Došao si udahnut malo sviježije have, u manje zagadjeniji šeher.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Evo me u hotel Zenica pijem veliku s mlijekom i tuti fruti kolac
Dobro mi pravo

Došao si udahnut malo sviježije have, u manje zagadjeniji šeher.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo
Tako jeConvicts1988 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:06Došao si udahnut malo sviježije have, u manje zagadjeniji šeher.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo![]()
Dizali su ga vala neki kod nas ko da je Kerim Memija u najmanju ruku.
Dobar momak slažem se, ali jbg pizdek seljački, negdje pred finale KUP-a sa njima pisao sve i svašta po fb, i skonta se ko je i šta je i sve na tome ostane, balavurdija ga i po fb zajebavala, par sedmica poslije nas par se zatekne u Zenici i pravac na ručak u hotel Zenica kad on na ulazu sa nekom debelom plavkom, on u fazonu dobar dan, gostoljubiv, jbg to mu poso, a mi ga u tarapanu uzmemo, lola se zijanila, izjebali ga pošteno još se na kraju i sliko sa nama drzeci naš stiker sa kezom od uha do uha, a kod njih je na glasu kao šatro vatreni Robijašsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:05Mislim da se on ispalio u NjemackuRadmilo87 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:58Jeli ti Žuti pomogao da poneseš kufere u usta ga **** seljačka plašljivasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo![]()
Njega su zvali lift boy
Dobar je on momak
To je onaj sto obuce uniformu sa sapkom
Ja prije konto da je to red bull![]()
Bas su se ispalili u isto vrijeme
Plati racun, nemoj da se ispalis...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo
Hajde napravi profil biceGRUPNA da je sljedeće sezone zaigramo.
Vremeplov / Prije 50 godina: Željo na Palama počeo pripreme za odbranu jesenje titule
Za razliku od komšija s Koševa koji su početkom januara 1970. godine, uz pomoć Energoinvesta, otišli na turneju u Kuvajt i Irak, fudbaleri Željezničara prvi dio priprema obavili su na Palama.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Combattente87 i 21 gost.