Premijer liga BiH - aktuelno

Morpheus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morpheus » 19 jul 2024, 20:13

let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 17:39
Ma stvar je u tome sto upravo ovdje pisete kako vas je bilo bar 10 hiljada protiv Newcastle :lol: cilj je naravno umanjivanje posjete zeljovaca. Sve oni znaju, sve izbrojali :rol: Kako je onom jedom stari inace strogi pitar, drugi dosao fol da vidi Širera toliko mu je drag, trecem bilo pola familije bilo protiv Newcastlea ,a sve redom pitari i slicne price :crazy: i onda se ja prosipam, kad pisem identicne nebuloze i to jasno da svi vide ironiju :mrgreen:
10 hiljada je pretjerano, evo rekoh ti u prvom postu, evo sad opet kazem, govorio sam i prije i nisam jedini, ali jok, vi se hvatate samo za jedno.
Cinjenica da je protiv Engleza bilo navijaca drugih klubova. Navijaci drugih klubova kupovali karte zato sto je to NEWCASTLE i dolazi iz ENGLESKE. Znaci nije Slovan iz Slovacke, Sparta iz Ceske ili Anderlecht iz Belgije, nego Newcastle iz Engleske. I ne samo ovo, nego sad ti opet kazem, izaslo se iz rata, ljudi pozelili nesto normalno u zivotima.

I sta je problem u tome sto je neko dosao da vidi Sirera? Koliko imas godina? Znas li kakav je to bio igrac? Covjek jedan od boljih napadaca koji je igrao u Engleskoj.

Pa evo sutra da opet dodje Newcastle bilo bi navijaca drugih klubova. Bilo je i vasih protiv Borussije. Manje nego nas protiv Newcastlea, ali je bilo. Manje je bilo zato sto je puno vise ljudi pratilo nas fudbal, plus tih godina bilo je puno vise ljudi koji su pratili utakmice drugih klubova, od tv-a pa do odlaska na utakmice. Sad su vremena drugacija.

Ako ne znas ozbiljno, argumentovano odgovoriti Boga ti ne odgovaraj.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 19 jul 2024, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2024, 20:14

Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 20:05
let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 18:15
HemusHotel je napisao/la:
19 jul 2024, 18:07

Pa vi insistirate na toj priči svaki put kada nas bude preko 20k na Koševu. U vama svaki damar provrije i onda kreće onda priča: Eeeeee…. A da ti ja kažem, Newcastle znaš.

Newcastle je prošlost, Željezničar kao ozbiljan klub je prošlost.
Novo vrijeme, samo kvalitet preživljava. Ono što je građeno na zdravim temeljima, a ne na lažima i ublehama. Put Grka Voskosa koji se nazvao Dimitrije Dimitrijević.
Nije Zeljo proslost, a Newcastle je rekord Koseva koji vam bode oci. Zeljo je jedini klub koji napunio Kosevo poslije rata i to vas boli. Imali ste nekoliko prilika i jakih protivnika da napunite Kosevo do kraja, al ne ide, niste Zeljo.
Zato i svaki cas povecavate broj pitara sa te famozne utakmice :mrgreen: Uskoro cete poceti pisati kako vas je bilo 20 hiljada, a ostatk su bili zenicani, tuzlaci i mostarci :crazy: dosli ste na mitomansku ideju - ako ne mozemo smanjiti rekordnu posjetu, onda cemo smanjiti broj zeljovaca na njoj :rol:
Samo glup i neupućen može reći da je Newcastle rekord Koševa,bar danas svako ima internet i može provjeriti
Nisam mislio na reprezentaciju protiv Danske ili na neke utakmicu iz 60-tih godina proslog vijeka.

Hajd da ti ponovim - "Zeljo je jedini klub koji napunio Kosevo poslije rata i to vas boli".

Dakle kljucne rijeci, na klupskom nivou i poslije rata. Jel to toliko tesko za shvatiti :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2024, 20:18

Morpheus je napisao/la:
19 jul 2024, 20:13
let3 je napisao/la:
Ma stvar je u tome sto upravo ovdje pisete kako vas je bilo bar 10 hiljada protiv Newcastle :lol: cilj je naravno umanjivanje posjete zeljovaca. Sve oni znaju, sve izbrojali :rol: Kako je onom jedom stari inace strogi pitar, drugi dosao fol da vidi Širera toliko mu je drag, trecem bilo pola familije bilo protiv Newcastlea ,a sve redom pitari i slicne price :crazy: i onda se ja prosipam, kad pisem identicne nebuloze i to jasno da svi vide ironiju :mrgreen:
10 hiljada je pretjerano, evo rekoh ti u prvom postu, evo sad opet kazem, govorio sam i prije i nisam jedini, ali jok, vi se hvatate samo za jedno.
Cinjenica da je protiv Engleza bilo navijaca drugih klubova. Navijaci drugih klubova kupovali karte zato sto je to NEWCASTLE i dolazi iz ENGLESKE. Znaci nije Slovan iz Slovacke, Sparta iz Ceske ili Anderlecht iz Belgije, nego Newcastle iz Engleske. I ne samo ovo, nego sad ti opet kazem, izaslo se iz rata, ljudi pozelili nesto normalno u zivotima.

I sta je problem u tome sto je neko dosao da vidi Sirera? Koliko imas godina? Znas li kakav je to bio igrac? Covjek jedan od boljih napadaca koji je igrao u Engleskoj.

Pa evo sutra da opet dodje Newcastle bilo bi navijaca drugih klubova. Bilo je i vasih protiv Borussije. Manje nego nas protiv Newcastlea, ali je bilo. Manje je bilo zato sto je puno vise ljudi pratilo nas fudbal, plus tih godina bilo je puno vise ljudi koji su pratili utakmice drugih klubova, od tv-a pa do odlaska na utakmice. Sad su vremena drugacija.

"Izaslo se iz rata, ljudi pozelili nesto normalno u zivotima" a utakmica bila 2002 god., 7 godina poslije rata, ne godinu vec 7 :lol: de uozbilji se ;)

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 jul 2024, 20:18

let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 20:14
Hajd da ti ponovim - "Zeljo je jedini klub koji napunio Kosevo poslije rata i to vas boli".

Dakle kljucne rijeci, na klupskom nivou i poslije rata. Jel to toliko tesko za shvatiti :mrgreen:
Hoces da ti kazem zasto ste ga napunili? Zato sto je dosao Newcastle. Nije klub iz Ceske, Austrije, itd, nego iz Engleske. Jos su u to vrijeme bili dobra ekipa. Vi ste imali srecu da tada izvucete veliki klub iz jake lige, mi nismo. Mi smo izvukli Besiktas i Dynamo. Jesu veliki klubovi, ali su u pitanju Turska i Ukrajina. Puno atraktivnije je kada ti dolazi veliki klub iz Engleske. Sad reci kako sam ljubomoran ili nesto slicno.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 jul 2024, 20:22

let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 20:18
"Izaslo se iz rata, ljudi pozelili nesto normalno u zivotima" a utakmica bila 2002 god., 7 godina poslije rata, ne godinu vec 7 :lol: de uozbilji se ;)
Od citavog posta ti si samo ovo izdvojio? Znaci za ostalo sam u pravu i nemas mi sta reci?
Da, 7 godina, to su jos bile godine kada su ljudi bili zeljni svega i svacega, od muzike, sporta, pa nadalje.

Eto godinu poslije rata ste morali igrati sa Englezima da bi ti ovo moje uzeo u obzir. Pa ti ocito ne znas kako je bilo u to vrijeme.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 19 jul 2024, 20:25

svrakino1921 je napisao/la:
19 jul 2024, 19:57
Skandalozna poruka Izraelaca zbog koreografije Hordi zla o Palestini i Srebrenici zgrozila je sve

Tako su napisali da su navijači Sarajeva ‘glorifikovali‘ terorizam Hamasa protiv Jevreja i da su skandiranjima pozivali na ubistvo Jevreja, što je gnusna laž koja bi u normalnim okolnostima podrazumijevala i zahtijevala žestoke kazne za one koji su spremni iznijeti takve vrste kleveta i laži.

- Navijači Sarajeva glorifikovali su teror Hamasa protiv jevreja u današnjem meču sa Aktobeom. Skandirali su: Ubij jevreje, ubij jevreje. Uefa mora izbaciti antisemitsko Sarajevo iz evropskih takmičenja, natjerajte ih da plate tešku kaznu, navodi se u sramotnoj i skandaloznoj poruci
Udjes na ovaj twitter i vidis ove dijabole iz Hrvatske koliko puse kitu Izraelcima, i da su oni jedini koji padaju na ovaj standardni spin cionista. Kako su se prodali, bas jadno :tokralju: :sick:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 19 jul 2024, 20:26

TurkishAirlines je napisao/la:
19 jul 2024, 07:39
Virtu4l je napisao/la:
19 jul 2024, 06:45
Tema Veleža blista punim sjajem. :ljepota:

Jbt, kao da sam ušao na temu Sarajeva. :mrgreen:
Mozes ti iz Sarajeva otici, al Sarajevo iz tebe nikad :ljepota:
Nije on otisao, nego pobjegao
To je znacajna razlika

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 jul 2024, 20:26

19vendetta87 je napisao/la:
19 jul 2024, 00:36
Ma fujj vise...svaki put pokradu protivnika na penalima :puke:
slika
Hoces li fakat da pricamo na ovu temu za izlijetanje Rockova ili se onako zajebavas? Nadam se da se zajebavas jer ako se neko treba zaliti to smo mi, a ne oni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2024, 20:27

@Morpheus

To mi prvo palo napamet kad sam procitao, ima toga jos.
Pa fkt ne mozes pisati ljudi tek izasli iz rata, a utakmica bila 2002 :lol: :crazy: realan budi, ne ide jbg :mrgreen:
Rastrojen si u pisanju, mora to mnogo bolje i preciznije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jul 2024, 20:31

KONTRASVIH je napisao/la:
19 jul 2024, 20:25
svrakino1921 je napisao/la:
19 jul 2024, 19:57
Skandalozna poruka Izraelaca zbog koreografije Hordi zla o Palestini i Srebrenici zgrozila je sve

Tako su napisali da su navijači Sarajeva ‘glorifikovali‘ terorizam Hamasa protiv Jevreja i da su skandiranjima pozivali na ubistvo Jevreja, što je gnusna laž koja bi u normalnim okolnostima podrazumijevala i zahtijevala žestoke kazne za one koji su spremni iznijeti takve vrste kleveta i laži.

- Navijači Sarajeva glorifikovali su teror Hamasa protiv jevreja u današnjem meču sa Aktobeom. Skandirali su: Ubij jevreje, ubij jevreje. Uefa mora izbaciti antisemitsko Sarajevo iz evropskih takmičenja, natjerajte ih da plate tešku kaznu, navodi se u sramotnoj i skandaloznoj poruci
Udjes na ovaj twitter i vidis ove dijabole iz Hrvatske koliko puse kitu Izraelcima, i da su oni jedini koji padaju na ovaj standardni spin cionista. Kako su se prodali, bas jadno :tokralju: :sick:
Ma ko ih yebe. Cif.uti su prvi koje se treba izbaciti. Ovo samo debil moze protumaciti kao provokaciju za njih. aBd da ovo bude opet u cetvrtak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 19 jul 2024, 20:32

Morpheus je napisao/la:
19 jul 2024, 20:26
19 jul 2024, 00:36
Ma fujj vise...svaki put pokradu protivnika na penalima :puke:
slika
Hoces li fakat da pricamo na ovu temu za izlijetanje Rockova ili se onako zajebavas? Nadam se da se zajebavas jer ako se neko treba zaliti to smo mi, a ne oni.
Cist opsajd. Vidi gdje stoji sudija a gdje izvodjac penala

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 19 jul 2024, 20:40

CampobelloDiMazara je napisao/la:
18 jul 2024, 23:06
killafrommanilla je napisao/la:
18 jul 2024, 23:03
Nemojte se svadjati i sikirati. Sta i ako vas ugase, nije vam prvi put. Skupite se negdje na nekoj livadi vas pedesetak, proderete se “Mostar u srcu, velez do Tokija”, pobjegnete opet u neko trece selo, jos dalje od grada i ponovo osnujete veleez 1919.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 jul 2024, 20:42

let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 20:27
@Morpheus

To mi prvo palo napamet kad sam procitao, ima toga jos.
Pa fkt ne mozes pisati ljudi tek izasli iz rata, a utakmica bila 2002 :lol: :crazy: realan budi, ne ide jbg :mrgreen:
Rastrojen si u pisanju, mora to mnogo bolje i preciznije.
Pa samo kazem da smo tih godina bili zeljni svega. Ne vidim problem.
Mene prozivas za pisanje, a ti trolas, lupas sarkazme, itd. Daj ti prvo sebe sredi. A sto se tice mojih postova, rekao bih da sam bio dovoljno jasan.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 20:52

19 jul 2024, 20:08
Anex danas:
slika
To ti je otac,zamijenio si sliku

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 20:55

let3 je napisao/la:
Anex je napisao/la:
let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 18:15

Nije Zeljo proslost, a Newcastle je rekord Koseva koji vam bode oci. Zeljo je jedini klub koji napunio Kosevo poslije rata i to vas boli. Imali ste nekoliko prilika i jakih protivnika da napunite Kosevo do kraja, al ne ide, niste Zeljo.
Zato i svaki cas povecavate broj pitara sa te famozne utakmice :mrgreen: Uskoro cete poceti pisati kako vas je bilo 20 hiljada, a ostatk su bili zenicani, tuzlaci i mostarci :crazy: dosli ste na mitomansku ideju - ako ne mozemo smanjiti rekordnu posjetu, onda cemo smanjiti broj zeljovaca na njoj :rol:
Samo glup i neupućen može reći da je Newcastle rekord Koševa,bar danas svako ima internet i može provjeriti
Nisam mislio na reprezentaciju protiv Danske ili na neke utakmicu iz 60-tih godina proslog vijeka.

A što računaš samo poslije rata,jel to tada život počeo?Jedini klub koji je gledalo 55.000 na domaćoj utakmici je Sarajevo,proguglaj nije teško

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2024, 21:12

Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 20:55

A što računaš samo poslije rata,jel to tada život počeo?Jedini klub koji je gledalo 55.000 na domaćoj utakmici je Sarajevo,proguglaj nije teško
Znam da je bilo 55 k iz perioda Jugoslavije, samo nisi u toku.
Bila je prica o najvecim posjetama nakon rata, od samostalnosti. I to sto se tice nasih klubova, ne repka.

I jesam li sta slagao ako kazem da je Zeljo - Newcastle rekord (gotovo nedostizan) i da ste imali priliku nekoliko puta protiv jakih imena da oborite taj rekord.
Pa reci posteno, istinu samo ;) ne moramo se prepucavati.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 21:17

let3 je napisao/la:
19 jul 2024, 21:12
Anex je napisao/la:

Znam da je bilo 55 k iz perioda Jugoslavije, samo nisi u toku.
Bila je prica o najvecim posjetama nakon rata, od samostalnosti. I to sto se tice nasih klubova, ne repka.

I jesam li sta slagao ako kazem da je Zeljo - Newcastle rekord (gotovo nedostizan) i da ste imali priliku nekoliko puta protiv jakih imena da oborite taj rekord.
Pa reci posteno, istinu samo ;) ne moramo se prepucavati.
Samo si to nametnuo taj period poslije rata što nema nikakvog smisla, logičnije bi bilo da si naveo recimo u zadnjih 10 godina ili oduvijek,zašto bi se zanemarila istorija,ako gledaš iza rata onda je Zrinjski veći klub od želje a i sam znaš da nije

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 jul 2024, 21:17

Anex je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Anex je napisao/la:

Ti si decko poglup jbg, nije zeljeznicmar napunio kosevo vec Newcastle,, velika razlika.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jul 2024, 21:18

Kad počnu pričati o nečem od prije 22 godine da budu relevantni i aktuelni to posebno budi u meni sažaljenje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jul 2024, 21:20

Morpheus je napisao/la:
19 jul 2024, 20:13
let3 je napisao/la:

Ja znam 5 pitara koji su bili na toj utakmici.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”