FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e stvarno svašta.
-
- Kontakt:
Imamo Bandovica, taj stranac nema mjesta
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E da vam hoce zaigrati za Hrvatsku volio bih nego pare sada! 
@bagrcavi - Da li to opet prose pare od Dzeke?

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 maj 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Dokaz kakvu ekipu imate da je na kraju Bandovic dobio pozivlafomamone je napisao/la:Imamo Bandovica, taj stranac nema mjesta

stannis je napisao/la:Dokaz kakvu ekipu imate da je na kraju Bandovic dobio pozivlafomamone je napisao/la:Imamo Bandovica, taj stranac nema mjesta![]()
Ne to je dokaz,kakva nam je reprezentacija.

To kakva smo mi ekipa i kakva cemo biti,osjeticete vi naredne sezone.

Kakve veze ima reprezentacija, ako je neko pravi igrac ili igracina kako vi predstavljate svoje igrace onda moraju biti bar u opticaju. Ma najjaci ste.
Odnosno nebitni ste...
Nego sto se tice poziva Stanica mislim da je prije zasluzio da poziv dobije Armin Hodzic, ali ....

Nego sto se tice poziva Stanica mislim da je prije zasluzio da poziv dobije Armin Hodzic, ali ....
Re: Odg: FK Željezničar
To svake sezone govoriteamypitar je napisao/la:stannis je napisao/la:Dokaz kakvu ekipu imate da je na kraju Bandovic dobio pozivlafomamone je napisao/la:Imamo Bandovica, taj stranac nema mjesta![]()
Ne to je dokaz,kakva nam je reprezentacija.
To kakva smo mi ekipa i kakva cemo biti,osjeticete vi naredne sezone.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da tebe hoce banovat opet da budemo rahatDzoleZeljo je napisao/la:E da vam hoce zaigrati za Hrvatsku volio bih nego pare sada!
Sent from my ST26i using Tapatalk
Kakav levat ne možeš da vjeruješ.arelinho je napisao/la:Da tebe hoce banovat opet da budemo rahatDzoleZeljo je napisao/la:E da vam hoce zaigrati za Hrvatsku volio bih nego pare sada!
DRUG NEBI TI PUNCA
Ok buraz,manje-vise sve sto si napisao u sustini je istina..Liga u globalu jako losa,posjeta nula bodova..Sve to stoji..Medjutim to nikako ne znaci da u vecini klubova u PL nema po jedan-dva igraca koji su dobri fudbaleri..I u nekim ranijim sastavima je bilo igraca iz nase lige koji su igrali sasvim solidno ( Berberovic,Grujic,Hrgovic,Milenkovic,Jahic..) Svi oni su igrali u nasoj PL..InatSilanBosanski je napisao/la: Ma gdje druze ne pratim..Ti da pratis vise bi znao, pa pogledaj bolan samo igru cjelokupnog tima, ne samo Zelje vec svakog tima u BiH, 3 pasa to jedva sastavi.Pa bolan mi smo 101 liga na svijetu, jos se vodimo kao 'fudbalska nacija' a prosjek gledaoca u 15 utakmica nam je ispod 3 milje.?? Sramota sestre mi..Gledajte malo realno stvari, vjerujem da vas drma ta neka euforija, i ja bi volio da budu pozvani svi nasi mladi, odlicni igraci, ali sve su to puste zelje.Sve sam ovo skontao kada sam pricao sa svojim bivsim profesorom tjelesnog, koji na sve gleda realno..Voli PLBiH, ali iskreno sve stvari gleda.Momci su sigurno potencijalni kandidati, ali da nas predstavljaju na "velikim" takmicenjima nema sanse.Pogledaj bolan samo kvalitet lige, pa to je katastrofa.Niko ne vodi racuna o njoj, vec sam o tome pisao da ljudi iz saveza samo odredjuju ko ce gdje sudit i naplacuju kazne, a to sto se igra po svakakvim oranicama to nema veze..Klubovi su prezaduzeni, ako ne bude kakvog rjesenja u skorije vrijeme slabo ce se ko iscupat iz tih dugova a liga ce samo tonut dublje i dublje..
Sve u svemu ja mislim da navijaci pojedini timova puno ocekuju od selektora..Kad bi se liga sredila imali bi sigurno vise PUTNIKA za velika takmicenja, a ne samo potencijalni..Dok se ne rijesi pitanje dugova, uredjenje terena + smanjivanje lige na maksimalno 10 klubova slabo mozete ocekivati od nasih igraca, jedino ako ne naprave neki iskorak u evropskim takmicenjima, a to je za sada scifi.
I da kazem da mi je to pravo glupo sto se tice jedan igrac kona pozove da mora odma i jedan nas, koja je to politika? Ja se prvi ne bi bunio da kone imaju nekog izvanrednog da ga se pozove u repku, a da ne bude niko iz naseg tima ako nije zasluzio.Sve je to za dobrobit reprezentacije, ali ipak je meni Zeljo u srcu i vise bi volio da se rijesi pitanje poboljsanja premijer lige.
Ako pricamo o aktualenom trenutku onda svakako trebamo uzeti u obzir kvalitet nekih od pozvanih igraca..Avdukic,Vrsajevic,TSS,Sunjic..Ne znam buraz,moje misljenje je da je u nasoj ligi imalo jednako dobrih ako ne i boljih od ovih..Jer argument za pozivanje napred navedenih je da oni svakako u Brazilu nece imati zapazenu ulogu..Ako je tako sto onda te nezapazene uloge ne bi igrali igraci iz PL..Posebno ovi mladi i talentovani-Hodzic,Cimirot,Grahovac..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 maj 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@arelinho i @bagrcavi - Idite cekajte zajedno pare od Dzeke!bagrcavi je napisao/la:Kakav levat ne možeš da vjeruješ.arelinho je napisao/la:Da tebe hoce banovat opet da budemo rahatDzoleZeljo je napisao/la:E da vam hoce zaigrati za Hrvatsku volio bih nego pare sada!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i prezentacije sa SBF, na kraju je Zeljina... Daj Boze da od toga bude nesto...
Evo i prezentacije sa SBF, na kraju je Zeljina... Daj Boze da od toga bude nesto...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ovo protiv Rudara je zadnji put da ste vidjeli slogan na dresu "Budi prvi, budi Željo", od iduće godine je tu "Etihad Airways"Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
bravo stana, bravo pape 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Svaka čast Staniću i ovo je prava nagrada za njegovu odličnu sezonu, zaslužio je da bude na pripremama sa reprezentacijom. Po meni, kvalitetom nije ništa lošiji od Vršajevića i vjerujem da u boljoj formi dočekuje pripreme, ali Pape je taj koji bira.
Lončarić je beton golman, ali mnogo papira bi se trebalo srediti i mnogo truda i vremena uložiti da on zaigra za BiH kao treći ili četvrti golman. Sumnjam da bi i on htio igrati, niti mu je Bosna nešto dala niti je doživaljava svojom zemljom. Tako da je ta priča smiješna.
Lončarić je beton golman, ali mnogo papira bi se trebalo srediti i mnogo truda i vremena uložiti da on zaigra za BiH kao treći ili četvrti golman. Sumnjam da bi i on htio igrati, niti mu je Bosna nešto dala niti je doživaljava svojom zemljom. Tako da je ta priča smiješna.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kakve pripreme, o cemu vi?
Ja kako sam shvatio Papeta ovih šest igrača će se zvati samo u slučaju povrede nekih od ovih 24. Tako da za njih nema priprema. A što je najtužnije jedan od ova 24 igrača nakon svih priprema će otpasti što će biti veliko razočarenje. Bolje da je zvao 23 igrača jer on vjerovatno već sad zna koja 23 putuju u Brazil.ceze je napisao/la:Svaka čast Staniću i ovo je prava nagrada za njegovu odličnu sezonu, zaslužio je da bude na pripremama sa reprezentacijom. Po meni, kvalitetom nije ništa lošiji od Vršajevića i vjerujem da u boljoj formi dočekuje pripreme, ali Pape je taj koji bira.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nece niko otpasti, svih 24 idu u Brazil, ako budu zdravi naravno. Samo sto ce jedan biti na tribinama jer 23 mozes registrovati.
Treba li reci da smo jedina reprezentacija koja vodi 24 igraca, i jedina reprezentacija koja na pripremama nema 30 igraca

Treba li reci da smo jedina reprezentacija koja vodi 24 igraca, i jedina reprezentacija koja na pripremama nema 30 igraca