FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
onaj gol je bio ne regularan al isto tako ovo je penal na hodzicu cist ,povlacenje s ledja penal kao suza .
jos onaj nabi nogom onog naseg dok lezi hahaha cirkus, i obojici crveni ne mogu da vjerujemzubanovic89 je napisao/la:Kakav penal nam sad nisu svirali to je smiješno
pitic je napisao/la:Odlučite se više Rudar ili Travnik u niži rangamerosm je napisao/la:Hebem li ti sudija sve po spisku...
Vuce Hodzica i nista ne svira.
PS: Izbacite ovu gamad iz lige...Evo sudija počeo da šilji za Željezničare crveni za Rudar
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Joj cirkusa boze dragi. Podhitno uvesti ligu 10 za pocetak, dosta vise ciganluka ovih malih klubova.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
RiverPlate
- Kontakt:
Mentolu dobili smo i crveni, a ništa ne govoriš sa poništen čist gol i penal za nas, gdje ti je obraz?pitic je napisao/la:Odlučite se više Rudar ili Travnik u niži rangamerosm je napisao/la:Hebem li ti sudija sve po spisku...
PS: Izbacite ovu gamad iz lige...Evo sudija počeo da šilji za Željezničare crveni za Rudar
Grbavica naš je Hram!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Bruka i sramota bgm...
Gorana Paradzika treba dobro zapamtiti...
Klasican penal nam nije svirao. Ovo je smijesno gledati...
Klasican penal nam nije svirao. Ovo je smijesno gledati...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
E ovo je smijurija veca, ovog sudiju treba odstraniti iz fudbala kao i kapitena rudara, on bi mogao u neki borilacki sport...
I Rudara poslati u 2 ligu a nadam se da ce ispasti i medjuopcinsku takvima nije ni tu mjesto.
I Rudara poslati u 2 ligu a nadam se da ce ispasti i medjuopcinsku takvima nije ni tu mjesto.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Tebi evropa nije bitna ? pa sezona je komplet ne uspijepsna ukoliko se ne izbori evropa, nismo uzeli ni kup ni ligu, evropa je itetako vazna.RobertoBaggio je napisao/la:Za Evropu je svejedno, ali meni nije svejedno hoćemo li završiti treći ili četvrti.
Sad će u igru i Hodžić.
Penal je ako je onaj po prirodi ima epilepsiju. Što se tiče poništenog gola veoma se slabo vidi morat ću pokušati naći još koji snimak. Travnik 2-3RiverPlate je napisao/la:Mentolu dobili smo i crveni, a ništa ne govoriš sa poništen čist gol i penal za nas, gdje ti je obraz?pitic je napisao/la:Odlučite se više Rudar ili Travnik u niži rangamerosm je napisao/la:Hebem li ti sudija sve po spisku...
SRETAN BROJ - 1725
Nece spiker da im javi da travnik vodi da se smire ovi seljaci, polomise nam igrace
- legenda reala
- Kontakt:
Eto vam vaš Rudar jbo vas on, i navijanje da se pusti Rudaru i izbaci Travnik, pa Travnik je za ove Arsenal
Nadam se da su igrači na terenu shvatili s kakvom bagrom imaju posla i da će ih pomesti u narednih 20 minuta
Nadam se da su igrači na terenu shvatili s kakvom bagrom imaju posla i da će ih pomesti u narednih 20 minuta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
joj stoke
pa ako ono nije bio penal

pa ako ono nije bio penal
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Travnik aleee, onog bradonju treba safatat poslije, majku mu poganu 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Slažem se s tobom. Ali mislio sam samo na ovu utakmicu, da nam je Evropa sigurna kako god da završi, ali ja ipak gledam i nadam se pobjedi.samozeljo1987 je napisao/la:Tebi evropa nije bitna ? pa sezona je komplet ne uspijepsna ukoliko se ne izbori evropa, nismo uzeli ni kup ni ligu, evropa je itetako vazna.RobertoBaggio je napisao/la:Za Evropu je svejedno, ali meni nije svejedno hoćemo li završiti treći ili četvrti.
Sad će u igru i Hodžić.
FK Željezničar 1921
-
SandorClegane
- Kontakt:
Gledaj navijaca Sarajevo sve pred forumom provode vrijeme dok im klub igra utakmicu. Ko sve danas moze komentarisati.pitic je napisao/la:Odlučite se više Rudar ili Travnik u niži rangamerosm je napisao/la:Hebem li ti sudija sve po spisku...
jojj ramica jbt

jel ovo ramić fulio zicer opet ? 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
I 10 klubova je puno. Kad svako selo klub ima fuj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, WeekendOffender i 43 gosta.