ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

memija38
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la memija38 » 12 okt 2018, 17:45

ronaldo99 je napisao/la:Ma nek preslusa ko koga hoce u dva seta al ja bi volio njih gledati u finalu, jer to se vise gleda i ceka nego Borna- Zverev, to recimo i ne moras gledati vidis rez samo, a ovo ti bude zao kad propustis :)

Ma da treba i mladez da pocne vise malo jace konkurisati ovima, kako god bice i sutra zanimljivo gledati
Pa ne moraju gledat takvi ko ti sto im se tenis i vrti oko Federera. Kad nema njega nista drugo se i ne gleda. Rezulta.ti.com i vozdra. :)

Sutra je svakako finale prije finala, bit ce to izuzetno tezak mec za Novaka, Zverev mu do sada nije bas odgovarao.
STEVIE GERRARD

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 17:47

memija38 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Ma nek preslusa ko koga hoce u dva seta al ja bi volio njih gledati u finalu, jer to se vise gleda i ceka nego Borna- Zverev, to recimo i ne moras gledati vidis rez samo, a ovo ti bude zao kad propustis :)

Ma da treba i mladez da pocne vise malo jace konkurisati ovima, kako god bice i sutra zanimljivo gledati
Pa ne moraju gledat takvi ko ti sto im se tenis i vrti oko Federera. Kad nema njega nista drugo se i ne gleda. Rezulta.ti.com i vozdra. :)

Sutra je svakako finale prije finala, bit ce to izuzetno tezak mec za Novaka, Zverev mu do sada nije bas odgovarao.
Jel' ja koji gledam i braću Ymer trebam isto tebi napisati ?

Jel' to treba bilo šta značiti ?

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 okt 2018, 17:51

Stvar je u tome da onaj koji prati tenis zbog samog sporta voli gledat i Garanganga-Tiafoe. A onaj koji prati tenis zbog Federera,Nadala ili Noleta prati ustvari samo tog tenisera ili u najboljem slucaju bar ove top 10 tenisere. Ja iskreno volim sve pogledat pa cak i mrtve Challengere npr.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 17:56

NadalRafa je napisao/la:Stvar je u tome da onaj koji prati tenis zbog samog sporta voli gledat i Garanganga-Tiafoe. A onaj koji prati tenis zbog Federera,Nadala ili Noleta prati ustvari samo tog tenisera ili u najboljem slucaju bar ove top 10 tenisere. Ja iskreno volim sve pogledat pa cak i mrtve Challengere npr.
Pa šta ima veze, neće ti teniseri igrati sami protiv sebe, prateći njihove nastupe, upoznaš i ostale tenisere, to što ti se neko drugi ne gleda pored ove trojice konkretno je sasvim normalna i logična stvar kada niko ne igra tenis na tom nivou.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 okt 2018, 17:59

Onda ti ne volis sport vec igraca u ovom slucaju tenisera. Isto sad kad bi svi pratili Barselonu i Real jer niko drugi ne igra na tom nivou. To znaci da ne volis sport ko sport. Vjeruj da ponekad moze bit zanimljivije na tim nebitnim mecevima nego da stalno gledas kako Djole siluje bekend Fedu.Ne kazem da nisu najkvalitetniji teniseri,al' sta fali finalu Zverev-Coric,nek se kidaju malci ha ja :D

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 18:04

NadalRafa je napisao/la:Onda ti ne volis sport vec igraca u ovom slucaju tenisera. Isto sad kad bi svi pratili Barselonu i Real jer niko drugi ne igra na tom nivou. To znaci da ne volis sport ko sport. Vjeruj da ponekad moze bit zanimljivije na tim nebitnim mecevima nego da stalno gledas kako Djole siluje bekend Fedu.Ne kazem da nisu najkvalitetniji teniseri,al' sta fali finalu Zverev-Coric,nek se kidaju malci ha ja :D
Aha navijači Barse ne vole fudbal, navijači Federera na vole tenis, ok xdd

Ja sam poprilično siguran da sam pregledao više tenisera nego većina, i znam kako igra i previše tenisera, ali ne mogu znati volim li tenis više od nekog' ko navija i gleda samo Federera, Nadala, Delpa, Djokovica itd itd, sasvim je normalna pojava da se navija za jednog tenisera i da se samo on prati.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 okt 2018, 18:07

Et ovaj se morao zakaciti na moj post i meni govoriti kako ja gledam tenis? Jesi mozda ikad odigrao neki poen mec teniski, jesi mozda trenirao taj sport, vidi ja jesam i pratim taj sport jos od vremena Agasija, Samprasa, Bekera, tj otkad znam za sebe. Ovo sto sam rekao je cinjenica i svi vise vole to finale jer nece jos puno prilike biti za to. Valjda ti je barem to jasno.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 okt 2018, 18:11

RollsRoyce je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Onda ti ne volis sport vec igraca u ovom slucaju tenisera. Isto sad kad bi svi pratili Barselonu i Real jer niko drugi ne igra na tom nivou. To znaci da ne volis sport ko sport. Vjeruj da ponekad moze bit zanimljivije na tim nebitnim mecevima nego da stalno gledas kako Djole siluje bekend Fedu.Ne kazem da nisu najkvalitetniji teniseri,al' sta fali finalu Zverev-Coric,nek se kidaju malci ha ja :D
Aha navijači Barse ne vole fudbal, navijači Federera na vole tenis, ok xdd

Ja sam poprilično siguran da sam pregledao više tenisera nego većina, i znam kako igra i previše tenisera, ali ne mogu znati volim li tenis više od nekog' ko navija i gleda samo Federera, Nadala, Delpa, Djokovica itd itd, sasvim je normalna pojava da se navija za jednog tenisera i da se samo on prati.
Pa eto takvi kao ti npr. gledat ce samo Federera ostali teniseri ga nece ni interesovat. Jel to znaci da ako on odsustvuje godinu dana s terena ti neces gledat nikako? Bravo za tebe.
I ja sam siguran da sam pogledao vise tenisera i meceva nego takvi kao ti,pa kao veliki navijac Nadala volim gledat i druge.Al' svakom svacije,meni je to bezveze sto ti pricas iskreno.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 18:20

Ja sam poprilično siguran da nisi, ali to nije ni bitno, ja ti pišem da je normalno i razumljivo ako neko gleda samo jednog tenisera, ne da ja gledam samo jednog tenisera, a ono nije idolopoklonički napraviti nick NadalRafa ili nešto u tom stilu dvjestoti put, i spamati temu godinama o tome kako je Nadal najveći itd.

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 12 okt 2018, 18:26

ronaldo99 je napisao/la:Et ovaj se morao zakaciti na moj post i meni govoriti kako ja gledam tenis? Jesi mozda ikad odigrao neki poen mec teniski, jesi mozda trenirao taj sport, vidi ja jesam i pratim taj sport jos od vremena Agasija, Samprasa, Bekera, tj otkad znam za sebe. Ovo sto sam rekao je cinjenica i svi vise vole to finale jer nece jos puno prilike biti za to. Valjda ti je barem to jasno.
Najbolji mec turnira je sutra u pola 11 ujutro. Upali druze tv i pogledaj barem to. Sigurno kvalitetniji tenis ce biti nego li u eventualnom finalu Nole Federer. :)
STEVIE GERRARD

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 okt 2018, 18:28

Kralju varas se poprilicno,ne moze spamati temu godinu dana neko ko je tu mjesec tek. Nije bitno ko je najveci,ti mislis da je to normalno ja mislim da je bezveze jer to fakticki znaci da ako ti nema tenisera ti neces ni pratiti. Kazem opet svakom svacije,libo me ko koga prati,ja samo prizeljkujem nesto novo u ovom sportu jer je smorilo jedno te isto,zato Zverevko protiv Borne finale aBd.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 18:47

NadalRafa je napisao/la:Kralju varas se poprilicno,ne moze spamati temu godinu dana neko ko je tu mjesec tek. Nije bitno ko je najveci,ti mislis da je to normalno ja mislim da je bezveze jer to fakticki znaci da ako ti nema tenisera ti neces ni pratiti. Kazem opet svakom svacije,libo me ko koga prati,ja samo prizeljkujem nesto novo u ovom sportu jer je smorilo jedno te isto,zato Zverevko protiv Borne finale aBd.
Ok, pomiješao sam te sa rafagarrosom, ako nisi ti, halali, a ne znači da neće pratiti, možda nađe novog idola, i njega nastavi gledati, a gledajući njega, gleda i ostale tenisere opet.

Ja brate npr znam kakav je igrač Tobias Simon pregledao sam mu dvocifren broj mečeva, isto to važi i za ne znam ni ja Škugora, Vatutina, Munara i milion takvih igrača koji se vrte od 100.-300. mjesta, a gledao sam i veliki broj itf igrača, ne dvocifren broj puta, ali pet, šest puta dosta njih, Chazala, Serdarušića, Olivettija, Ficovicha, gledao sam brata od De Scheppera, dvometraš desnoruko drvo od kojeg su i amateri bolji s osnovne itd, itd.

Evo, ti, ili memija meni odg, u 2 minute bez guglanja, po čemu je poznat Olliveti, ili po čemu je poznat Tobias Simon, ili odakle je Chazal, ja znam da vi to ne znate, ako znate, dobro i jest' ovaj forum stvarno ima ljudi koji zdušno prate tenis.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 okt 2018, 19:21

RollsRoyce je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Kralju varas se poprilicno,ne moze spamati temu godinu dana neko ko je tu mjesec tek. Nije bitno ko je najveci,ti mislis da je to normalno ja mislim da je bezveze jer to fakticki znaci da ako ti nema tenisera ti neces ni pratiti. Kazem opet svakom svacije,libo me ko koga prati,ja samo prizeljkujem nesto novo u ovom sportu jer je smorilo jedno te isto,zato Zverevko protiv Borne finale aBd.
Ok, pomiješao sam te sa rafagarrosom, ako nisi ti, halali, a ne znači da neće pratiti, možda nađe novog idola, i njega nastavi gledati, a gledajući njega, gleda i ostale tenisere opet.

Ja brate npr znam kakav je igrač Tobias Simon pregledao sam mu dvocifren broj mečeva, isto to važi i za ne znam ni ja Škugora, Vatutina, Munara i milion takvih igrača koji se vrte od 100.-300. mjesta, a gledao sam i veliki broj itf igrača, ne dvocifren broj puta, ali pet, šest puta dosta njih, Chazala, Serdarušića, Olivettija, Ficovicha, gledao sam brata od De Scheppera, dvometraš desnoruko drvo od kojeg su i amateri bolji s osnovne itd, itd.

Evo, ti, ili memija meni odg, u 2 minute bez guglanja, po čemu je poznat Olliveti, ili po čemu je poznat Tobias Simon, ili odakle je Chazal, ja znam da vi to ne znate, ako znate, dobro i jest' ovaj forum stvarno ima ljudi koji zdušno prate tenis.
Pomjesao si al' halal,ja sam ovdje tek nekoliko dana :lol: I kad nadje tog novog idola pratit ce njega i gledat ce samo njegove meceve sto znaci da ce cesto jedne te iste meceve gledat. Npr.ode Djokovic on pocne gledat Zvereva,gledat ce meceve samo sa Thiemom,Kirdzom ili Tsitsipasom npr.jer njih ajd kao gledam buducnost tenisa. Nece osjetit cari sumnjivih sljakaskih celenzdera po argentini italiji brazilu itd :mrgreen:

Dobro je za tebe sto ti to sve znas,samim tim potvrdjujes moju teoriju da tenis nije ni Nadal ni Fed ni Nole vec nesto vise od njih ;) Ja npr.znam da je Olliveti poznat bio po drugoj trecoj najbrzoj servi i meni dosta.Simon njemac koji meda ne moze i deru ga jos gori od njeg. Isto tako znam kako je bolno kad Haider Maurer izgubi jedino finale ATP turnira od zemljaka Melzera i kako ga sad nema nigdje iako sam volio gledat tog istetoviranog majmuna :D Zatim kako je meni dragi francuz Teixeira tukao Pairea u finalu Saint-Brieuca laganim 63 60 :D I tako dalje tako dalje,Clezar,Andreozzi,Joao SouZa i ostali :D :salut: Sto ne znaci da trebam potcjenjivat znanje nekog drugog forumasa ili biti mjesan s nekim prijasnjim koji su dizali Nadala il sta si vec rekao. Pozdrav :)

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 okt 2018, 19:46

Hvala, nadalrafa pokazao da zna, memija potvrdio da veze o životu nema.

Memija isključen si iz dalje rasprave, izignorisan si do kraja svoje forumske karijere.

P.S. Haider-Maurer je bio vrhunski teniser do povrede, šteta, i ja sam ga volio gledati.

P.S. Simon je nedavno protiv našeg Šetkića postavio rekord po broju aseva u meču na 2 seta, zabio 50+ na sedamdeset i nešto pogođenih prvih servi.
A Olliveti osim 2. 3. najbrže serve i ja sam zab koja je, također drži rekord po zabijenim asevima zaredom, imao ih je 11, isto nedavno se desilo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 okt 2018, 21:15

Lična prepucavanja nastavite putem pp.

Svi postoji koji nemaju veze s temom su obrisani a i svaki naredni će biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 okt 2018, 11:14

I sta kaze finale prije finale, pa vazda ce ovaj Zverv biti enigma, kad treba da zapne njega nigdje ne. Moze prebacivati lopticu preko mreze u normalnoj razmjeni.

Nole ga ubi sakama :)

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 okt 2018, 11:34

igra macke i misa.
steta, ocekivao sam dva lijepa meca danas a pitanje je hoce li i drugi biti puno bolji.
ako nista, nadati se fedjinom dobrom otporu sutra.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 okt 2018, 11:37

memija38 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Et ovaj se morao zakaciti na moj post i meni govoriti kako ja gledam tenis? Jesi mozda ikad odigrao neki poen mec teniski, jesi mozda trenirao taj sport, vidi ja jesam i pratim taj sport jos od vremena Agasija, Samprasa, Bekera, tj otkad znam za sebe. Ovo sto sam rekao je cinjenica i svi vise vole to finale jer nece jos puno prilike biti za to. Valjda ti je barem to jasno.
Najbolji mec turnira je sutra u pola 11 ujutro. Upali druze tv i pogledaj barem to. Sigurno kvalitetniji tenis ce biti
nego li u eventualnom finalu Nole Federer. :)
Evo upalio sam gledam i me vidim nista osim razbijenog reketa, jako kvalitetan mec, sigurno puno kvalitetniji od eventualnog finala Federer Novak :kafa:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 okt 2018, 11:37

RollsRoyce je napisao/la:P.S. Haider-Maurer je bio vrhunski teniser do povrede, šteta, i ja sam ga volio gledati.
Ručao je 2 stola do mene nakon poraza od Carballes Baene lani u Banjaluci. :mrgreen:

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 13 okt 2018, 11:50

ronaldo99 je napisao/la:
memija38 je napisao/la:
Najbolji mec turnira je sutra u pola 11 ujutro. Upali druze tv i pogledaj barem to. Sigurno kvalitetniji tenis ce biti
nego li u eventualnom finalu Nole Federer. :)
Evo upalio sam gledam i me vidim nista osim razbijenog reketa, jako kvalitetan mec, sigurno puno kvalitetniji od eventualnog finala Federer Novak :kafa:
:D

Nece ni sutra bit kvalitetniji ako Novak ponovi ovu igru. :)

Kako brat igra, ovo je savrsenstvo. Da li ce smjeti Fedjica preko Borne kad je vidio ovo? :D
STEVIE GERRARD

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []