posto je 33m maraka, sad smo zaradili milion eura znaci 33m-1,95m, kazemo da smo u dugu priblizno 31milion. Virto ispravi me ako grijesimmnon46 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:48A vidi tik-tak, taj prihod od Evrope, karata i tv-a je ništa naspram tik-tak pasivnog duga od 33m. Samo je pitanje kad će tik-tak Mirvić dići rukejurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:22Molim Virtu da nam baci računicu prihoda prolazak , karte, fan shop, pa da imamo I to negdje makar za ovo prvo kolo pa opet u drugom da nam kaže dokle smo I ovaj milion eura za Kovu I za Buljubašića šta bude. Čisto da vidimo gdje smo šta smo na otvaranju sezone.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
2 miliona za Čelića nije loša lova
Brate, Velezu ce zaista mnogo nedostajati Gulli...
Kakva je ono zvijer od igraca, mi se sinoc uvjerismo...
Kakva je ono zvijer od igraca, mi se sinoc uvjerismo...

Glupaneeee,let3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:39Ma stvar je u tome sto upravo ovdje pisete kako vas je bilo bar 10 hiljada protiv NewcastleMorpheus je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:28Ne prosipaj se. Newcastle kada je došao to je bilo par godina poslije rata i svima je falilo zabave, sporta, zajebancija, radosti. Zamisli završi se rat i prođe par godina i dođe ti jedan NEWCASTLE. Engleska, jedna od jačih liga. Odličan mamac za sve ljude. Dolazili su ljudi iz drugih gradova na utakmicu, ne samo iz Sarajeva i to kao samo navijači Željezničara.Bilo je navijača Sarajeva, Veleža, itd. Imaju čak i slike sa šalovima drugih klubova. Nije ovo umanjivanje vaše posjete, nego je ovako bilo. Ne mislim ja da je bilo 10 hiljada navijača drugih klubova, nije bilo ni 5000, nego još manje, ali je bilo.
Znači ovo gore što pišeš je totalno neuporedivo u svakom pogledu. Ne vidim fakat potrebu da se zajebavate.
Ako je jučer bilo navijača drugih klubova to je u vrh glave 20-30. Ima ljudi rado dođu i pogledaju utakmicu kluba koji je predstavnik BOSNE I HERCEGOVINE, koji ne gledaju sa navijačke strane. A ovo je objašnjeno više puta samo što vi trolate k'o djeca kakva.cilj je naravno umanjivanje posjete zeljovaca. Sve oni znaju, sve izbrojali
Kako je onom jedom stari inace strogi pitar, drugi dosao fol da vidi Širera toliko mu je drag, trecem bilo pola familije bilo protiv Newcastlea ,a sve redom pitari i slicne price
i onda se ja prosipam, kad pisem identicne nebuloze i to jasno da svi vide ironiju
![]()
Prvo pročitaš šta piše ili je napisano.Onda pokušaš da
Procecujes u svom mozgicu,skontas prekontas.
Onda ako hoćeš da odgovoriš,prvo se dobro skoncentises
Upregnes mozgic i pokušaš da napišeš nešto adekvatno
U svom odgovoru,potkrijepljeno nekom činjenicom ako je
Moguće.Ti,kao uostalom brojni botovski mitomani samo
Lupate neke laži i pisete o nekim mitovima.Od Nazalost
Najstarijeg do najmljadjeg.
Sto se tiče posta o kojem mitomanises on je izgledao ovako
Prvo je neki @krepo21 postavio sliku Koševa kad je Željkan
Igrao sa Newcastle.Napisao laž da je bilo 38 000 gledalaca
I da je “10 000 ostalo vani”
Onda sam ja postavio fotku u kojoj se vidi da ispred stadiona
ima 20-tak ljudi,a ne 10 000 kako je mitomanski lažov napisao.

Onda sam ja napisao da je na Kosevu tu vecer bilo 38 000
Hiljada ZAJEDNO sa rahmetlijama sa Bara.
Posto vidim da nisi iz SarAjeva,Bare su groblje koje se
Vidi iza zapadne tribine stadiona Kosevo.
Momak postuje da mu je na Barama ralmetli otac-PITAR
Pokopan.Ja postujem “Takodje i po moje familije pitara”
@ipadjelet3 izvrćeš napisane činjenice i kao svaki bot i
Mitoman kreiraš svoje neke nebuloze i mitove.
Zato brzo u cosak i postidi se
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Evo gledam,citam i ibretim se.Svaki dan iskopaju nekulet3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 18:41Evo gledam brate, ono sto je aktuelno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jul 2024, 18:36Pa jesmo. Pogledaj tabele PLBiH zadnjih 10-ak godina i sve ce ti se samo kazati.
1.Borac 78 b
2. Zrinjski
3. Velež
4. Sarajevo 53 b
5.Posušje
6. Željezničar 43 b
Samo 25 bodova iza Borca, 4 mjesto. Super, jako ste bitni u ovoj ligi![]()
Dežurnu mitomansku budalu da nas pokuša uvjeriti u
Kreirane mitomanije.Eto ba tabele pa izučavajte.

Mitomani i botovske kreacije .Ako niste čuli ili znali:
KREPO ŽELJO
Ma uopste se nisam referisao na tvoj post, vec na ovaj devedestkin i jos par nekihPitarsam je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:03Glupaneeee,let3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 17:39Ma stvar je u tome sto upravo ovdje pisete kako vas je bilo bar 10 hiljada protiv NewcastleMorpheus je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:28
Ne prosipaj se. Newcastle kada je došao to je bilo par godina poslije rata i svima je falilo zabave, sporta, zajebancija, radosti. Zamisli završi se rat i prođe par godina i dođe ti jedan NEWCASTLE. Engleska, jedna od jačih liga. Odličan mamac za sve ljude. Dolazili su ljudi iz drugih gradova na utakmicu, ne samo iz Sarajeva i to kao samo navijači Željezničara.Bilo je navijača Sarajeva, Veleža, itd. Imaju čak i slike sa šalovima drugih klubova. Nije ovo umanjivanje vaše posjete, nego je ovako bilo. Ne mislim ja da je bilo 10 hiljada navijača drugih klubova, nije bilo ni 5000, nego još manje, ali je bilo.
Znači ovo gore što pišeš je totalno neuporedivo u svakom pogledu. Ne vidim fakat potrebu da se zajebavate.
Ako je jučer bilo navijača drugih klubova to je u vrh glave 20-30. Ima ljudi rado dođu i pogledaju utakmicu kluba koji je predstavnik BOSNE I HERCEGOVINE, koji ne gledaju sa navijačke strane. A ovo je objašnjeno više puta samo što vi trolate k'o djeca kakva.cilj je naravno umanjivanje posjete zeljovaca. Sve oni znaju, sve izbrojali
Kako je onom jedom stari inace strogi pitar, drugi dosao fol da vidi Širera toliko mu je drag, trecem bilo pola familije bilo protiv Newcastlea ,a sve redom pitari i slicne price
i onda se ja prosipam, kad pisem identicne nebuloze i to jasno da svi vide ironiju
![]()
Prvo pročitaš šta piše ili je napisano.Onda pokušaš da
Procecujes u svom mozgicu,skontas prekontas.
Onda ako hoćeš da odgovoriš,prvo se dobro skoncentises
Upregnes mozgic i pokušaš da napišeš nešto adekvatno
U svom odgovoru,potkrijepljeno nekom činjenicom ako je
Moguće.Ti,kao uostalom brojni botovski mitomani samo
Lupate neke laži i pisete o nekim mitovima.Od Nazalost
Najstarijeg do najmljadjeg.
Sto se tiče posta o kojem mitomanises on je izgledao ovako
Prvo je neki @krepo21 postavio sliku Koševa kad je Željkan
Igrao sa Newcastle.Napisao laž da je bilo 38 000 gledalaca
I da je “10 000 ostalo vani”
Onda sam ja postavio fotku u kojoj se vidi da ispred stadiona
ima 20-tak ljudi,a ne 10 000 kako je mitomanski lažov napisao.
Onda sam ja napisao da je na Kosevu tu vecer bilo 38 000
Hiljada ZAJEDNO sa rahmetlijama sa Bara.
Posto vidim da nisi iz SarAjeva,Bare su groblje koje se
Vidi iza zapadne tribine stadiona Kosevo.
Momak postuje da mu je na Barama ralmetli otac-PITAR
Pokopan.Ja postujem “Takodje i po moje familije pitara”
@ipadjelet3 izvrćeš napisane činjenice i kao svaki bot i
Mitoman kreiraš svoje neke nebuloze i mitove.
Zato brzo u cosak i postidi se![]()

A ti se dotakao i BaraPost Postao/la Devedesetka » 18 jul 2024, 00:20
Ma u suštini si u pravu, al' stvarno za Njukasl je posebna prica bila 10tak hiljada sigurno nisu bili navijaci Zeljeznicara u to sam 100% siguran.
Na Neftchi bi vam doslo 20k ne vjerujem više od toga.
Kazem..
I mi i vi mozemo skupiti veliki broj navijaca, al' mislim da smo za nijansu jači što se toga tice.
2 grbavice su 2 grbavice..
Pokazace sutra sve.

Sto si toliki krmak

Evo malog mitomanka,zapjenio pa poceo da vrijeđa i
prosipa primitivizam mitomanski.
Uobičajeno.
Ciju- Miju
U cosak i nijedne.Srami se svojih dimenzija
prosipa primitivizam mitomanski.
Uobičajeno.
Ciju- Miju
U cosak i nijedne.Srami se svojih dimenzija
Malac,sto si zapjenio ba?!
Tebi na jelovniku samo krmak,svinja -koji si ti cafir
- feniksptica
- Kontakt:
Sta radi Borac ??? Drugog igraca prvo potpisuju pa onda tjeraju jer nije zadovoljio......
Onda ne mogu prodat nijednog igraca. Svi idu dzaba.
Kako su se olahko prodali za jednu titulu i kako ce s tim na duze staze popušiti uh

Onda ne mogu prodat nijednog igraca. Svi idu dzaba.
Kako su se olahko prodali za jednu titulu i kako ce s tim na duze staze popušiti uh

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koje si ti odojce,samo ti familija u glavi:
Krmak -tata
Svinja-majka
Prasac -Amidja
Keep going.Nisi uopste interesantan,ali me pocinje
Fascinirati tvoj botovski primitivizam i glupost.
Primitivizam-prosta recenica=crko je
Pitarsam
-
- Kontakt:
900k od Kove,700k od evrope i bice jedno 800k od Buljubasica dok nase kone ovdje predavanja drze.
Psi laju, Sarajevo prolazimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:03900k od Kove,700k od evrope i bice jedno 800k od Buljubasica dok nase kone ovdje predavanja drze.

Opet divlji krmak nesto rokce okolo.Pitarsam je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:59Koje si ti odojce,samo ti familija u glavi:
Krmak -tata
Svinja-majka
Prasac -Amidja
-vrteska u glavi
-vreo znoj kulja sa celenke
-zubalo se od huje trese
-ruke se znoje
-dlanovi se tresu
Pitarsamubica Mitomana i botova
![]()
Yebo sebe mahnita

Blago tebi kad se lozis na klosare i kriminalce u pokusaju. Manijaci i Horde su vise loseg donijeli svojim klubovima i gradu sa kaznama, drogom, sitnim kriminalom, tucama itd. Propaliteti, a vidim da si i ti dio njih, tj u pokusaju dok pricas i spominjes, vise se lozis na to, nego sto ai ikad bio dio toga. Tvoj maksimum i doticaj je komentarisati takve stvari koje su civilizacijski odron. Cestitam na retardacijiAntikloc je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:24Nije problem biti star ali star i mehke chune ,to je vec problem.Argentina je napisao/la: ↑19 jul 2024, 18:10Bolja je bila klima jer nije bilo drogeraskih furki i bilo je zajebancija vrhunskih. Vjerovatno je sada bolje dio oko koreografija i samog navijanja, ali u totalu imamo pad kvalitete samog fudbala, zaostajanje sa infrastrukturom ozbiljnih decenija (sama Hrvatska je ispred nas 30 godina, ako ne i vise), imamo uzasne navijacke furke.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 jul 2024, 18:01Tesko je mladjoj raji docarati koliko je drugacija klima u gradu bila tada. Nije uopste neuobicajeno bilo da navijac Sarajeva ode na europsku tekmu Zelje i obrnuto, bez obzira na protivnika, pa cak i da navija i raduje se. Mnoge stvari koje su sad nezamislive su tad bile normala. Ne kazem da je bilo bolje ili gore, ne ulazim u to, ali bilo je bitno drugacije.
Ne voli pricu nekad bilo bolje, ali ako je nesto bilo bolje onda je to sve oko fudbala, druzenja, rivalstva. Danas se ne moze skupa sjediti i cugati za derbi, da samo krenemo od toga.![]()
A vama dvojici je chuna ocito splasnula cim pricate pomirljive gluposti. Manjak testosterona . Nista ,hemija samo celer i persun i mlado zensko,sto mladje
Barely legal
![]()
Cim su se 88 osnovali manijaci a jos vise Joint Union,koji su bili daleko ozbiljniji i ratoborniji,pocele su tuce. Tukli smo se svuda po gradu. Doduse nije bilo nozeva i palica. UglavnomPonekad bi se recimo udruzivali , u borbama protiv mnogobrojnih i jakih Delija i Grobara. U stvari rahmetli Djilda je dolazio i dovodio svoju ekipu,on je vise mrzio Srbe,nego nas ,no vecina njihovih navijaca je bila protiv toga i nije dolazila. Navijaci zeljeznicara su prije rata imali te dvije malobrojne grupe i nisu nam bili konkurencija,zato je bilo manje tuca, Konkurencija su Delije bile.
Poslije rata dovoljno je pogledati derbi 1998 kad Babuka ulazi na teren![]()
Traje tekma tri sata,hiljadu incidenata![]()
Ili 2001 onu tekmu na Kosevu 0-3 . Kad smo ,ljuti zbog poraza u Kralja Tomislava hvatali svakoga ne samo sa obiljezjima,nego i plavoj kosuljici i ubijali od batina![]()
Tako da ove vase bajke nisu nikad postojale.![]()

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nije neka cifra za Sarajevo,ali zbog mitomanskih racunovodjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:03900k od Kove,700k od evrope i bice jedno 800k od Buljubasica dok nase kone ovdje predavanja drze.
Treba dodati i oko 230 000KM ZA osvojeno 4 mjesto.
Hebiga i to je cifra.Tolko Zeljkan ni od svog Generalnog
Sponzora ne dobije za 2 godine.
Vise nije obicni krmak nego divlji!!Vaauu,koja intelegencija.let3 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:08Opet divlji krmak nesto rokce okolo.Pitarsam je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:59Koje si ti odojce,samo ti familija u glavi:
Krmak -tata
Svinja-majka
Prasac -Amidja
-vrteska u glavi
-vreo znoj kulja sa celenke
-zubalo se od huje trese
-ruke se znoje
-dlanovi se tresu
Pitarsamubica Mitomana i botova
![]()
Yebo sebe mahnita![]()
Mozda bi trebalo da uzmes pincetu,bacis u nesvijest
Tu cunu od komarca,umijes se hladnom vodom i pokusas da
Se dohafizas.Nije tebi lahko mladicu napaceni.Teski su Dani
pred tobom
A vepra papkara sto se raspiso

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, ErosViverosViv, MikiPirs, nedimmmm1337 i 12 gostiju.