju plafon 15.000. Nemamo postenog stadiona u drzavi.
Jadni smo svi skupa, da jadniji ne mozemo biti. Radujemo se pobjedama protiv ekipa za koje nisam ni cuo, a u biti mi smo sada postali te ekipe, jer kantaju nas sa Andore, Farskih Ostrva, imamo za 25 godina jedan izlet u grupoj fazi i to Konferencijake lige.
Dno dna smo, nemamo stadiona, nemamo kluba, nemamo igraca, pogledajte istini u oci i radite na tome da bude bolje, a ne da se raspravljate o dalekoj proalosti i glupostima. Isto istocne komsije kad prijacu o Boju na Kosovu, tako mi o fudbalu. Haman pa nema zivih koji su bili na nekim tekamama.
Uzasno drustvo smo postali, dno dna, ko ne vidi glup je, a ko se upusta u to, on je saucesnik u cinjenju tog drustva jos gorim.
Čestitam,i za to je trebalo 10.godina investitora i 100+ miliona,kakav podvig,aferim.
Naravno da nisu, pocelo se skupljati vec prije par mjeseci i sad je eksplodiralo, negdje je moralo puknuti, i et puce zestokoBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:18ne vjerujem jos da su uspjeli 5 komada primiti od ekipe iz Andore
nisu cista posla nema hljeba
Trenutno korisnika/ca: fks74, perodeformero, Proximic i 15 gostiju.