Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 13:39

zizu1991 je napisao/la:Stavio si avatar Ivice znalče, a pljuješ po Papetu. Čitaj šta piše danas u štampi, šta je Ivica rekao.
Računa na Papeta i u idućem kvalifikacijskom ciklusu, a ti se naš'o pravit' pametan. Skloni taj avatar, ne brukaj se matere ti više.
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 13:41

Tvoji standardni odgovori, ništa drugo ne znaš osim smiley -e zaredat'. K'o što reče @floyd, panični napad smiley- ima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jul 2013, 13:43

Smjesna i sto puta prozvakana prica kad su treneri u pitanju. Ako je sve do trenera neka Murinjo preuzme Branitelja pa neka dođe do PL BiH i osvoji je.

I ptice na grani znaju da je 90% uspjeha svakog tima/reprezentacije do igraca, isto tako da mi nemamo ove zlatne momke u reprezentaciji nigdje nas ne bi bilo, isto tako vazi i za Real, Barcelonu, Bayern ma ko god ih vodio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jul 2013, 13:50

"Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." - Napoleon
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 13:51

Ako je tih mizernih 10 % na treneru, zašto najbolje ekipe traže najbolje trenere ?
Ne mislim ovdje na onaj idiotski članak koji se odnosi na povezivanje Papeta sa Barcelonom, nego prvenstveno mislim na ostale velike evropske ekipe ?

Nemojte pričat' gluposti.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 jul 2013, 13:57

Elegant je napisao/la:Smjesna i sto puta prozvakana prica kad su treneri u pitanju. Ako je sve do trenera neka Murinjo preuzme Branitelja pa neka dođe do PL BiH i osvoji je.

I ptice na grani znaju da je 90% uspjeha svakog tima/reprezentacije do igraca, isto tako da mi nemamo ove zlatne momke u reprezentaciji nigdje nas ne bi bilo, isto tako vazi i za Real, Barcelonu, Bayern ma ko god ih vodio.
nemoj tako... ispade da je susicev udio u uspjehu nase repke minimalan... time samo potvrdjujes ono sto gringo cijelo vrijeme tvrdi: da je susic bezveze trener koji je samo potrefio generaciju...

cinjenice su ipak malo drugacije... nije ovo najbolja generacija nasih fudbalera ikad... raniji selektori su imali veci broj igraca iz najboljih liga evrope, ali ih nisu znali ukomponovat' u kolektiv koji je evo vec preko godine neporazen uz samo jedan remi (ako se ne varam).. neke od igraca su raniji selektori pogresno koristili, a neke od njih su u najboljim godinama ignorisali, forsirajuci kerkeze i sergeje itd...

stoji da se od govana pita ne pravi, ali isto tako ni najbolji sastojci ne pomazu, ako buregdzija ne zna zanat...

susic nije vrhunski trener, ali s onim sto ima na raspolaganju do sad u ovim kvalifikacijama je napravio vrhunski rezultat... i za to mu svaka cast... bez obzira sto sam kritikovao (a i dalje cu kritikovat') svaki potez u kojem pokaze nedoslijednost...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 14:02

amho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Smjesna i sto puta prozvakana prica kad su treneri u pitanju. Ako je sve do trenera neka Murinjo preuzme Branitelja pa neka dođe do PL BiH i osvoji je.

nemoj tako... ispade da je susicev udio u uspjehu nase repke minimalan... time samo potvrdjujes ono sto gringo cijelo vrijeme tvrdi: da je susic bezveze trener koji je samo potrefio generaciju...

cinjenice su ipak malo drugacije... nije ovo najbolja generacija nasih fudbalera ikad... raniji selektori su imali veci broj igraca iz najboljih liga evrope, ali ih nisu znali ukomponovat' u kolektiv koji je evo vec preko godine neporazen uz samo jedan remi (ako se ne varam).. neke od igraca su raniji selektori pogresno koristili, a neke od njih su u najboljim godinama ignorisali, forsirajuci kerkeze i sergeje itd...

stoji da se od govana pita ne pravi, ali isto tako ni najbolji sastojci ne pomazu, ako buregdzija ne zna zanat...

susic nije vrhunski trener, ali s onim sto ima na raspolaganju do sad u ovim kvalifikacijama je napravio vrhunski rezultat... i za to mu svaka cast... bez obzira sto sam kritikovao (a i dalje cu kritikovat') svaki potez u kojem pokaze nedoslijednost...
Tripl L, Penzionerska Grcka, Osim na kormilu...Pa zar je bio moguc drugaciji rasplet u ovoj grupi?????
Koji je to trener mogao sastaviti ekipu iz liga 5 prije Susica????

Ivica da pocne uzgajati lubenicu u sred Sahare njemu bi uspjelo....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 14:08

gringobih je napisao/la:Tripl L, Penzionerska Grcka, Osim na kormilu...Pa zar je bio moguc drugaciji rasplet u ovoj grupi?????

Slušaj malo

[youtube][/youtube]

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 14:20

zizu1991 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Tripl L, Penzionerska Grcka, Osim na kormilu...Pa zar je bio moguc drugaciji rasplet u ovoj grupi?????

Slušaj malo

[youtube][/youtube]
I epilog?

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 24 jul 2013, 14:28

epilog@ sto vi sinoc niste prosli PLZEN ?? valjda bi ivica rekao sinu koju pametnu ? :roll:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 14:29

htcxone je napisao/la:epilog@ sto vi sinoc niste prosli PLZEN ?? valjda bi ivica rekao sinu koju pametnu ? :roll:
Mislis ljubimcu Svraki??? :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 14:34

To je odgovor na tvoje kazivanje da je Osim na kormilu.
Na ostatak posta ću evo naknadno da odgovorim.
Od kojega selektora mi nemamo problema sa uslovno rečeno malim ekipama ?

Istina je da je Ćiro podigao atmosferu i sve oko reprezentacije na veći nivo, i to je krenulo sa njim, no pobjede ne dolaze same od sebe. Ti pripisuješ sve samo i isključivo igračima koji se nalaze u timu, no to nije niti približno tačno.

Ekipa se trebala naviknuti na drugi princip rada nakon odlaska Ćire. Pape je u oba kvalifikacijska ciklusa igrao drugačije formacije od Ćire. A ta tvoja oronula Grčka je prošle kvalifikacije ispred Hrvatske završila u grupi pri tome ne primivši niti jedan gol, dok smo im mi dali 3.

I to je zasluga samo i isključivo ekipe koju Pape " vodi " po tvojoj priči ? On je tipična marioneta, neznalica, i da te citiram na kraju. Safet Sušić - propast bh fudbala.

No možda ipak si bio ironičan, u svome potpisu, jer koliko vidim svi ti rezultati koje imamo su sasvim slučajno pod njegovom palicom. I da, opet na kraju, za sve su zaslužni igrači, a ne Pape.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 24 jul 2013, 14:35

gringobih je napisao/la:
htcxone je napisao/la:epilog@ sto vi sinoc niste prosli PLZEN ?? valjda bi ivica rekao sinu koju pametnu ? :roll:
Mislis ljubimcu Svraki??? :roll:
ja te pitam ako je osim tako uspjesan u šaptanju SUŠIĆU kako nije tako uspjesan vec godinama u saptanju osimu u evropi... te 5 te 6 te 7 te 5 te 6 .... cuddno zar ne?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 jul 2013, 14:44

gringobih je napisao/la:
amho je napisao/la:

Tripl L, Penzionerska Grcka, Osim na kormilu...Pa zar je bio moguc drugaciji rasplet u ovoj grupi?????

sliskovic je imao veci broj igraca u najboljim evropskim ligama i to dobro veci broj... hasagic, salihamidzic, hibic, hujdurovic, konjic, spahic, hrgovic, rahimic, bajramovic, misimovic, bajramovic, bolic, baljic, barbarez... ovo je nominalno jaca grupa igraca, nego ova koju susic ima sad na raspolaganju... a boljih od ovih koje susic u posljednjih nekoliko akcija zove, realno nema na raspolaganju...

sto se tice grupe... za euro 2000. i 2004. grupe nisu bile teze od ove trenutne.. a za wc 2006. su nas baraza u najmanju ruku kostale litvanija i belgija, od kojih smo na papiru i tada bili jaci, ali selektor nije znao napravit' rezultat... osim toga rezultati iz prethodnog ciklusa su uzrokovali poziciju u trecem sesiru pri zrijebu, a u tom ciklusu repku je vodio susic... dakle, njegovo vodjenje repke je dovelo do bolje pozicije za zrijeb, a samim time i laksih protivnika u ovom ciklusu...

a sto se tice ivice osima... ivica osim nije doveo susica, vec usanovic... hocemo li sad i usanovicu pripisat' zasluge za baraz u proslom ciklusu ????

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 14:48

Mislim da niste shvatili poentu, radi se o trulom temelju kojeg vise nema...Etc
A o tom kad smo imali najbolje igrace je smijesno raspravljati, jasno je to i pticama na grani...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 14:54

Ti se samo hvataš za zadnju slamku trulog temelja. Je l' Pape možda kriv što su stvari u Savezu konačno sjele na svoje mjesto ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 14:56

zizu1991 je napisao/la:Ti se samo hvataš za zadnju slamku trulog temelja. Je l' Pape možda kriv što su stvari u Savezu konačno sjele na svoje mjesto ?
Uredu je nemoj vise....
:lol: :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 14:59

I evo ga opet. Bravo, nemam šta da kažem na tvoj argument. Potpuno si me ostavio bez teksta.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 jul 2013, 15:08

gringobih je napisao/la:Mislim da niste shvatili poentu, radi se o trulom temelju kojeg vise nema...Etc
A o tom kad smo imali najbolje igrace je smijesno raspravljati, jasno je to i pticama na grani...
sve je to ok... ja samo tvrdim da svako ima svoj udio... i novi ljudi u savezu i njihov drugaciji pristup i mogucnosti... ali ima udio i selektor, ma koliko nam se ne svidjala njegova pojava, nespretnost u izjavama, sporost u donosenju odluka, nedoslijednost i slicno... medjutim, nije sve crno- bijelo...

isto se pricalo i o guradioli dok je gazio sve pred sobom... lako mu je kad ima igrace i odrijesene ruke... medjutim dodje neko ko nije guardiola pa ne osvoji nista s istim ili boljim igracima.. ne poredim susica i guardiolu-Boze sacuvaj- samo povlacim paralelu... ovo sto ti tvrdis za susica, tvrdila je i velika vecina za guardiolu...

mi - posmatraci izvana ne znamo sta se i kako desava... osim i igraci znaju... zasto ti je osim mjerodavan za sve stvari oko nfsbih, samo kad je susic u pitanju, tu on nema pojma?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jul 2013, 15:11

Vidi gringobih živ. :shock:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.