ma ne ja ocekujem ovakuvu izjavu od strane amara123456 je napisao/la:Solidno.............Moze to i boljeeeeeeeeeeeee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma ne ja ocekujem ovakuvu izjavu od strane amara123456 je napisao/la:Solidno.............Moze to i boljeeeeeeeeeeeee
19TM87 je napisao/la:ma ne ja ocekujem ovakuvu izjavu od strane amara123456 je napisao/la:Solidno.............Moze to i boljeeeeeeeeeeeee
kako i ne bi , kada imamo bolju odbranu od njegovog WolfsburgaHamo je napisao/la:jel nam ono Džeko zaplako![]()
![]()
![]()
![]()
30-50.HORDAS_1987 je napisao/la:Koliko je bilo nultrasa?
50 mislim...plafon 80...jos pale sebi transHORDAS_1987 je napisao/la:Koliko je bilo nultrasa?
Imaju i naši "brdo muke", zove se Amar Osim i sizifovski posaoamerosm je napisao/la:Nakon pobjede u Sirokom Brijegu sam napisao da u svijetu fudbala poznajem dva covijeka koji moze od ekipe koja je dotakla dno napraviti ekipu koja se bori za titulu s igracima koji nisu ektra kvalitete, a to su Felix Magath i Amar Osim zvani "brko".
Isti smo kao Schalke po imenima ima boljih ekipa od nas, ali je to najmanje vazno i "brko" primjenio taktiku Felixa Magatha i odmah se vide rezultati. Da mu uprava hoce napraviti jos tzv. "brdo muke" (nek pitaju Dzeku za savijet) gdje bi nam bio kraj. Igraci bi tada dva puta razmislili vrijedili li izgubiti utakmicu bez osnovnih stvari koje se traze u fudbalu.![]()