ma ne ja ocekujem ovakuvu izjavu od strane amara123456 je napisao/la:Solidno.............Moze to i boljeeeeeeeeeeeee
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
19TM87 je napisao/la:ma ne ja ocekujem ovakuvu izjavu od strane amara123456 je napisao/la:Solidno.............Moze to i boljeeeeeeeeeeeee
Ma ja sam ti pljunuti Amar
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
UltrasNaBaterije
- Kontakt:
oni hadalji zapališe sebi transove... hahahaha
i udara ona GAMAd to je strašno
i udara ona GAMAd to je strašno
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
ponos grada to smo mi SARAJEVSKI MANGUPI
Bucan nikad bolji, Ćulum postaje pravi lider na terenu
ultrasi ko ultrasi acke
Bucan nikad bolji, Ćulum postaje pravi lider na terenu
ultrasi ko ultrasi acke
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
kako i ne bi , kada imamo bolju odbranu od njegovog WolfsburgaHamo je napisao/la:jel nam ono Džeko zaplako![]()
![]()
![]()
![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Koliko je bilo nultrasa?
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
30-50.HORDAS_1987 je napisao/la:Koliko je bilo nultrasa?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
50 mislim...plafon 80...jos pale sebi transHORDAS_1987 je napisao/la:Koliko je bilo nultrasa?
1921-2011
Ako Zeljo prodje Zrinjski,uzima kup 100% jer su bolji i od Borca i Slavije...
30 ih nije bilo, nema govora, biće slike, pa nek' se vidi.
Zasad ću samo reći da se Zrinjski provukao k'o niko nikad! Bukvalno su demolirani, što nažalost rezultat u potpunosti ne pokazuje.
SEJO BUČAN
Zasad ću samo reći da se Zrinjski provukao k'o niko nikad! Bukvalno su demolirani, što nažalost rezultat u potpunosti ne pokazuje.
SEJO BUČAN
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nakon pobjede u Sirokom Brijegu sam napisao da u svijetu fudbala poznajem dva covijeka koji moze od ekipe koja je dotakla dno napraviti ekipu koja se bori za titulu s igracima koji nisu ektra kvalitete, a to su Felix Magath i Amar Osim zvani "brko".
Isti smo kao Schalke po imenima ima boljih ekipa od nas, ali je to najmanje vazno i "brko" primjenio taktiku Felixa Magatha i odmah se vide rezultati. Da mu uprava hoce napraviti jos tzv. "brdo muke" (nek pitaju Dzeku za savijet) gdje bi nam bio kraj. Igraci bi tada dva puta razmislili vrijedili li izgubiti utakmicu bez osnovnih stvari koje se traze u fudbalu.

Isti smo kao Schalke po imenima ima boljih ekipa od nas, ali je to najmanje vazno i "brko" primjenio taktiku Felixa Magatha i odmah se vide rezultati. Da mu uprava hoce napraviti jos tzv. "brdo muke" (nek pitaju Dzeku za savijet) gdje bi nam bio kraj. Igraci bi tada dva puta razmislili vrijedili li izgubiti utakmicu bez osnovnih stvari koje se traze u fudbalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kaze Ćulum posle utakmije" da sam Ferguson odma bi Bucana odveo u Manchester"
.Stvarno je odigrao za 10 ali i standardno komplikovao , sve u svemu igra, zalaganje, bodrenje za 10
Obecajem vam svima da cu "goniti"do dva muska djeteta,jedno ce se zvati Amar a drugo Sejad

Rotor Volgograd...
Imaju i naši "brdo muke", zove se Amar Osim i sizifovski posaoamerosm je napisao/la:Nakon pobjede u Sirokom Brijegu sam napisao da u svijetu fudbala poznajem dva covijeka koji moze od ekipe koja je dotakla dno napraviti ekipu koja se bori za titulu s igracima koji nisu ektra kvalitete, a to su Felix Magath i Amar Osim zvani "brko".
Isti smo kao Schalke po imenima ima boljih ekipa od nas, ali je to najmanje vazno i "brko" primjenio taktiku Felixa Magatha i odmah se vide rezultati. Da mu uprava hoce napraviti jos tzv. "brdo muke" (nek pitaju Dzeku za savijet) gdje bi nam bio kraj. Igraci bi tada dva puta razmislili vrijedili li izgubiti utakmicu bez osnovnih stvari koje se traze u fudbalu.![]()
Rezultati su očigledni. Tužna je sad kad vidimo da mi zadnjih 5 godina nismo bili ni minimalno fizički spremni, kamoli nešto više. Velika pobjeda, 99% prolaz
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
adis_macak
- Kontakt:
Svaka cast za sjever veceras,kakav pritisak i huk sa tribine ko u engleskoj.....
odlicno smo odigrali stvarnoo nema rijeci iz utakmice u utakmicu mi sve bolje i bolje igramo svaka cast Amaru i svim igracima
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
steta sto nismo dali cetvrti barem zbog igraca Borca BL koji su gledali mec sa sjeverne trebine , iako su i nakon ovoga imali razloga za zabrinutost
. Bilo ih je lijepo vidjeti kako pljescu uz "hej Grbavice" .
...
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 23 mar 2010, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
pocinje prenos na TV Vogosci
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Redfire16 i 38 gostiju.