Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Trebamo da saćekamo kraj utakmice Izrael - Latvija da raćunamao, Izraelci nakon 2/19 na tricama pogadjaju dvije.
Sjetimo se da su protiv nas imali 3 trice u zadnjih 67 sekundi i u ušli u produžetak.
Sjetimo se da su protiv nas imali 3 trice u zadnjih 67 sekundi i u ušli u produžetak.
Zao mi je samo ovako teskog rasporeda.
Prati li ko kakva je Srbija?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- ASD
- Kontakt:
Njemacka je isto prejaka, licno bi bio prezadovoljan kad bi usli u polufinale, a necu bas biti ljut ni ako ispadnemo u cetvrtfinalu uz neku dobru borbu nasih.Kaunas je napisao/la:Kakvi smo baksuzi, Francuzi su mozda i jedina repka na prvenstvu koja je jaca od nas, a moguce da igramo sa njima u 1/4
Kako ba kalkulisanje, idemo redom! Ne treba se nikoga bojati! To su momci pokazali danas! Idemooooo!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U zadnjih 5-6 minuta šutali trojke7/9badel62 je napisao/la:Izrael preokrenuo
Nezahvalno je suditi na osnovu jedne utakmice protiv Slovenije.Vidicemo protiv Rusa koji su se dobro nosili sa africkim zivotinjama.Anatomija je napisao/la:Zao mi je samo ovako teskog rasporeda.
Uglavnom dosta visoka ekipa gdje visoki izlaze i sutiraju (uglavnom cigle protiv Slo).Sve se svodi na Simanica I Radanova.
Timski smo dosta jaca i brza ekipa.
Francuzi ce dobiti Srbiju, ali bez obzira igramo protiv Srbije ili Francuske a obje reprezentacije su favoriti prvenstva.ASD je napisao/la:Njemacka je isto prejaka, licno bi bio prezadovoljan kad bi usli u polufinale, a necu bas biti ljut ni ako ispadnemo u cetvrtfinalu uz neku dobru borbu nasih.Kaunas je napisao/la:Kakvi smo baksuzi, Francuzi su mozda i jedina repka na prvenstvu koja je jaca od nas, a moguce da igramo sa njima u 1/4
Ja sam misljenja da su Srbi jaci od Fancuza, iako je zaista nerealno ocijeniti nakon jedne utakmice. Jasnije ce sve biti nakon njihovog medjusobnog duela. Takodjer, isto tako mislim da smo mi losiji od obje reprezentacije, moguce iz razloga sto sam ja uvijek pesimista kada smo mi u pitanju, ali i realno kada se sagleda - Srbi itekako jaka i zrela momcad. Jucer su gotovo 3/4 igrali bezveze kosarku, sa puno gresaka i promasenih zicera, ali opet Slovencima nisu dali da se odlijepe vise od 5 koseva. Imam osjecaj da su ih sa pola snage (na krilima Simanica i Radanova, koji mi se opasno svidja) dobili. Francuzi su atletske zvijeri, a mi s druge strane pod kosem imamo najvece probleme. Presudan ce biti taj skok, te ako im dozvolimo previse skokova, bojim se da nemamo nikakvih sansi. Da je Sikiras tu, druga prica bi se pricala, ali tako je-kako je.
Šteta, pobjeda Latvije.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 dec 2016, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam koga bih manje volio, mozda Srbiju jer mozda Francuzima bude los dan i budu bacali neke cigle pa uzmemo to na malo poena.
Mada u kosarci tradicionalno nam niti jedni niti drugi ne odogovaraju nikako.
Mada u kosarci tradicionalno nam niti jedni niti drugi ne odogovaraju nikako.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje Srbiju dobiti, Francuzi su fizički prejaki. Zatvorit će reket a mi s vanjskih pozicija teško možemo išta. Kako god protiv Srbije imamo šanse i možemo ih proći. Nikakvih kalkulacija, ići po sve pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Situacija u nasoj grupi. Smijemo izgubiti do 6 razlike za prvo mjesto, a poraz od 7 do 10 razlike nas ostavlja na 2 mjestu, a poraz od 11 ili vise ispadamo sa prvenstva. Ovo je sve pod uslovom da Litvanija pobjedi Izrael.
Zadnja izmjena: Chstal, dana/u 17 dec 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Rusi bolje otvorili, vode 9-1.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:49, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Rusi su dosta dobri.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:50, ukupno mijenjano 1 put.
Srbi ocajni.Udvoji Simanica i Radanova odradio si 90% posla.Obje ekipe bazena ne mogu pogoditi.
Rusi dosta uigrani ima finih akcija i utrcavanja
Rusi dosta uigrani ima finih akcija i utrcavanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.