FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 20:18

Evander je napisao/la:Gleda li neko ovu utakmicu Manchestera?
Stadion Bormoutha, ili kako se vec zove, 11500 kapacitet. Ljepota. Upravo ono sto nama treba.
Pun ko sipak, atmosfera odlicna.
A neki bi pravili stadion od 30 000 pa da vjecito prazan zjapi.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Malo je 30, mi hocemo jedno 55 :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 20:30

20 milja za stadion je mjera. I baš ovakav, samo eto, da su bukvalno duplo više tribine. Pravi fudbalski stadion, 4 ravne, pokrivene tribine, odmah uz teren, samo što na prenosu izgleda nekako veći nego što jeste, ali mogu se naći na google-u fine slike na kojim se vidi zašto prima samo 11 hiljada. Još dodaj na to da je kod Engleza svaka stolica od tih 11 i po milja iskorištena, a kod za derbi bi ti otpalo 3-4 hiljade minimum samo za tampon zonu.
1946

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 12 dec 2015, 20:35

Mancester prodaje utakmice i pere pare preko van gala a barca odigra za kladionicu
Vidim da je veceras u trendu pisanje gluposti pa da se i ja upisem
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 dec 2015, 20:36

hzkosevo je napisao/la:
hatunic je napisao/la:Upravo to ! "Bacanje para" al' u svoje i djepove ovih "igraca" sto dolaze i odigraju 2 utakmice u klubu. Ovo je za mene pranje para dovodjenjem ovako igraca koji ne odigraju ni 2 utakmice i odjednom se pojave neke suspenzije i raskidi ugovora na stetu kluba . Neki ljudi u kluobu su dobrihh para uzeli za par ovih igraca sto su se prosetali kroz klub.
Da se ovo desilo na jednom ili dva igraca bilo bi jasno ko dan da nema namjere nikakve. Mi imamo kisu takvih igraca i redovno ih tjeramo i dovodimo nove. Boga molim da amidza proceslja mislim da bi svega bilo. I sebe sam dugo ubjedjivao da nisam u pravu i da nije onako kako izgleda ali mogu podnijeti sve kada je Sarajevo u pitanju ali da sam budala nisam.
Svasta pricas i to su ozbiljne optuzbe. Nemoj da mi pocnes smrditi na strumfa.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 12 dec 2015, 20:41

Covjece forum nije bitan i kako cu ja tebi izgledati ja znam koliko volim Sarajevo i sta mi u zivotu znaci to mi je bitno. Vjerovatno sam i dosta stari od tebe i prosao sam bunu i bunicu sa Sarajevom.
A evo daj mi ti logicno objasnjenje za transfere koji su tipicni menadzerski gdje je klub donji?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 dec 2015, 20:44

hatunic je napisao/la:
hzkosevo je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Pa jest jbg..Kad ovaj nikad ne trenira :urnebes:
Nas je Ikande kostao negdje oko 200 000 a da se niko ni pocesao nije. Ni Real ne baca pare tako a imamo jos Ikandea. Meni nas klub u zadnje vrijeme lici na drzavne firme.
Upravo to ! "Bacanje para" al' u svoje i djepove ovih "igraca" sto dolaze i odigraju 2 utakmice u klubu. Ovo je za mene pranje para dovodjenjem ovako igraca koji ne odigraju ni 2 utakmice i odjednom se pojave neke suspenzije i raskidi ugovora na stetu kluba . Neki ljudi u klubu su dobrihh para uzeli za par ovih igraca sto su se prosetali kroz klub.
Koji ljudi ? valjda imaju imena ?

Ko pere pare ? I koliko je cifru oprao ?

Kada već tako znaš situaciju u FKS podjeli sa nama.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 dec 2015, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 dec 2015, 20:44

hzkosevo je napisao/la:Covjece forum nije bitan i kako cu ja tebi izgledati ja znam koliko volim Sarajevo i sta mi u zivotu znaci to mi je bitno. Vjerovatno sam i dosta stari od tebe i prosao sam bunu i bunicu sa Sarajevom.
A evo daj mi ti logicno objasnjenje za transfere koji su tipicni menadzerski gdje je klub donji?
Koji transferi, nabroj mi imenom prezimenom, platom, ugovorom, dužinom ugovora, agentom, novcem utrošenim, kako je raskinut ugovor. Pa ću ti evo ja odgovoriti. Nemoj mi rekla kazala nego tačno napiši šta i kako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 dec 2015, 20:56

hzkosevo je napisao/la:
Nas je Ikande kostao negdje oko 200 000 a da se niko ni pocesao nije. Ni Real ne baca pare tako a imamo jos Ikandea. Meni nas klub u zadnje vrijeme lici na drzavne firme.
Mene zanima kako znas koliko nas je kostao,jel lupas il znas provjereno :?:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 12 dec 2015, 21:07

Ne znam naravno tacne cifre ne vjerujem da iko od nas zna niti je u mogucnosti ali nama je proslo dvdeset fudbalera kroz klub u zadnje vrijeme.
Ja sam mislio kada uzmemo titulu skinuli smo breme obezbjedili sebi miran rad uzdicemo se i napraviti ono sto svi ocekujemo i za sta zivimo Sarajevo u Evropi.Mi smo nastavili istom politikom svi ti igraci kostaju menadzeri cuda. Niko od tih igraca nije doveden za pez svi su imali najbolje uslove u drzavi. Radi mira u kuci i zajednicke ljubavi necu vise na tu temu jer i Jesicu treba mir da stvori nesto njemu je sad najteze i zavrjedjuje nasu podrsku cim se uhvatio toga.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 12 dec 2015, 21:08

hzkosevo je napisao/la:
E cuj 200.000?!?!?

Da Bog sacuva. Pitaru nema veceg dusmana od njega samoga.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 dec 2015, 21:16

i cuj ni Real ne 'baca' pare, pa jel vi znate uopste koliko para ti veliki klubovi izgube zbog pogresnih igraca, mi smo mala maca, nijedan klub na dunjaluku ne pogodi sa svim igracima koji se dovedu pa tako i mi, jos pogotovo sto mi ne kupujemo igrace nego ih dzabe dovodimo i dajemo im samo plate, sa takvima mozes pogrijesiti uvijek, a veliki klubovi znaju placati odstete i to desetine miliona pa fule sa igracem, nista cudno, a i jedino je raskinuto sa Ikandeom od ovih 'zvucnijih' sto se tice ostalih oni su tu u klubu i vrlo vjerovatno nece nigdje, ni Alispahic ni Stepanov
Pyro is not a crime !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 dec 2015, 21:23

ma neka amidza spremi i milion za sporazumne raskide sa ovim pojedinim klocevima od mene mu je halal,obichno se isplachuje 60% od ugovora za ove sporazumne raskide,samo da ih vishe ne gledam,pod uslovom da ih opet suludo ne kamaramo naravno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 dec 2015, 21:23

Ma samo ne treba lupati nekim ciframa,ako nezzz provjereno nemoj ni lupati,jer kad cujem 200.000 milja,nije mi dobro,a znas da su u zrak otisle :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 dec 2015, 21:30

Sporazumni, na obostrani pristanak. Niti jedan raskid do sad nije plaćen. Igračima je rečeno da će na tribine ili da nađu angažman. Nije niko dobio nikakve pare za raskid. Raskid kad igrač neće da raskine se plaća. Ovi hoće da raskinu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 21:33

Đe je zapelo s onom dvojicom uhljupa, Dunjinim malim i Bojanom -Puzom, jedan po jedan se redaju al' nikako njima leđa da ugledamo?
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 dec 2015, 21:36

hzkosevo je napisao/la:Ne znam naravno tacne cifre ne vjerujem da iko od nas zna niti je u mogucnosti ali nama je proslo dvdeset fudbalera kroz klub u zadnje vrijeme.
Ja sam mislio kada uzmemo titulu skinuli smo breme obezbjedili sebi miran rad uzdicemo se i napraviti ono sto svi ocekujemo i za sta zivimo Sarajevo u Evropi.Mi smo nastavili istom politikom svi ti igraci kostaju menadzeri cuda. Niko od tih igraca nije doveden za pez svi su imali najbolje uslove u drzavi. Radi mira u kuci i zajednicke ljubavi necu vise na tu temu jer i Jesicu treba mir da stvori nesto njemu je sad najteze i zavrjedjuje nasu podrsku cim se uhvatio toga.
Prijatelju o kakvih 20 igraca pricas i raskidima ugovora? Menadjeri su sastavni dio ove prelijepe igre. Sa njima moras znati. Iako Ibrakovica ne gotivim ni sekunde, moram priznati da je itekako znao sa njima. Pojedine je otresao samo tako. Jos jedna informacija. Da Ibrakovic nije navaljivao da se otkupi citav Vimirotov ugovor malo morgen bi klub inkasirao preko milion Eura.

Shvati da se tek sada pokusava srediti sportski dio jer smo grcali u dugovima haoticno.

Sada TEK imamo sve predispozicije da se pokusamo odlijepiti, naglasavam POKUSAMO odlijepiti od ostatka lige.

Od ove polusezone ti je Jesic Bog i batina za sve u sportskom dijelu. Zar stvarno mislis da bi on mogao da funkcionise da nema povjerenja pojedine menadjere koje zastupaju igrace koje Jesic hoce. Sto mislis da se prvo okrwnuo Bugarskom trzistu?

Opusti se, cijene koje navodis za raskide ugovora nisu ni priblizne onim koje su zapravo. Sve ovo sto i raskida ugovore Jesicu se oduzima od budjeta koji ima na raspolaganju. Nije ni on vesla cuclao pa da sebi cini kontra uslugu.

Uzivaj prijatelju. Po meni i po mnogim osoboma sa kojim sam stalno u kontaktu Sarajevo je u pravim rukama. U to ni ne sumnjam 1%!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 12 dec 2015, 21:47

Nisam ja rekao da je neko uzeo 200 000 za raskid ugovora nego da nas je toliko kostao Ikande sa platama stanom i raskidom ugovora a Sarajevo nije imalo nista konkretno od njega. Klasican menadzerski igrac ako je vec bio i povjedjen valjda je morao proci ljekarski prije potpisa. Za mene rvo ovaj primjer nije nimalo profesionalan. Ko god kaze drugacije dusman je klubu nisam blizak nikome iz uprave niti me to zanimalo ikada sve sto hocu i sto zelim evropsko Sarajevo i zelim da kazem ako nesto nije u redu to je moje pravo kao nekoga ko placa kartu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 dec 2015, 21:54

Kažu Pussy je bivši , a ovaj drugi rasteže možda se nada da će se vratit :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 dec 2015, 21:56

hzkosevo je napisao/la:Nisam ja rekao da je neko uzeo 200 000 za raskid ugovora nego da nas je toliko kostao Ikande sa platama stanom i raskidom ugovora a Sarajevo nije imalo nista konkretno od njega. Klasican menadzerski igrac ako je vec bio i povjedjen valjda je morao proci ljekarski prije potpisa. Za mene rvo ovaj primjer nije nimalo profesionalan. Ko god kaze drugacije dusman je klubu nisam blizak nikome iz uprave niti me to zanimalo ikada sve sto hocu i sto zelim evropsko Sarajevo i zelim da kazem ako nesto nije u redu to je moje pravo kao nekoga ko placa kartu.
Njega je vjerovao ili ne preporučio Emir Avdić, dakle nikakav menadžer, nego video skaut. On je došao na probu u Sarajevo i istu prošao, igrao fenomenalno i nije bio povrijeđen. Paušalne informacije neće proći na ovom forumu jer nas ima koji znamo kako klub funkcioniše. Ikande te koštao oko 60 hiljada a 1/4 tog iznosa je vratio kaznama. Da je imao 200 hiljada za 5 mjeseci značilo bi da ga mi godišnje plaćamo 480.000, što je najveća glupost koju sam pročitao ikad na forumu. Mojne to.

Za raskid ugovora je dobio 0 KM.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 dec 2015, 22:09

Hoće neko napisat sve naše igrače koji su na posudbama ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, boki86, Galantni, Haksss, mosarajvosa83, pierce, skoJaa, Velo6, Venom i 41 gost.