NadalRafa je napisao/la:Kralju varas se poprilicno,ne moze spamati temu godinu dana neko ko je tu mjesec tek. Nije bitno ko je najveci,ti mislis da je to normalno ja mislim da je bezveze jer to fakticki znaci da ako ti nema tenisera ti neces ni pratiti. Kazem opet svakom svacije,libo me ko koga prati,ja samo prizeljkujem nesto novo u ovom sportu jer je smorilo jedno te isto,zato Zverevko protiv Borne finale aBd.
Ok, pomiješao sam te sa rafagarrosom, ako nisi ti, halali, a ne znači da neće pratiti, možda nađe novog idola, i njega nastavi gledati, a gledajući njega, gleda i ostale tenisere opet.
Ja brate npr znam kakav je igrač Tobias Simon pregledao sam mu dvocifren broj mečeva, isto to važi i za ne znam ni ja Škugora, Vatutina, Munara i milion takvih igrača koji se vrte od 100.-300. mjesta, a gledao sam i veliki broj itf igrača, ne dvocifren broj puta, ali pet, šest puta dosta njih, Chazala, Serdarušića, Olivettija, Ficovicha, gledao sam brata od De Scheppera, dvometraš desnoruko drvo od kojeg su i amateri bolji s osnovne itd, itd.
Evo, ti, ili memija meni odg, u 2 minute bez guglanja, po čemu je poznat Olliveti, ili po čemu je poznat Tobias Simon, ili odakle je Chazal, ja znam da vi to ne znate, ako znate, dobro i jest' ovaj forum stvarno ima ljudi koji zdušno prate tenis.