FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 11 maj 2014, 22:59

joksimovic je napisao/la:Odigrali ste korektno,jer zbog nas ste mnogo toga izgubili i odozgo kažnjeni. ;)

Ne znam koliko ću vas obradovati ,ali radi se uveliko na tome da i vas neko uzme,Nemojte me pitati ko,jer vam neću otkrivati sve,a i nisam baš ono 100% siguran.Mnogo toga zavisi i od sposobnosti vaših ljudi,Znam samo da vas je jedan sarajlija toplo preporučio tom bogatašu.Šta će se dalje dešavati, volio bih ---zbog jačine naše lige da nas ima više finansijski jakih ,a time će i liga naša daleko biti cjenjenija,i naši igrači neće trčati za bagatelu u Češku drugu ligu,kao i druge niže lige .
Sloboda je milion puta prežvakana tema,sama pala,sama se ubila,da je svoju tekmu odradila dobro ostala bi u ligi,prije toga je kupila tekmu u Gošku i hladno pobijedila,igrači Veleža se sklanjali u Tuzli da Sloboda da gol,cijelu sezonu odigrala loše,gubila kući i od Rudar Prijedora i onda došlo zadnje kolo i trebaš sa igračem više da ne primiš 2 gola i ti primaš 2 gola a imaš fudbalskog maga na klupi u vidu Abdulah Ibrakovića,taj u kojem god klubu je trener bio poslije sebe je ostavio pustoš.. i ti pričaš o nekom kažnjavanju ..
taj što hoće da preuzme naš klub,da nije možda iz Njemačke bogataš ? iskreno da kažem,ako nas neko preuzme to ce biti dobro što se tice dugova jer ce vjerovatno to vratiti ali onda postajemo privatna igračka nekog bogataša koji može raditi šta mu je qrcu cejf,mada ako dođe do dogovora i ako se bude slagao sa Amarom i vrati ga na mjesto trenera to bi onda bio pun pogodak,jer Amar trenutno spašava klub i krpi rupe nesposobnih ljudi koji su bili u klubu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2014, 23:04

rodom s Mejtaša je napisao/la:Reorganizacija liga se mora napraviti prije ili kasnije. Što prije to bolje.
Maksimalno 12 klubova. Nakon 22 kola uvesti doigravanje za prvaka i evropu i to prvih 6 nakon 22 kola. To bi bilo još 10 kola, znači ukupno 32 kola. Naravno svi bodovi se prenose, a ne kao u nekim ligama (npr. Belgiji gdje je Standard razvalio ligu, a onda prepolove bodove i sad je pitanje hoće li biti prvak).
Dalje, dva zadnja ispadaju, a treći i četvrti odozada igraju sa drugoplasiranim iz drugih liga (još bi bilo bolje da je druga liga jedinstvena). Kad bi bila jedinstvena onda bi treći odozada igrao sa trećim iz jedinstvene druge lige (kao npr. u Njemačkoj)
Ovakve sisteme ima pola Evrope pogotovo manje atraktivne lige (koje su opet za nas svemirski brodovi) tipa Belgije, Holandije, Poljske, Bugarske, Kipra itd.
Ovo je jedini način da se podigne kvalitet i regularnost lige. Malo je liga gdje pola lige 5-6 kola prije kraja stavi prst u uho i prodaje utakmice kako im čejf kao kod nas. Kad imaš sistem kakav sam gore naveo svaki bod je zlata vrijedan jer uvežeš li tri utakmice bez pobjede odmah si kandidat za ispasti (makar kroz razigravanje) i obrnuto ako dobiješ tri u nizu eto te u borbi za doigravanje za prvaka i Evropu. Paralelno sa ovim dizati kriterije za teren, tribune, finansije itd.
Trenutno stanje se ubilo za mešetarenje. Olimpik i Borac su bili očiti primjer za ovu godinu. Ovi iz vrha isto kalkulišu. Pitari nakon Prijedora kad su vidjeli da nema ništa od titule dogovoriše se za Zrinjskim: finale Kupa za prvenstvo. Prošle godine naši daše Kup za zadnje kolo (ako zagusti imali smo tri boda od Širokog) itd. Primjera je more navodim samo neke najsvježije. Prave se razni trokuti, daje se lova jer sve je manje više bijeda i za sitnu lovu možeš kupiti šta hoćeš. Rezervišu se bodovi za slijedeću sezonu ako ne ide lovom itd.
Kad igraš doigravanje od 6 timova onda niko nije siguran da će u Evropu i osim toga svaki bod je bitan u regularnom dijelu sezone. Igra se sa samo sa direkntim konkurentima pa ko bos ko hadžija.
Nisam za trokružni i četverokružni sistem jer se opet svede na isto.
Savez ovo mora pokrenuti jer u protivnom liga će propasti to je evidentno. Niko to vise neće da gleda. Eto sad neko izbaci podatak da je Željo sa 2700 ljudi u prosjeku ove sezone najgledaniji. Pa to je žalosno. Reprezentacija živi od dijaspore, ali to ne može do vijeka. Nakon očekivane pušione u Brazilu (ja sam lično prezadovoljan jednim bodom i jednim golom jer sve preko toga za našim mentalitetom i mahalaštinom pod palicom trenerskog levata je premija) pitanje je kako ćemo proći u kvalifikacijama za EP. Baraž kao treći mila majka. Sve ovo govorim da ako je Savezu stalo so reprezentacije (na kraju krajeva i oni od nje žive) moraju se ozbiljno pozabaviti domaćom ligom. Samao kako-tako solidna i regularna liga može davati reprezentaciji nekakav igrački potencijal. Od dijaspore se ne može do vijeka živjeti. Iz godine u godinu sve će vise biti Tahirovića i Seferovića (uzmam primjer), a sve manje Begovića ili recimo Pjanića.
slazem se da bi ovaj sistem takmicanja bio najbolji :thumbup: al de mi samo reci kako je nama zrinjski dao kup za prvenstvo ,mi smo njima 4 boda uzeli i u prvenstvu .

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 maj 2014, 23:19

raja znal neko imena eventualnih protnika iz prvog pretkola koje mozemo dobit. Imal ko da ga se treba izbjec ili su svi konobari manje vise ??
=\_1921_/=

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 maj 2014, 23:26

pa bolan samo pogledaj na vrh ove stranice :)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 maj 2014, 23:30

IlProfessore je napisao/la:pa bolan samo pogledaj na vrh ove stranice :)
nisam obraco paznju :D hvala...Realno izuzev nase dvije pobjede sve bi bilo sramota
=\_1921_/=

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 maj 2014, 23:31

E jeb.iga napisa ti odgovor i nešto pritisnuh i sje.ba sve.
Sad ponovo.
Šta ti ba nije jasno?
Nakon Prijedora i 0:0 protiv Zriunjskog vi ste bili gotovi. Treba je spasiti šta se može. Dogovor je pao za Zrinjskim (naš fol od prošle sezone sa Širokim samo malo komplikovaniji). Ponuđena njima titula za finale kupa. Zrinjskom je obećano da Željo neće proći Otoku, Vrapčiće i vas na Grbavici neokrnjen. Široki je već bio prošlost nakon 2:3 od Zrinjskog. Glavni posao ste odradili preko Olimpika i Veleža. Faik pjenio i prozivao svoje igrače nakon 1:4 protiv nas, a čestitao djeci (7 mu prvotimaca kako on kaže nije igralo protiv Zrinjskog) na odličnoj partiji protiv lidera. To izjaviti (ja ga gledao) nakon one predstave vašeg Hamzića. Žalosno. Moglo se to ljepše odraditi, a ne onako krkanski.
Vas na derbiju nismo imali šanse da dobijemo. Nismo trenutno toliko jaki niti vi slabi pa da umjesto da vodimo 2:0 bude 1:1 (pričam o penalima) jer Jakupović tu bio poslat po zadatku. Pod Bijelim bregom pehar spreman, samo se cekalo da jave da je na Grbavici zavrseno nerijeseno i da ceromonija pocne.
Mi nismo ove godine bili spremni za takav dogovoren finis kao ranijih godina. Ranije smo mi utakmicu tipa one protiv Veleza lako rjesavali - uvalis im par komada sto regularno sto penalom tipa Jakupovic i to je to. Mi smo titulu zijanili sa Slavijom i Radnikom jer smo umjesto 12 bodova uzeli samo cetiri.
Eto to je ukratko i nemoj me vise vracati na ovu temu jer nisam o tome zelio da pisem.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2014, 23:35

Zajebite sada te price, ovaj @rodom sa mejtasa je uvijek pisao onako kako stvari stoje na terenu, sada hoceti mnogi zeljeti da to vide, to je njihova stvar.

Tako, prijatelju, ja sam ubijeden da bi to sve islo prvenstveno da ovdje postoji bilo kakav interes, ali nazalost ne.

Po meni, dovoljan je interes nekadasnjih velika iz ex-yuge, ali nema ni takvog, svi su kao za, ali niko nista ne radi, ili pak, glavni alibi bi bili gostujuci navijaci koji bi nerede pravili.
Mislim, to su sve alibiji, a upravo ovaj navedeni se lako sredi. Pustis sve, ali zato das Policiji apsolutno moc, pa kada belaj napravis, narednih 2 god grupa ti ne moze na gostovanje, pa cete vidjeti kako to sve spadne, ali opet povaljam, sve je do interesa.

Ocigledno da mnogim odgovaraju ovi sistemi kakvi jesu, jedino tu ti tamo Hrvati nesto pokusavaju, ali morat ce nesto podhitno raditi jer prvog onog pravog koji je vec svjetlosnim godinama od pratecih skoro niko i ne gleda. Slovenija, vrlo slicna, ali ti prvi u tim ligama nemaju adekvatnu konkurenciju u svojim ligama koja im moze obezbijediti neki veci iskorak na euro sceni.

@bordo bijeli - prijatelju, vidi se da si jos zelen, nemoj onda ni ulaziti u ovakve teme ako sam sebe ubjedujes u suprotne stvari. Bez ikakve uvrede.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 maj 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2014, 23:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:E jeb.iga napisa ti odgovor i nešto pritisnuh i sje.ba sve.
Sad ponovo.
Šta ti ba nije jasno?
Nakon Prijedora i 0:0 protiv Zriunjskog vi ste bili gotovi. Treba je spasiti šta se može. Dogovor je pao za Zrinjskim (naš fol od prošle sezone sa Širokim samo malo komplikovaniji). Ponuđena njima titula za finale kupa. Zrinjskom je obećano da Željo neće proći Otoku, Vrapčiće i vas na Grbavici neokrnjen. Široki je već bio prošlost nakon 2:3 od Zrinjskog. Glavni posao ste odradili preko Olimpika i Veleža. Faik pjenio i prozivao svoje igrače nakon 1:4 protiv nas, a čestitao djeci (7 mu prvotimaca kako on kaže nije igralo protiv Zrinjskog) na odličnoj partiji protiv lidera. To izjaviti (ja ga gledao) nakon one predstave vašeg Hamzića. Žalosno. Moglo se to ljepše odraditi, a ne onako krkanski.
Vas na derbiju nismo imali šanse da dobijemo. Nismo trenutno toliko jaki niti vi slabi pa da umjesto da vodimo 2:0 bude 1:1 (pričam o penalima) jer Jakupović tu bio poslat po zadatku. Pod Bijelim bregom pehar spreman, samo se cekalo da jave da je na Grbavici zavrseno nerijeseno i da ceromonija pocne.
Mi nismo ove godine bili spremni za takav dogovoren finis kao ranijih godina. Ranije smo mi utakmicu tipa one protiv Veleza lako rjesavali - uvalis im par komada sto regularno sto penalom tipa Jakupovic i to je to. Mi smo titulu zijanili sa Slavijom i Radnikom jer smo umjesto 12 bodova uzeli samo cetiri.
Eto to je ukratko i nemoj me vise vracati na ovu temu jer nisam o tome zelio da pisem.
ti hoces reci da je Sarajevo nastimalo daa olimpic pusti zrinjskom i da smo platili daa velez vas dobije .pa mi da takve veze imamo ne bi bili 7 godina bez trofeja .ovo je smjesna prica :lol: .mi smo doe zrinjskog dobili pošteno i zasluzeno ,nikakvog tu puštanja nije bilo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 maj 2014, 23:48

Gledam danas zavrsnicu engleske lige konkretnije Sitija i priča komentator na počeku o motivima čekičara. Kaže oni eventualnom pobjedom nad Sitijem mogu zaraditi 3,5 niliona funti jer kod njih svako mjesto na tabeli (na kraju sezone) donosi više para od TV prava. Čovječe to je prava stvar. Ne mogu reči da nisam to i ranije znao, ali mi nije palo napamet. Pratim sve evropske lige godinama i uvijek sam se čudio englezima. Tamo je nevjerovatno šta se je znalo dešavati. Tamo ljudi igraju kući i treba im bod za opstanak protiv ekipe kojoj ne treba nizašta i ginu i jedni i drugi i pobjede ovi što im ne treba. Ja gledam ne mogu da vjerujem. Pa kod nas se ta tekma ne bi trebala ni igrati. Ali klinac ovi što dobiše uzeše milione funti jer su popravili plasman na tabeli. Na lovu se samo lovom može odgovoriti. Znači Siti hočeš li titulu da ti se sklanjamo, Iskeširaj buraz 3,5 miliona funti jer toliko mi gubimo. Uzimam samo primjer. Da ne pričam kakvo rivalstvo vlada među klubovimau Engleskoj sve do pete lige. Tu se pamte stvari iz 19 vijeka koje kome šta usr.o, nema šanse da neko nekog pusti i da živ izađe pred svoje navijače.
U nas ja bio 5. ja 14. isti ti klinac. Liga treba imati sponzora i da se o tome vodi računa. U nas BH Telecom dao lovu za ligu, ali praktično savezu za kartone pa onda klubovi to ne plačaju, a sudije udaraju kartone i kad treba i kad ne treba. Bolje da su da li klubovima direktno prema plasmanu. Znam, smješna je to lova, ali kokuzu je za uhar.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 maj 2014, 23:53

bordobijeli je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:E jeb.iga napisa ti odgovor i nešto pritisnuh i sje.ba sve.
Sad ponovo.
Šta ti ba nije jasno?
ti hoces reci da je Sarajevo nastimalo daa olimpic pusti zrinjskom i da smo platili daa velez vas dobije .pa mi da takve veze imamo ne bi bili 7 godina bez trofeja .ovo je smjesna prica :lol: .mi smo doe zrinjskog dobili pošteno i zasluzeno ,nikakvog tu puštanja nije bilo.
Ima li ste uvijek veze i to godinama bolje od nas. Kad se sjetim Pušina i Prolića.
Nije fol u vezama, ima to svako pogotovo veći klubovi, fol je u kešu, a vi ga prvi put nakon Haminog keša (plaćen i to dobar za to vrijeme Širokom da vas puste u finale na Zubandan) imate sad. Zadnji vaš keš je bio u Hamino vrijeme, frajer po stoju (milja) plaćao obeštećenja za igrače. Hamo je bio kralj. Vratnik je to.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2014, 23:59

rodom s Mejtaša je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Sad ponovo.
Šta ti ba nije jasno?
Ima li ste uvijek veze i to godinama bolje od nas. Kad se sjetim Pušina i Prolića.
Nije fol u vezama, ima to svako pogotovo veći klubovi, fol je u kešu, a vi ga prvi put nakon Haminog keša (plaćen i to dobar za to vrijeme Širokom da vas puste u finale na Zubandan) imate sad. Zadnji vaš keš je bio u Hamino vrijeme, frajer po stoju (milja) plaćao obeštećenja za igrače. Hamo je bio kralj. Vratnik je to.
e ti ga sad na siroko kakav hamo i pusina ti ljudi nema u FKS 15 godina ,ja sam ti samo htio reci da zrinjski nije pustio kup sarajevu .

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 12 maj 2014, 00:13

Ma hajde nije kao ni mi Širokom. Idi lezi odoh i ja. Da ti koju kažem ne bi svu noć zasp'o.
Željo nije uzeo jer nije ni zaslužio i meni je to dovoljno da se ne sekiram. Za ostalo me boli neka stvar.
I sa rezervama rezervi i bez ikakvih ulaganja opet smo namućili sviju pa se je moralo raditi šta se radilo. Kad budemo ako budemo pri šutu uzećemo opet sve itd. Vi imate tuđu lovu samo pičite, skontali ste neke stvari i gurajte. Liga se uzima sa duplo manje love nego što ste vi spičili, ali treba znati. Amar zna i to je naša prednost u odnosu na ostale koji nemaju nikog ni približno njemu.
Mene trenutno zanima reorganizacija i o tome razmišljam.
Lp

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 maj 2014, 00:18

Ponovo ovaj Mejtas supljira...
F.K.SARAJEVO

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 maj 2014, 00:28

Gledajuci samo konrektne cinjenice i postignuca, sezona se moze nazvati neuspjesnom sa rezultatskog aspekta. U ligi smo zabiljezili najgori plasman u zadnjih 5 godina, 4. mjesto. U Kupu smo u zadnje 4 godine igrali finale, ove godine ispali u cetvrtfinalu od najveceg rivala. U Evropi nismo preskocili nijednu prepreku.

Krenemo li analizirati pojedinacno ova tri aspekta, mozemo naci dosta olaksavajucih, ali mozda i otezavajucih okolnosti. U Evropi smo ruku na srce imali preteskog protivnika kojeg realno nismo mogli izbaciti. Njihovi kasniji rezultati u Evropi pokazuju o kakvoj se ekipi radi. Ipak, igrali smo veliki dio utakmice na Kosevu sa igracem vise, trebala su nam jos 2 gola, a nismo uspjeli.

U ligi je moglo biti drugacije. Iako realno nismo ni imali kvalitet da je uzmemo, mogli smo sami rijesiti pitanje prvaka. Da je bilo malo vise spretnosti, znanja i odlucnosti, nekoliko utakmica je moglo otici na nasu stranu i titula se mogla slaviti na derbiju. Te utakmice su u prijasnjim sezonama isle u nasu korist i to je velika razlika. U Zenici, Bijeljini, Lukavici, pa i selu pored Mostara, mogle su se hladno slaviti pobjede. Kuci takodjer odavno nismo prokockali vise bodova.

U Kupu smo u nevakat naletili na komsije, sezona se lomila, mi oksudnog igrackog kadra. I kao takvi smo bili jako blizu da zaledimo Kosevo i prodjemo dalje, ali nije se dalo. Ipak u polufinalu bi nas cekali Zrinjski, Siroki i Celik, niko ne garantuje da bi ovosezonski Zeljo osvojio Kup i da je prosao pitare.

Rezultatski najlosija sezona od Amarovog povratka, Evropa jedva da je osigurana. Nasi kao da su znali da cemo tesko osvojiti bilo sta pa su zamazivali oci mladim igracima i novom filozofijom koje nije bilo u praski, realno. Samo nedostatak novca je doveo do potpisivanja juniora, a nikakva promjena filozofije. Opet su nam glavni igraci bili momci koji dugi niz godina igraju u domacem prvenstvu i koji su nam vec donijeli niz titula. Ima naravno i novih imena, ima igraca koji su se vratili nakon povreda, ima i onih koji su skrenuli paznju da bi u sezonama koje dolaze moglo biti nesto od njih, ali oni su uglavnom sjedili na klupi. Opet su Selimovic, Svraka, Jamak, Stanic, Bucan, Kerla, Zeljkovic bili okosnica ekipe. Hodzic vise nije nas igrac. Oni od kojih se ocekivalo da se nametnu i koji su dobijali prilike nisu me ubijedili da mogu iznijeti teret nastupa na najvisem nivou kakav Zeljo trazi, bar ne sad. Bajic, Sadikovic1, Sadikovic2... jos uvijek moraju napredovati da bi mogli ocekivati da ulaskom u igru unesu nesto novo, a ne samo da popune broj. Zolotic je u fazi potpunog povratka na teren i vec je imao nekoliko dobrih utakmica gdje je podsjetio na najbolje dane. Kvesa i Cola jos nisu na tom nivou, nadam se da ce poslije priprema biti.

Sto se tice iduce sezone, sve zavisi od toga kako se spremimo za nju. Kakav igracki kadar bude, tako ce i biti. Definitivno ce biti odlazaka, da li ce ih nadomjestiti novi juniori ili provjereni igraci to cemo vidjeti. Ja bih bio najsretniji da nam ekipu sacinjava 11 juniora koji su prosli nasu omladinsku skolu, ali samo ako ce rezultati biti na nivou FK Zeljeznicar. Bitan je cilj i hoce li se do njega doci, a znamo svi da su cilj titule. Kad nema titule, za Zelju nema dovoljno dobrog opravdanja za to. Bog dao manje klubove, pa tamo salji mladje igrace nek stasaju, pa kad vidis da bi mogli igrati ozbiljan fudbal, vrati ih sa posudbe. Grbavica ne trpi nista manje od tri boda i tako mora ostati.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 maj 2014, 00:45

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledam danas zavrsnicu engleske lige konkretnije Sitija i priča komentator na počeku o motivima čekičara. Kaže oni eventualnom pobjedom nad Sitijem mogu zaraditi 3,5 niliona funti jer kod njih svako mjesto na tabeli (na kraju sezone) donosi više para od TV prava. Čovječe to je prava stvar. Ne mogu reči da nisam to i ranije znao, ali mi nije palo napamet. Pratim sve evropske lige godinama i uvijek sam se čudio englezima. Tamo je nevjerovatno šta se je znalo dešavati. Tamo ljudi igraju kući i treba im bod za opstanak protiv ekipe kojoj ne treba nizašta i ginu i jedni i drugi i pobjede ovi što im ne treba. Ja gledam ne mogu da vjerujem. Pa kod nas se ta tekma ne bi trebala ni igrati. Ali klinac ovi što dobiše uzeše milione funti jer su popravili plasman na tabeli. Na lovu se samo lovom može odgovoriti. Znači Siti hočeš li titulu da ti se sklanjamo, Iskeširaj buraz 3,5 miliona funti jer toliko mi gubimo. Uzimam samo primjer. Da ne pričam kakvo rivalstvo vlada među klubovimau Engleskoj sve do pete lige. Tu se pamte stvari iz 19 vijeka koje kome šta usr.o, nema šanse da neko nekog pusti i da živ izađe pred svoje navijače.
U nas ja bio 5. ja 14. isti ti klinac. Liga treba imati sponzora i da se o tome vodi računa. U nas BH Telecom dao lovu za ligu, ali praktično savezu za kartone pa onda klubovi to ne plačaju, a sudije udaraju kartone i kad treba i kad ne treba. Bolje da su da li klubovima direktno prema plasmanu. Znam, smješna je to lova, ali kokuzu je za uhar.
Pa to se desi svake godine. Ove stoke-fulham, 4-1 hladno iako se ovi bore za opstank ovim ni za sta ne treba, pa norvic onda sa nekim isto tako ja pao reko pustice ih ma hoce karne moje, a vrhunac je bio isti taj norvic priej par godina kad su ispali kcui igraju treba im bod protiv fulhama ja hladno 1 ono prvo pol 1-5 . :lol: :lol:

Salu na stranu nemoguce je to u srbiji hrvatskoj madarjskoj ceskoj , a kamol kod nas. Da ti mozes neka bitnija sredstva dat za plasman.... Realno kad pogledas eo nisam upucen pa necu lupat , ali ima raje koja zna pa nek kaze koliko prvak nase zemlje dobije od saveza, drzave koga vec ? cisto sumnjam da je preko miliona ...
=\_1921_/=

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 12 maj 2014, 01:50

Prijatelju, nisu milion dobili svi zajedno sampioni od ujedinjenja lige.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 maj 2014, 05:20

[quote="Format"]Prijatelju, nisu milion dobili svi zajedno sampioni od ujedinjenja lige.

o tom ti pricam.....
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2014, 09:36

falio je milion od šehića (ili odnekud drugo) i zdravo, to da je došlo barem na pauzi s nokta bi odbranili titulu. a i ovako smo bili u igri do samog kraja, što je s obzirom na objektivne okolnosti

da su bila dva prava igrača i ova bi djeca izgledala puno bolje. a ovako su pretežno ulazili kad je rezultat nepovoljan, loša atmosfera i nervoza i normalno da nisu uvijek pokazali previše. ne može se još od momaka '95 godište u našoj ligi očekivati da preokrenu kada ne ide. to je zadatak provjerenih igrača. imajući to u vidu, ja sam vrlo, vrlo zadovoljan damirom sadikovićem i zolom u zadnjih 4-5 utakmica, a bajićem onako polovično. što se tiče ramića, mislim da se s priličnom sigurnošću može reći da od njega nema ništa.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 maj 2014, 09:59

Može li neko postaviti Izvještaj sa utakmice Rudar - Željo (sinoćnja emisija BHT sport). Hvala.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jahija

Post Postao/la jahija » 12 maj 2014, 10:01

avlami97 je napisao/la:Može li neko postaviti Izvještaj sa utakmice Rudar - Željo (sinoćnja emisija BHT sport). Hvala.
Bit će ti i večeras u 20,30 mislim na BHT detaljno o zadnjem kolu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, r3m1 i 27 gostiju.