FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema slažem se. Po meni treba samo pokušati odvagati (a to treba struka da uradi, zašto imamo tolike trenere u klubu) ko je fakat talenat i rizikovati s njim. Ostalim koji to nisu baš toliki talenti ili kojima je stalo do Želje gurati kao i do sada pa šta bude. Bez rizika nema dobitka. I Dinamo ide na rizik, ali ako jednog od 10 tuhne dalje, vrati sve i još zaradi. Trgovina bijelim robljem, ali tako je vrijeme došlo.
Ovo je informacije iz prve ruke.amypitar je napisao/la:Gojak nije ostao u Zelji ,samo radi Amara.
Amar je postavio uslove(visegodisnji ugovor,bez nekih garancija za primanja,igranje,minutaža,te plate od strane Zelje itd.itd-znaci sve totalno na stetu igraca) sto njegov otac nije zelio prihvatiti.Inace njegov otac radi kao policajac ima covjek primanja, i nije bio pod nekim moranjem(finasijskim) da prihvati nesto,što po njegovom misljenju bila ucjena od strane Zelje.

I onda ode kod milijardera na Kosevu kad ni oni mu nisu mogli dati garanciju za primanje

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mozes rizikovati kada je samo kesh u pitanju, ali kad ti mali trazi nekakvu minutazu, ponasa se bahato, onda ga samo mozes od.ebati i pozeliti da karijeru zavrsi u Vratniku... Ni prvi, ni posljednji, meni nije krivo, jer cim je u Olimpicu zavrsio meni je znak da momak nije uredu sa glavom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gojak jeste talenat i steta sto nas je napustio i otisao iz kluba u Olimpic,ovakav potez je mogao uraditi iz Zelje da ode u Dinamo..ocito da danas u fudbalu nema ljubavi prema klubu,malo je jos fudbalera koji vole klub ,novac je bitan.. imas menadjere kao ptice grabljivice,roditelje koje nemaju strpljenja i gledaju sto prije da svoje dijete proguraju u neku jacu ligu i naravno novac je najveci problem danasnjeg fudbala..mi smo bespomocni sve dok klub ne stane na noge ,mislim financijski, nismo uspjeli nekom pricom zaustaviti malog i roditelje i to je to..ocito nismo bili u mogucnosti da ponudimo malom uslove koje je zahtjevao..nije Amar lud da ga se tek tako odrekne.
-
- Kontakt:
svaka cast amaru, prema svakom igracu tako trebaamypitar je napisao/la:Gojak nije ostao u Zelji ,samo radi Amara.
Amar je postavio uslove(visegodisnji ugovor,bez nekih garancija za primanja,igranje,minutaža,te plate od strane Zelje itd.itd-znaci sve totalno na stetu igraca) sto njegov otac nije zelio prihvatiti.Inace njegov otac radi kao policajac ima covjek primanja, i nije bio pod nekim moranjem(finasijskim) da prihvati nesto,što po njegovom misljenju bila ucjena od strane Zelje.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- SarajlijaTM
Nevezano za temu, sta mislite o fudbalerima malog fudbala, na velikom terenu?
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
E jasta,Osim pravi primjer onda privatnika...radi subote i nedjelje ,crnci ,radno vrijeme nista ..al plata ce mozda biti...fedeltafrotta je napisao/la:svaka cast amaru, prema svakom igracu tako trebaamypitar je napisao/la:Gojak nije ostao u Zelji ,samo radi Amara.
Drotovska plata milja i nesto..nije to sada da moze komforno zivjeti...pgt kad se zna koliki su fudbalerski izdatci...
katastrofa ,nek je mali otisao..bolje u Lokomotivi za nesto nego u Zelji dzaba..od ljubavi se ne zivi..nebi ti ni Zolotic igrao za ove uslove..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E to je onda druga stvar--bagrcavi je napisao/la:Kad amypitar uleti sa svojim informacijama

samo mi nije jasno sto klub ne izadje u javnost radi navijaca i ne kaze u cemu je bio problem sa Gojakom jer sve to utice na odnose u i oko kluba..pgt kod navijaca jer vidim po komentarima da nije svejedno...
i naravno prekine sa svim naglabanjima..
FK SARAJEVO.
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvao je još šest nogometaša koji čine širi spisak reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.
Pape je pozvao Dejana Bandovića (FK Sarajevo), Zorana Kvržića (NK Rijeka), Srđana Stanića (FK Željezničar), Miroslava Stevanovića (FC Elche), Adnana Zahirovića (FC Bochum) i Ermina Zeca (FC Genclerbirligi).
Barem će biti u formi za evropske tekme(ukoliko ostane).
Pape je pozvao Dejana Bandovića (FK Sarajevo), Zorana Kvržića (NK Rijeka), Srđana Stanića (FK Željezničar), Miroslava Stevanovića (FC Elche), Adnana Zahirovića (FC Bochum) i Ermina Zeca (FC Genclerbirligi).
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo bas upravo citam i ne mogu da vjerujem. Ocigledno da pokusava naci kompromis sa brojnom rajom koja je bila zaista razocarana nakon spiska.Fidelito je napisao/la:Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvao je još šest nogometaša koji čine širi spisak reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.
Meni je ovdje zaista drago zbog Stanica, ali ako je vec golmana morao zvati, morao je fino FIlipa pozvati (po uslovom ako ovaj vec nije branio za A tim selekciju Hrvatske).
Opet se ide na izjednacavanje dva Sarajevska kluba koja nikada fakticki nece biti jednaki, jer je uvijek jedan biti ispred jedan iza, kao sto je sada slucaj.
Evo ovdje si bas pogrijesio jer covjek nema nas pasos uopste pa njega da zove.Momak mi je drag ali bi prvo trebao dobiti pasos pa onda da bude na spisku nase reprezentacije.Dejo, rodjeni sarajlija je zasluzio poziv jer je dobro branio ovu polusezoni,odveo Sarajevo u finale kupa,a plus ima nas pasos.DzoleZeljo je napisao/la:Evo bas upravo citam i ne mogu da vjerujem. Ocigledno da pokusava naci kompromis sa brojnom rajom koja je bila zaista razocarana nakon spiska.Fidelito je napisao/la:Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvao je još šest nogometaša koji čine širi spisak reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.
Meni je ovdje zaista drago zbog Stanica, ali ako je vec golmana morao zvati, morao je fino FIlipa pozvati (po uslovom ako ovaj vec nije branio za A tim selekciju Hrvatske).
Opet se ide na izjednacavanje dva Sarajevska kluba koja nikada fakticki nece biti jednaki, jer je uvijek jedan biti ispred jedan iza, kao sto je sada slucaj.
Loncaric rodjeni Zagrepcanin...a Dejan rodjeni Sarajlija...pa kroati rodjeni u BiH nece da igraju za nas..a kamoli ovi..DzoleZeljo je napisao/la:Evo bas upravo citam i ne mogu da vjerujem. Ocigledno da pokusava naci kompromis sa brojnom rajom koja je bila zaista razocarana nakon spiska.Fidelito je napisao/la:Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvao je još šest nogometaša koji čine širi spisak reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.
FK SARAJEVO.
Bravo za Stanica, zasluzio je ako nista da bude na ovom prosirenom spisku.
Al cuj Bandovic
Sehic brani konstantno za prvaka Azerbejdzana, uvezao niz od 525 minuta bez primljenog gola, a vec ima iskustva s reprezentacijom... Al haj, ista stvar je bila kad je zvao Svraku, pa odmah i Sesara...

Al cuj Bandovic

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakve to veze ima, i oni su nama uzimali igrace, a kao sto sam napisao, ako ovaj nije vec nastupao za A selekciju Hrvatske, nema mu onda bolje prilike od ove za drugu sansu u zivotu, tj u nogometu, a da je zasluzio, ZASLUZIO JE NAJVISE!arelinho je napisao/la:Evo ovdje si bas pogrijesio jer covjek nema nas pasos uopste pa njega da zove.Momak mi je drag ali bi prvo trebao dobiti pasos pa onda da bude na spisku nase reprezentacije.Dejo, rodjeni sarajlija je zasluzio poziv jer je dobro branio ovu polusezoni,odveo Sarajevo u finale kupa,a plus ima nas pasos.DzoleZeljo je napisao/la:Evo bas upravo citam i ne mogu da vjerujem. Ocigledno da pokusava naci kompromis sa brojnom rajom koja je bila zaista razocarana nakon spiska.Fidelito je napisao/la:Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvao je još šest nogometaša koji čine širi spisak reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.
To sa papirima, kada su igraci u pitanju ide na brzu preceduru, ali ocigledno da se radi o izjednjacanju. Ovako je bilo kada je Zeljo harao, pa uz jednog Zeljinog, mora jednog i Sarajeva.
Ja se apsolutno ne bi slozio sa vama.
-
- Kontakt:
I meni je Šehić odmah pao na pamet, ali šta ćeš Pape i veliki cirskus. Bod i go i od koga je dosta je.
Pa ako ce mo tako zasluzili su Dupovac ili Cimirot..i ja mislim da nije trebao pozvati Bandovica prije Sehica,..exbabilon je napisao/la:Bravo za Stanica, zasluzio je ako nista da bude na ovom prosirenom spisku.![]()
Al cuj Bandovic![]()
Sehic brani konstantno za prvaka Azerbejdzana, uvezao niz od 525 minuta bez primljenog gola, a vec ima iskustva s reprezentacijom... Al haj, ista stvar je bila kad je zvao Svraku, pa odmah i Sesara...
a Svraka nije nista bolji od Sesara pgt sada..
FK SARAJEVO.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nije mi jasno ako je već golmana zvao sto nije Šehića....
ovo je naravno širi spisak i stavljena su neka imena samo da se narod odobrovolji
Svraka nije ni pozvan, a kad je bio pozvan pokazao se bolje od sesara 10 puta zato tisu i da tad je pozvan igrac sarajeva samo da se izbalansira sto je meni apsurd...
ovo je naravno širi spisak i stavljena su neka imena samo da se narod odobrovolji
Svraka nije ni pozvan, a kad je bio pozvan pokazao se bolje od sesara 10 puta zato tisu i da tad je pozvan igrac sarajeva samo da se izbalansira sto je meni apsurd...
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 13 maj 2014, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg covjek igrao 5 utakmica za repku dok je sesar dvije..ma nbt Svraka je trenutno rinaka i nema mjesta ni u prijateljskim utakmicama..ma nema mjesta ni u Zelji ako ce mo realno..jug-onostalgicar je napisao/la:nije mi jasno ako je već golmana zvao sto nije Šehića....
Svraka nije ni pozvan, a kad je bio pozvan pokazao se bolje od sesara 10 puta zato tisu
FK SARAJEVO.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sa moje strane, ako je ikome trebao pruziti sansu, to su ovi mladi momci koji tek nadolaze na svoje:
1. Armin Hodzic;
2. Samir Radovac;
3. Srdan Stranic (BRAVO ZA OVO)
Takoder,
1. Loncaric (Covjek je zasluzio po svim tackama a vidi se da je gomlan za jace lige. Dakle, bolje da ga mi imao nego neko drugi, ali ajde, ipak Susis zna sta radi pa dize rejting susjedima)
2. Cocalic
1. Armin Hodzic;
2. Samir Radovac;
3. Srdan Stranic (BRAVO ZA OVO)
Takoder,
1. Loncaric (Covjek je zasluzio po svim tackama a vidi se da je gomlan za jace lige. Dakle, bolje da ga mi imao nego neko drugi, ali ajde, ipak Susis zna sta radi pa dize rejting susjedima)
2. Cocalic