hzkosevo je napisao/la:Ne znam naravno tacne cifre ne vjerujem da iko od nas zna niti je u mogucnosti ali nama je proslo dvdeset fudbalera kroz klub u zadnje vrijeme.
Ja sam mislio kada uzmemo titulu skinuli smo breme obezbjedili sebi miran rad uzdicemo se i napraviti ono sto svi ocekujemo i za sta zivimo Sarajevo u Evropi.Mi smo nastavili istom politikom svi ti igraci kostaju menadzeri cuda. Niko od tih igraca nije doveden za pez svi su imali najbolje uslove u drzavi. Radi mira u kuci i zajednicke ljubavi necu vise na tu temu jer i Jesicu treba mir da stvori nesto njemu je sad najteze i zavrjedjuje nasu podrsku cim se uhvatio toga.
Prijatelju o kakvih 20 igraca pricas i raskidima ugovora? Menadjeri su sastavni dio ove prelijepe igre. Sa njima moras znati. Iako Ibrakovica ne gotivim ni sekunde, moram priznati da je itekako znao sa njima. Pojedine je otresao samo tako. Jos jedna informacija. Da Ibrakovic nije navaljivao da se otkupi citav Vimirotov ugovor malo morgen bi klub inkasirao preko milion Eura.
Shvati da se tek sada pokusava srediti sportski dio jer smo grcali u dugovima haoticno.
Sada TEK imamo sve predispozicije da se pokusamo odlijepiti, naglasavam POKUSAMO odlijepiti od ostatka lige.
Od ove polusezone ti je Jesic Bog i batina za sve u sportskom dijelu. Zar stvarno mislis da bi on mogao da funkcionise da nema povjerenja pojedine menadjere koje zastupaju igrace koje Jesic hoce. Sto mislis da se prvo okrwnuo Bugarskom trzistu?
Opusti se, cijene koje navodis za raskide ugovora nisu ni priblizne onim koje su zapravo. Sve ovo sto i raskida ugovore Jesicu se oduzima od budjeta koji ima na raspolaganju. Nije ni on vesla cuclao pa da sebi cini kontra uslugu.
Uzivaj prijatelju. Po meni i po mnogim osoboma sa kojim sam stalno u kontaktu Sarajevo je u pravim rukama. U to ni ne sumnjam 1%!