A vidiš to nisam vidio. Evo tosk 2-2NebeskaSila96 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:30Nisu jos ispali.Ako gorazde dobije Tomislav zadnju i Gradina izgubi u zenici Gorazde ide u baraz
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
- superFrankie
- Kontakt:
Dajte sad kalkulacije, sta treba da se poklopi da ostanemo 9. a sta da idemo u playoff
U svemu ovome ekipa Gornji Rahić ispade baš baš gospodska. Nikoga nisu pustili, sa svima su odigrali pošteno, a potvrda toga je pobjeda u Tomislavgradu. U moru kalkulacija i dogovora stvarno pozitivan primjer.
Poraženi smo, ali se rezultati nisu mogli bolje poklopiti. Zadnje kolo ako Goražde dobije Tomislav, a Čelik dobije ili odigra neriješeno Gradinom mi ostajemo u ligi bez baraža.
Nadam se da će nas sreća pomaziti, jer ako odemo u baraž bez Salkanovića i Adžema neće biti lako.
Željezničar počinje 10.6. pripreme pod trenerskom palicom Admira Adžema, tako da ako dođemo do baraža Žerić bi vodio ekipu.
Poraženi smo, ali se rezultati nisu mogli bolje poklopiti. Zadnje kolo ako Goražde dobije Tomislav, a Čelik dobije ili odigra neriješeno Gradinom mi ostajemo u ligi bez baraža.
Nadam se da će nas sreća pomaziti, jer ako odemo u baraž bez Salkanovića i Adžema neće biti lako.
Željezničar počinje 10.6. pripreme pod trenerskom palicom Admira Adžema, tako da ako dođemo do baraža Žerić bi vodio ekipu.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 31 maj 2025, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Pa samo je bit da Gorazde dobije Tomislav i mi ostajemo bez baraza. Gradina nam nije bitna jer imamo bolji medjusobni skor. Ako bude isti broj bodova ispred njih smo. Ili baraz, ili ostajemo bez baraza. Ispasti necemo 99%
Goražde ako Tomislava dobije 4-0 ide u baraz, ako Gradina ne pobjedi Čelik.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Bitna je Gradina.Mi smo od Gradine u Bihacu izgubili 3-1 a u Srebreniku je bilo 0-0 tako da je Gradina tu bolja.Gradina ako dobije u Zenici ispred nas jenebeskasila je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:53Pa samo je bit da Gorazde dobije Tomislav i mi ostajemo bez baraza. Gradina nam nije bitna jer imamo bolji medjusobni skor. Ako bude isti broj bodova ispred njih smo. Ili baraz, ili ostajemo bez baraza. Ispasti necemo 99%
Nemamo bolji medjusobni skor, Gradina nas prvo kolo u Bihaću uzela 1:3, a drugu smo igrali 0:0 znači ako oni uzmu Čelik idu ispred nas.nebeskasila je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:53Pa samo je bit da Gorazde dobije Tomislav i mi ostajemo bez baraza. Gradina nam nije bitna jer imamo bolji medjusobni skor. Ako bude isti broj bodova ispred njih smo. Ili baraz, ili ostajemo bez baraza. Ispasti necemo 99%
Žalosno što nismo barem bod uzeli danas jer i Tomislav ima bolji medjusobni skor i ako uzmu i bod Goraždu idu ispred nas...
-
- Kontakt:
Haos poslije tekme u našim redovima
Opširnije ?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Losa racunica. Gradina ima bolji medjusobni.nebeskasila je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:53Pa samo je bit da Gorazde dobije Tomislav i mi ostajemo bez baraza. Gradina nam nije bitna jer imamo bolji medjusobni skor. Ako bude isti broj bodova ispred njih smo. Ili baraz, ili ostajemo bez baraza. Ispasti necemo 99%
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Spahalicu **** ti od djece djecu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Mozemo biti i 9 i 10 i 11... Tesko je dati realan komentar... Poraz Tomislava, i Poraz ili nerjeseno Gradine ostajemo...
Kako ce se sve to odviti, tesko je i prognozirati..
Tezak poraz ali ja iskreno nemam ni jedne zamjerke... Svaka im cast.. Najbolja polusezona, zadnjih 20 godina, IGRALO SE POSTENO!
Kako ce se sve to odviti, tesko je i prognozirati..
Tezak poraz ali ja iskreno nemam ni jedne zamjerke... Svaka im cast.. Najbolja polusezona, zadnjih 20 godina, IGRALO SE POSTENO!
-
- Kontakt:
Onda sam ja nesto pogresno vidio, mislio sam da smo mi bolji

Sta se desilo nakon utakmice?
Sta se desilo nakon utakmice?
-
- Kontakt:
Sukobili se Adzem i abdijanovic. Zamalo došlo do tuče. Ljudi ja sam upravu branio, ali ni sa jednim igračem nije pričano oko ostanka u Bihacu.
Sta bi na kraju jbt?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
OK, kako dodjosmo do toga da se tucemo na tribini u Banovicima grob te yebo. Bruka i sramota!!!legendarnadruga je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:16Problem ispada uprava i nerad. Nikako sa igračima nije pričano
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vidio sam neki snimak sa tribine. Ko se skim tukao?
Pisem pa brisem napisano, jednostavno katastrofa.
Nema Drljevica vise, ko sad delegira sudije?
Mislim kakav god ishod bude nakon iduceg kola da Jedinstvu nema spasa.
Nema Drljevica vise, ko sad delegira sudije?
Mislim kakav god ishod bude nakon iduceg kola da Jedinstvu nema spasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.