BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Hsv i Zenit 3 puta prisli golu BvB-a i hladno dali 5 golova...rutinski.
Reus prekucao,strasna partija...i svi ostali su bili dosta dobri.Smele je pao nakon 65-70 minuta,isto kao i Kehl.Sreca pa Sokratis nastavio...
Pisczek strasan naprijed...mozda ne bi bilo lose ostaviti Reusa na toj strani jer njih dvojica bas fino suradjuju.
Uzvrat manje-vise stvar teorije...bra'o BVB !
Reus prekucao,strasna partija...i svi ostali su bili dosta dobri.Smele je pao nakon 65-70 minuta,isto kao i Kehl.Sreca pa Sokratis nastavio...
Pisczek strasan naprijed...mozda ne bi bilo lose ostaviti Reusa na toj strani jer njih dvojica bas fino suradjuju.
Uzvrat manje-vise stvar teorije...bra'o BVB !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čestitke.....Velika, rutinska pobjeda....Govorio sam u poluvremenu o uspješnom presingu, a mogu samo dodat da i kada su Rusi se primakli dva puta i tada je Dortmund imao pravi odgovor i odgovorio je golovima.
Kod Zenita se vidjelo da ima kvaliteta u napadu i mislim čak da nakon i 2:1 i 3:2 za BVB, da bi Rusi i izjednačili da BVB nije imao brz odgovor. Zenit kada se malo razmahao vidjelo se da ima tu potencijala i snage u ekipi.
A Borussia im nije večeras dala da se mnogo razmašu, ubili su ih trkom, borbom, presingom, a i efektivnošću..
Kod Zenita se vidjelo da ima kvaliteta u napadu i mislim čak da nakon i 2:1 i 3:2 za BVB, da bi Rusi i izjednačili da BVB nije imao brz odgovor. Zenit kada se malo razmahao vidjelo se da ima tu potencijala i snage u ekipi.
A Borussia im nije večeras dala da se mnogo razmašu, ubili su ih trkom, borbom, presingom, a i efektivnošću..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- pasha_the_one
- Kontakt:
Cestitke, kad je navise trebalo BvB odigrao odlicnu utakmicu.
Fenomenalan rezultat!
Fenomenalan rezultat!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Dobra utakmica a još bolji rezultat,riješili pitanje prolaza za 5 min tako da revanš predstavlja samo formalnost.
Najviše su se istakli Lewandowski i Reus, dva majstora izdominirali zadnju liniju Zenita.
Čestitike na pobjedi.
Najviše su se istakli Lewandowski i Reus, dva majstora izdominirali zadnju liniju Zenita.
Čestitike na pobjedi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
@rio, sad te neko citira 2 puta i ja ne mogu otvoriti stranicu...
Stavljaj u spojlere ove velike gifove
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
i poharani ozljedama rasturamo. a kako bi to tek izgledalo da je gundo tu ne želim ni zamisliti. mislim da bi mnogi protiv nas oboljeli od vrtoglavice.
mislim da sada možemo reći da su šanse 80:20 za nas.
mislim da sada možemo reći da su šanse 80:20 za nas.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ruje pogubljune protiv malo jaceg presinga. Velika zaliha unatoc ocajnim uslovima za igru. Pod rucnom se igralo u drugoj halbi, bez rizika od novih povreda. Polako se ustaljujemo u gornjem domu europskog fudbala, a uz malo srece s oporavkom ozlijedjenih i dobar zrijeb moglo bi se ponovo jako daleko.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
bravo momci, odigrali su koliko je trebalo, lijepo za gledati i uživati i mirno čekamo uzvrat, najbolji mogući odgovor nakon loše predstave sa HSV-om
Mnogo mi je drago vidjeti Piszczeka u odličnom izdanju. Napokon podsjetio na prošlu sezonu i dominaciju po desnom boku
Kevin isto tako vrlo dobar na svojoj prirodnoj poziciji.
Prolaz 99,9 % riješen. U revanšu će i Hummy biti na raspolaganju. Još samo da se Gundo vrati
Bender, Kuba, Subotić su otpisani za ovu sezonu tako da njih i ne možemo računat', ali et' makar da se ova dva vrate
Samo veselo
Prolaz 99,9 % riješen. U revanšu će i Hummy biti na raspolaganju. Još samo da se Gundo vrati
Samo veselo
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Pisczek i Reus su profitirali jedan od drugog...Marco ne moze sa smeletom ovako kombinovati a Pisczek nema pravu podrsku od Aubameyanga.
Takodje jasno je da je Schmelzer bolji igrac kad mu je na toj strani Kevin a ne Reus...nadam se da ce Klopp cesce koristiti ovakvu formaciju.
Samo se bojim losih vijesti za Sokratisa iako je odigrao tekmu do kraja.
Takodje jasno je da je Schmelzer bolji igrac kad mu je na toj strani Kevin a ne Reus...nadam se da ce Klopp cesce koristiti ovakvu formaciju.
Samo se bojim losih vijesti za Sokratisa iako je odigrao tekmu do kraja.
Ocam ovaj Reus je najbolji Njemački igrač (uz Gotzea) Ozil who ?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Čestitke žutaljima! Nikad Ruje u ovo vrijeme nisu bili tip-top, tako da je i to bila blaga prednost.
Sjajan rezultat (Lewa i Reus sehr gut) i sada (kao što Hare kaže) uz pristojan revanš čekati povoljan žrijeb.
Sjajan rezultat (Lewa i Reus sehr gut) i sada (kao što Hare kaže) uz pristojan revanš čekati povoljan žrijeb.
Vom Jäger zum Gejagten
Kako lijepa noć zbog Dortmunda. Kako je lijepo čitati komentare nakon ovakvih pobjeda. 
Naprijed BvB.
Naprijed BvB.
cestitke zuti,dobra izvedba,mada ova dva gola nisu trebala,ali ok je to sve,zenit je ekipa koja ne zasluzuje ici dalje.Ponovo se nadam finalu sa BVB om 
VOLIM BAYERN
Kljuc uspjeha. Bez trke i frke nama nema bodova. Piszu je worldclass igrac, nema presinga koji njega mozet ugrozit, uz to je spreman/zeljan sprintat 90min gore dole. Kevin najmanje 50% vrijedniji na krilu nego kao bek.Semir bvb je napisao/la:Mnogo mi je drago vidjeti Piszczeka u odličnom izdanju. Napokon podsjetio na prošlu sezonu i dominaciju po desnom bokuKevin isto tako vrlo dobar na svojoj prirodnoj poziciji.
![]()
Slazem se sa adnanom da treba forsirat tandem Reus-Piszu
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
E sada pošto bi četvrtifnale trebalo biti sigurno, mislim da bi onako fino bilo da BVB pred narednu sezonu napravi i neki top transfer, da prezentuje baš neki kracher.
Mislim definitivno da bi se trebali potruditi oko Vollanda, vjerovatno da će te dovest Ramosa (iako bi ja volio da on ostane u Berlinu
). A možda bi se mogla izvući iz šešira i kakva granata od transfera. Sezona za BVB će finansijski opet biti jako uspješna, a pogotovo ako se još ode i dalje od četvrfinala LP.
Zanimljivo da se interesujete za Ramosa, a uprava vam nije razmišljala o Lasoggi, on je već sada top napadač, mogao bi u narednom periodu postati jedan od najjačih u BuLi. Ja želim da se on vrati u Herthu, ali nešto mi pade na pamet, da je zanimljivo da u BVB-u npr o njemu niko nije razmišljao, a vrtila su se razna imena poput Dioufa i ostalih....
Mislim definitivno da bi se trebali potruditi oko Vollanda, vjerovatno da će te dovest Ramosa (iako bi ja volio da on ostane u Berlinu
Zanimljivo da se interesujete za Ramosa, a uprava vam nije razmišljala o Lasoggi, on je već sada top napadač, mogao bi u narednom periodu postati jedan od najjačih u BuLi. Ja želim da se on vrati u Herthu, ali nešto mi pade na pamet, da je zanimljivo da u BVB-u npr o njemu niko nije razmišljao, a vrtila su se razna imena poput Dioufa i ostalih....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa izgleda da Kloppu ne odgovara robusan napadač.
Opekao se na Schieberu.
Zato i nisu razmišljali o Gomezu.
Opekao se na Schieberu.
Vom Jäger zum Gejagten
Da, to jeste vjerovatno tako. Ali ipak je npr Lasogga jedan skroz drugačiji tip od gore nabrojanih. Jeste da Gomez i Schieber ne mogu u istu rečenicu, ali govorimo o tipovima napadača...geronimo je napisao/la:Pa izgleda da Kloppu ne odgovara robusan napadač.
Opekao se na Schieberu.![]()
Lasogga okretan, sjajan i van šesnaesterca, tehnički potkovan, eksplozivan.....
Ma vjerovatno zato ni Jackson Martinez im nije neka opcija, isto sjajan napadač, ali ne uklapa se isto u Kloppov šablon.
A Džeku npr da uzmu, mislim da bi procvijetao čovjek i briljirao u Dortmundu, iako ispadne da i on nije skroz taj traženi tip napadača za Dortmundov sistem.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijepa i sigurna partija uz nekoliko gresaka koje eto nisu tim previse kostale. Reus, Lewa i Piszczek su letjeli terenom, naprosto su pojeli odbranu Zenita. Stekao sam dojam da kada god su zeljeli, mogli su postici gol.
Viza za 1/4 finale je cekirana.
Viza za 1/4 finale je cekirana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.