FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 01 okt 2010, 12:23

brazzo je napisao/la:e de može li mi neko objasniti situaciju sa vašim snadbijevačem opreme je li Nike ili Legea oficijalni zastupnik :?: Čini mi se da je na početku sezone Blekić potpisao sa Legeom a igrate u starim Nike dresovima :roll:
Prekinut je ugovor sa Legeom jel dresovi i oprema koji su poslali nije zadovoljila ljude u klubu tako da su se odlucili na prekid,a Nike opreme je ostala solidna zaliha tako da cemo do polusezone igrate u Nike dresovima,a od polusezone se ocekuje da zaigramo u novim dresovima do kada ce se potpisati ugovor sa nekom drugom firmom sportske opreme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2010, 12:27

miky_hz je napisao/la:Prekinut je ugovor sa Legeom,a Nike opreme je ostala solidna zaliha tako da cemo do polusezone igrate u Nike dresovima,a od polusezone se ocekuje da zaigramo u novim dresovima do kada ce se potpisati ugovor sa nekom drugom firmom sportske opreme
ee to je to, nisu loši ni sadašnji ali naravno najbolje bi bilo da se nađe neko čak i manje poznat ali da izrađuje posebne garniture za vas ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 okt 2010, 15:30

miky_hz je napisao/la:
brazzo je napisao/la:e de može li mi neko objasniti situaciju sa vašim snadbijevačem opreme je li Nike ili Legea oficijalni zastupnik :?: Čini mi se da je na početku sezone Blekić potpisao sa Legeom a igrate u starim Nike dresovima :roll:
Prekinut je ugovor sa Legeom jel dresovi i oprema koji su poslali nije zadovoljila ljude u klubu tako da su se odlucili na prekid,a Nike opreme je ostala solidna zaliha tako da cemo do polusezone igrate u Nike dresovima,a od polusezone se ocekuje da zaigramo u novim dresovima do kada ce se potpisati ugovor sa nekom drugom firmom sportske opreme
Zar nismo produzili ugovor sa Nike-om?

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 01 okt 2010, 16:26

Znali li iko kakave su šanse da nam dođe ovaj Raščić?

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 01 okt 2010, 16:54

BegAx je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Zar nismo produzili ugovor sa Nike-om?
Da, produzen je ugovor za jos 2 godine.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 01 okt 2010, 18:41

Tarpi do bagro je napisao/la:Jedva cekam tekmu protiv Zvijezde bit ce gusto :)
Biće gusto biće 0-2 ! :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 01 okt 2010, 20:33

Zar nije Blekic isao u beograd da produzi i produzio ugovor sa nikeom e sad neznam na kolko je taj i ugovor i kakav je,a Boos dosta je i 0-1 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 okt 2010, 18:21

Evo vidim Rascic ce nam doci sanse su 50 %.Takodje mislim da ce se na polusezoni vratiti i Skoro.To znaci dodju li Skoro i Rascic,Jahovic ce biti prodan,a Suljic ce biti posudjen.Takodje se nadam da ce Avdic na polusezoni ako Bog da zavrsiti karijeru.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 02 okt 2010, 18:36

"Dajte neku lošu, kojoj radi mašta;" ..... :D :D

daj haveru .. ajd što za Raščića nagađaš, al vala bacaš bombe za Škoru to je čudoo !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 okt 2010, 18:43

_BooS_ je napisao/la:"Dajte neku lošu, kojoj radi mašta;" ..... :D :D

daj haveru .. ajd što za Raščića nagađaš, al vala bacaš bombe za Škoru to je čudoo !
Rascic je dobio otkaz u svome klubu u Norveskoj,a Skoru ne ide u Meksiku.Mozda budu imali strpljenja pa sacekaju da ga krene u drugom dijelu sezone,a mozda mu dadnu otkaz vec u proljece.U meksickoj ligi odigrano je 9 kola,Skoro je igrao na 7 utakmica i nije postigao nijednog gola.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 02 okt 2010, 18:48

U Evropi ima milion klubova koji Raščiću mogu ponudutii bolji ugovor nego Sarajevo, zato nije da ima 50 % neg 10 % da će doći !
Škoru ne ide, i to odmah znači da se vraća u Sarajevo ?? .. opet milion klubova ga može tražiti id ati bolje uslove nego Sarajevo.. opet 10, ma za njega ni toliko šansi da će doći !

Da se razumijemo i meni bi bilo drago da dođu odmah sad, da pojačaju konkurenciju ali brate, nerealno..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 okt 2010, 18:57

fali nam i napadac ali vala i iza napadaca igrac ..a jedino mozemo dovesti tako igrace kojima je istekao ili raskinut ugovor :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 okt 2010, 22:45

hordasi dobro dosli u gradacac kao i uvijek...nesumnjam da nece bit dobra tekma
pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 okt 2010, 23:00

naravno da ce biti dobra, kad si cuo da je neka nasa gostujuca tekma losa? :D Nismo mi kao neki kojima se domacini moraju sklanjati da bi osvajali bodove ;) Samo borba pa nek pobjedi ko se bolje snadje ;)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 okt 2010, 23:05

UPS je napisao/la:naravno da ce biti dobra, kad si cuo da je neka nasa gostujuca tekma losa? :D Nismo mi kao neki kojima se domacini moraju sklanjati da bi osvajali bodove ;) Samo borba pa nek pobjedi ko se bolje snadje ;)
naravno borba i samo borba ako pobijedite zasluzeno...unaprijed cestitke...pozz 8-)
RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 03 okt 2010, 02:24

Ovo za skoro me nasmija brate..respekt :)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 03 okt 2010, 10:09

[youtube][/youtube]

Covjece covjek sam koji tesko zaplace bgm, ali me ovo dirnulo :(
Suze su krenule same od sebe :/.
IMA LI ISTINE ?????
DOKAD CE TE NAS VISE ZAVLACIT ??? :O
Ne moze vise ovako,treba se nesto poduzeti.
Umiru mladi ljudi bez razloga.

R.I.P ANER KASAPOVIC 1979-2005

Aner je volio Zelju vise nego sebe,imao je problema sa srcem, i 20.8.05 u Zenici su ga policijaci istukli a on je preminuo u bolnici radi slabog srca.Sljedece gostovanje u Zenici zna se kako je proslo.Vodja Manijaka Tica je bacio bombu u Zenicu.I dan danas se malo stariji manijaci sjecaju tih gostovanja.Svaku utakmicu njegovi Manijaci otpjevaju barem jednu pjesmu u njegovu cast.R.I.P ANER KASAPOVIC

R.I.P VEDRAN PULJIC 1985-2009

Pulja taj dvadeset-cetvero godisnjak zivio je za Bordo Boju.Na svakoj utakmici nas Vedran je bio.Sve dok nije uslijedilo gostovanje u Siroki gdje je najavljen dolazak oko 300 Hordi Zla.Kada su usli u Siroki pocelo je kamenjanje a onda Horde Zla pokazuju da nece ostati na tome.Razbijaju kafice i kuce,biju se sa policijom i Skriparima.I jedan hrvat upucava naseg Vedrana kojem ce sutra biti godina dana od smrti.Volimo te Vedranee.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 okt 2010, 12:07

marsej 84. ubijen je policijskim pistoljem od strane policajca..i nezaboravi RANJENO JE JOS 7 nasih momaka,5 centimetara lijevo ili desno i oni su svi mogli biti MTRVI .......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 okt 2010, 21:34

sutra u 16.h SVI PRED SJEVER ......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 okt 2010, 09:20

Tuzna godina se navrsila od kad nisi sa nama!!!
Pocivaj u miru brate sa tribine...
04/10/2009 - 04/12/2010.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 32 gosta.