U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Daj nismo zr toliki baksuzi pa da ispadnemo. Hajde da se radujemo još nekom velikom takmičenju, još da je A selekcija se plasirala pa da tri velika takmičenja gledamo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rusima za prolaz treba pobjeda od 7:0 tako da su oni prakticno bez sansi.
Tri bi ekipe imali po 6 bodova, gledao bi se međusobni duel ili gol razlika
Rusija 7:4
Italija 4:1
BiH 1:7
Ukupna gol razlika:
Rusija 8:4
Italija 5:1 ( ako uzmemo da ce Italijani pobjediti Gruziju 1:0)
BiH 3:8
Ovo je jedini scenarij po kojem bi Rusi prošli ili da Italija kiksa pa bi im trebala samo pobjeda protiv nas što je naučna fantastika.
Odigrati hrabro, Rusi su svakako bez šansi, neće imati toliki imperativ pa će protiv nas izaći druga postava.
Ukupna gol razlika:
Rusija 8:4
Italija 5:1 ( ako uzmemo da ce Italijani pobjediti Gruziju 1:0)
BiH 3:8
Ovo je jedini scenarij po kojem bi Rusi prošli ili da Italija kiksa pa bi im trebala samo pobjeda protiv nas što je naučna fantastika.
Odigrati hrabro, Rusi su svakako bez šansi, neće imati toliki imperativ pa će protiv nas izaći druga postava.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
FRANK RIBERY je napisao/la:Rusima za prolaz treba pobjeda od 7:0 tako da su oni prakticno bez sansi.
Rusima je potrebno tri razlike. Krug se zatvara sa tri repke, ne racunaju se golovi i bodovi protiv Gruzije.
Svi imamo po 3 boda, mi bolji od Talijana, oni od Rusa, a Rusi od nas. Tako da se gleda gol razlika. Italija ima 4-1, mi 1-0, Rusi 0-4... znaci poraz 1-2 razlike nas vodi, jer bi imali 1-1 ili 1-2 gol razliku, Rusi 1-4 ili 2-4, porazom od 3 mi bi imali 1-3, Rusi 3-4 i isli bi dalje, to sve ako Italija dobije Gruziju. Mi idemo dobiti i Ruse i sa 9 bodova na Euro
Cestitke kadeti. Pratim omladinske reprezentacije (muske i zenske) oko 6 godina i napokon da imamo u svojim rukama u zadnjem kolu da li prolazimo na EP ili ne. Prosle godine smo bili takodjer blizu, ali tada nije sve ovisilo o nama kao ovaj put. Vise puta sam govorio da Sakib ima vise nego solidne rezultate sa kadetima i da on nije uljez od trenera (iako ima nekoliko kiksova) medju trenutnom trojcom dok Karacic i Nestorovic su kriminalni i oni trebaju da lete sto prije.
Cestitke kadeti i puno srece u nedjelju protiv Rusa. Ocekujem pobjedu, zasto ne, pa da ove elitne kvalifikacije zavrsimo sa maksimalnim ucinkom i time usput poboljsamo i malo svoj koeficijent pa da ne bude na razmaku izmedju nosioca i nenosioca u prvoj kvalifikacionoj rundi
Cestitke kadeti i puno srece u nedjelju protiv Rusa. Ocekujem pobjedu, zasto ne, pa da ove elitne kvalifikacije zavrsimo sa maksimalnim ucinkom i time usput poboljsamo i malo svoj koeficijent pa da ne bude na razmaku izmedju nosioca i nenosioca u prvoj kvalifikacionoj rundi
I još gola nema da se vidi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- JackTheStripper
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la:Zato i pravimo rezultate, jer smo škartirali te dijasporske prevare i poluproizvode koje nam trpaju niz grlo zadnjih petnaest godina u omladinskim selekcijama.Tarik91 je napisao/la:Cudi me da nisu testirali vise igraca iz citave Bosne a ne samo iz Sarajeva. Nije valjda da nemamo vise igraca iz dijaspore..?A sta sa 2000 godisnima..?
Hvala kurcu da smo ih se kutarisali više i dali priliku našoj djeci. Rezultat odmah neizostaje.
Ne rise.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ne mogu da vjerujem da se ova djeca gledaju i ovoliko kalkulise hoce li proci. Najludji narod. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kakve resultate..?Znaci Burnic,Curovic,Jakupovic su prevare..?JackTheStripper je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Zato i pravimo rezultate, jer smo škartirali te dijasporske prevare i poluproizvode koje nam trpaju niz grlo zadnjih petnaest godina u omladinskim selekcijama.Tarik91 je napisao/la:Cudi me da nisu testirali vise igraca iz citave Bosne a ne samo iz Sarajeva. Nije valjda da nemamo vise igraca iz dijaspore..?A sta sa 2000 godisnima..?
Hvala kurcu da smo ih se kutarisali više i dali priliku našoj djeci. Rezultat odmah neizostaje.
Ne rise.
Ova u19 ekipa je najaca sto smo ikad imali u nogometu. Ima tu jos igraci koji mogu pojacati ekipu. Burnic,Jakupovic,Skenderovic,Hadžikadunić, Sabovic,Redzic, Curovic..
u 19 selekcije se uopste nije plasirala u elitni krug kvalifikacija, a mi pricamo o necemu, tom karacicu treba dati otkaz,a Malkocevicu dati ugovor jos na pet godina, jer zapamtite da cemo se nacekati opet kad nam neka omladinska selekcija izbori natup na zavrsnici
Opstanak moramo izboriti
Hajd ti meni reci kako nama ti igraci ovdje mogu pomoci... ako su svi oni stariji od 99. god koje ima pravo igrati u ovim kvalifikacijama i EP...
Ovo sad je najbolji recept... igraci Zvezde, Partizana, Dinama i Hajduka (zato sto djeca iz Srbije i Hrvatske redovno igraju ova prvenstva a okosnicu igraca uvijek cine igraci iz ovih klubova, pogotovo tu msm na Dinamo), ovi nasi najbolji iz lige i plus eventualno neki kvalitetni "stranci", mada je rijetkost bila da se neko u ovim oml selekcijama odlucio za nas, a da je imao opciju igranja, npr za Svedsku, Dansku, Njemacku itd...
Ovo sad je najbolji recept... igraci Zvezde, Partizana, Dinama i Hajduka (zato sto djeca iz Srbije i Hrvatske redovno igraju ova prvenstva a okosnicu igraca uvijek cine igraci iz ovih klubova, pogotovo tu msm na Dinamo), ovi nasi najbolji iz lige i plus eventualno neki kvalitetni "stranci", mada je rijetkost bila da se neko u ovim oml selekcijama odlucio za nas, a da je imao opciju igranja, npr za Svedsku, Dansku, Njemacku itd...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Znam ali igrali smo bez dosta kljucni i novi igraca,
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_an ... tball_team
Svi napomenuti igraci su 99 generacija.
Bjelic(zadnji vezni koji nam treba), Hamza Salman. Neki su promjenili klub i ligu; Behrem,Masic.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_an ... tball_team
Svi napomenuti igraci su 99 generacija.
Bjelic(zadnji vezni koji nam treba), Hamza Salman. Neki su promjenili klub i ligu; Behrem,Masic.

Evo kakvog smo mi kapitalca dobili, ne znam ni ja kojim cudom... ovo je jos dok je igrao za pionirsku reprezentaciju Srbije... momcina je bio i kapiten....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Najbolja generacija koju smo imali je ona sa gojakom i hadziahmetovicem... i ne znam kako ih je retard karacic uspio unazaditi sad u juniorskim kvslifikacijama... jer su oni sa sokom bili 2. u elitnom krugu kadetskih kvalifikacija... kad su pobijedili belgiju i jos nekog... i da je bio ovaj današnji format EP oni bi bili prva nasa oml selekcija koja bi otisla na EP...
Nekazem da ta 97 generacija bila losa ali ova 98 je jos bolja. Kad gledas kakvu ekipu imamo.
Zasto sutis, ti i @Peace???edinedin1 je napisao/la:Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako ce Rusi proci sa 3:0 ako ce Italijani imati 4:1 gol razliku? Bilo kakav poraz od Rusa vodi Italijane na Euro.Rafael30 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Rusima za prolaz treba pobjeda od 7:0 tako da su oni prakticno bez sansi.
Odigrati hrabro, Rusi su svakako bez šansi, neće imati toliki imperativ pa će protiv nas izaći druga postava.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rusima je potrebno tri razlike. Krug se zatvara sa tri repke, ne racunaju se golovi i bodovi protiv Gruzije.
Svi imamo po 3 boda, mi bolji od Talijana, oni od Rusa, a Rusi od nas. Tako da se gleda gol razlika. Italija ima 4-1, mi 1-0, Rusi 0-4... znaci poraz 1-2 razlike nas vodi, jer bi imali 1-1 ili 1-2 gol razliku, Rusi 1-4 ili 2-4, porazom od 3 mi bi imali 1-3, Rusi 3-4 i isli bi dalje, to sve ako Italija dobije Gruziju. Mi idemo dobiti i Ruse i sa 9 bodova na Euro
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
O cemu sutimo... pa ucinak mu je 1 gol u 5 utakmica... nije bas brilijantno kako vi pokusavate pokazati... a malom iz dinama kojeg omalozavate maksimalno 5 golova na 8 utakmica... i logicno svakom normalnom i ko imalo konta fudbal ovaj drugi imao prednost....BA1997 je napisao/la:Zasto sutis, ti i @Peace???edinedin1 je napisao/la:Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
Zato sto idu prva 2 direktno... i skoro da ti je svejedno hoces biti prvi ili drugi... msm nije svejedno u konacnici zbog grupa na EP, ali meni jest jer nikad nismo igrali na EP... pa sam prezadovoljan i ucescem....FRANK RIBERY je napisao/la:Kako ce Rusi proci sa 3:0 ako ce Italijani imati 4:1 gol razliku? Bilo kakav poraz od Rusa vodi Italijane na Euro.Rafael30 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Rusima za prolaz treba pobjeda od 7:0 tako da su oni prakticno bez sansi.
Odigrati hrabro, Rusi su svakako bez šansi, neće imati toliki imperativ pa će protiv nas izaći druga postava.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()