DzoleZeljo je napisao/la:Treba gledati i uspijeh koji su pojedinacno zabiljezili.zumba je napisao/la:Cimirot ili Tomic hmm tu je to negdje,Cimirot nesto odgovorniji prema nazad,Tomo ipak lucidniji i bolji prema naprijed,tu se u ligi samo Jajalo i Stojcev poredit s njim.
Tomic sa Zeljom osvojio sve sto se moze osvojiti, ovaj drugi jos nista.
Nije da ovog drugog sada ponizavam, vec jednostavno, ako se dode u takvu sitvaciju, koga pozvati, mislim da Tomic ipak ima prednost u odnosu na Cimirota.
Ali ko ce ti znati, posto smo mi inace glupi po tom pitanju, ako Tomic ode kod Mamica, vrlo lako bi njega Mamic mogao probiti u Hr selekciju.
Isti slucaj sa Loncaricem, koji se po meni nalazi na prekretnici karije, OPET! Samo je pitanje vremena ko ce na vrijeme opet prepoznati u njema ogroman potencijal, Mamic ili mi...
@amypitar - Jbg, ako ode iz Sarajeva koje nista godinama nije osvojilo za te pare koje slutis, onda ovi iz Zelje mogu kolektivno se ubiti, jer su osvojili sve sto su mogli a nisu mogli napraviti milionski tranfer.
Ali opet dobro znas kako tu igra menaderski lobi najvise...
O cemi ti ziv bio?
Loncaric je predmet sprdnje u Zagrebu, isto kao i Delac. Malo popricaj sa nekim iz Zagreba ko prati Dinamo sta misli o tom Loncaricu.
On da u HNL-u ima mjesta ne bi branio ovdje, a ne da u reprezentaciji Hrvatske ima mjesta. Ista situacija je i sa Delacem.
A sto se Tomica tice, prica ti je i vise nego suplja. Dobar igrac za nase lige i to je to. I to je kao nesto bolji tek od ove sezone. Budimo realni, nije igrac koji ce naparviti neku karijeru van BiH.
A to sta je osvojio i da je to uslov da bude ispred Cimirota, e to ti je tek suplja.
Ako se ne varam igrac se poziva u skladu sa zadnjim partijama.
Sta je Tomic osvojio ove sezone?
CImirot ce osvojiti kup, tako da ti ta prica automatski pada u vodu.
Po tebi, onda je neko iz Zrinskog MORAO biti pozvan.
Naravno da niti Cimirot nije igrac koji ce podici kvalitet reprezentacije, ali je bar puno mladji i igra na deficitarnijoj poziciji.
Misljenja sam da su on ili Grahovac trebali biti pozvani.
A sto se Stanica tice, momak je trudom to zasluzio i zelim mu srecu. Vise bih volio gledati njega u reprezentaciji nego Avdiju.
Isto tako mislim da je Armin Hodzic trebao biti pozvan da ako nista skuplja iskustvo.