Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Unicaja bi mogla proci Olimpijakos...
Barselona mi mirise na kontrahendikep...
Luton - oba daju go...
mislim da su previse dali na Reala hendikep -17,5 koseva trebalo bi glatko proci H2, nije losa kvota 1,5 (premda ja ne bi igrao nikad) ali ne zbog kvote koliko zbog ubjedjenja da nece biti toliko razlike...
Barselona mi mirise na kontrahendikep...
Luton - oba daju go...
mislim da su previse dali na Reala hendikep -17,5 koseva trebalo bi glatko proci H2, nije losa kvota 1,5 (premda ja ne bi igrao nikad) ali ne zbog kvote koliko zbog ubjedjenja da nece biti toliko razlike...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 09 dec 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moze li neko poslati na pp od ovih sto igraju BINGO u Bet-Live-u brojeve koji su cešće dobitni i kako je bolje da se igra, isti brojevi zaredom ili da se mijenjaju, ima li kakvih caka. Neko da fino objasni ako može 
Lijepo je biti Manijak!!!
Gdje mogu pratit i mogu li to na zvaničnoj stranici, koliko neki igrač daje koševa ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ako kontas euroligu onda http://www.euroleague.net i ides na rezon tekme koja te zanima i imas sve statistike kolko ko i kad 
Hvala 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
jasko_juve
- Kontakt:
ti trazis neke parove a dajes analize za svaki par ko postavi..pa sto onda trazis parove?????eto ako nece Maccabi dat odigrajj manje,ista je kvta-1,80 i opari se,jer ove 3 ostale mislim 90 % prolaze..alfarouqaminu je napisao/la:Tesko da ce maccabi vise od 82 kosajasko_juve je napisao/la:Caja 1alfarouqaminu je napisao/la:Jel ima nesto da se odigra za danas... Hoce li neko da mi napravi tiket za 10000 dindzi..... Ali dobitni, ne samo ono........ Moze biti ubacen fudbal, kosarka svi sportovi...aj
Fener 1
Lulea 1
Maccabi daje vise od 82 kosa..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:
ti trazis neke parove a dajes analize za svaki par ko postavi..pa sto onda trazis parove?????eto ako nece Maccabi dat odigrajj manje,ista je kvta-1,80 i opari se,jer ove 3 ostale mislim 90 % prolaze..
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
jasko_juve
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:
ti trazis neke parove a dajes analize za svaki par ko postavi..pa sto onda trazis parove?????eto ako nece Maccabi dat odigrajj manje,ista je kvta-1,80 i opari se,jer ove 3 ostale mislim 90 % prolaze..
jesam ze'eban
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
evo malo košarke
Lietuvos Rytas - Cholet 1 1.35
Panathinaiko - Union Olimpija 1 1.10
fenerbache - barcelona 2 2.20
maccabi - partizan 1 1.10
prokom - žalgiris 1 1.80
unicaja - olympiakos 2 1.80
kvota 23.28
uplata 2 km
Lietuvos Rytas - Cholet 1 1.35
Panathinaiko - Union Olimpija 1 1.10
fenerbache - barcelona 2 2.20
maccabi - partizan 1 1.10
prokom - žalgiris 1 1.80
unicaja - olympiakos 2 1.80
kvota 23.28
uplata 2 km
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
zenski rukomet
Srbija daje preko 23 gola..Zicer dana, kvota 1.85....Ovo morate ispratiti...dat ce nekih 27 golova..
Srbija daje preko 23 gola..Zicer dana, kvota 1.85....Ovo morate ispratiti...dat ce nekih 27 golova..
zene i sport za pare nikako neidu zajedno.....milion puta sam se opeko tako,hajd ti znaj jel njoj jutros "procurilo" ili je neki drugi kujacAnalitico je napisao/la:zenski rukomet
nemoj tako jarane, zene su ukras prirode..Ja uzivam u zenskom sportu..Pogotovo u odbojci..Ono kad skacu onako lijepo razvijene, kao antilopice...A one guze njihove tanane, sitne, tvrde,uscusne, samo da ga gurnes jaro i odmah mirikal sto kaze Dzipalo Junuz...daidza je napisao/la:zene i sport za pare nikako neidu zajedno.....milion puta sam se opeko tako,hajd ti znaj jel njoj jutros "procurilo" ili je neki drugi kujacAnalitico je napisao/la:zenski rukomet
Jesil to ti analiticar pod novim nickom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
@alfarouqaminu jesi ti ikad ikome rek'o da bi mogao proci na listicu?
jbte, gledam ti zadnje postove, samo s*ebajes raju...
jbte, gledam ti zadnje postove, samo s*ebajes raju...
poluvreme lietuvos +9....imam h1 6,5.....moglo bi proc

uuu harry harry
pa zaboravih na tebe, zaboravio sam ti prenijeti nesto
neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM

neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM
Jbg i mene je shebao.. ispravicemomandraX je napisao/la:uuu harry harrypa zaboravih na tebe, zaboravio sam ti prenijeti nesto
![]()
neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
čekam teharry_90 je napisao/la:Jbg i mene je shebao.. ispravicemomandraX je napisao/la:uuu harry harrypa zaboravih na tebe, zaboravio sam ti prenijeti nesto
![]()
neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM![]()
ima nekolika dana furam velike uloge tako da mi svaka informacija godi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Analitico je napisao/la:zenski rukomet
Srbija ce pobediti,siguran sam u to...spankinje lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.