Pa bojim se zbog tebe jer ce Rustemovic i dolaskom kreativca ostati u prvih 11 ali kao dmf a Berberovic ce ici sa te pozicije.MCMXLVI je napisao/la:Haha pa naravno, za sve se ja slazem sto si napisao. Ja ovdje stalno pisem da je Rustemovic u prvih 11 jedino iz razloga sto NEMA niko drugi, a ovdje pojedinci pisu da je on to kao zasluzio svojim igrama (al' uBolanos je napisao/la: Nisu nama problem ni Rustemovic ni Bekic. Kod Rustemovica je problem pozicija, covjek je jedini vezni igrac u prvih 11 nase ekipe, partner mu je desni bocni koji je sa loptom na "Vi". Radovac ? malo ko zna sta se desava, Ikande reprezentativac vidi se da zna prekrizen kod Jesica, Kovacevic mora krpiti stopersku poziciju jer je i tu rastjerano sve, Alispahic vjecito povrijedjen, napustili su nas Stojcev i Cimirot, dva igraca koja su drzalo Sarajevo a nesto prije toga i jako bitni Bilbija. Daj mi ti majstore sad reci tog veznog igraca koji ce biti jedini u ekipi i koji ce iole ista dobro napraviti? Jesi li pomislio mozda na sta bi licio Cimirot da mu je partner bio Berberovic i da je to to sto se tice veznog reda?) Nije Rusta kriv sto mora igrati pored Dzemaludina, vec onaj sto je dopustio da nam prosjecni igraci budu glavni u ekipi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Gdje je brat @ajax daj nam jednu formaciju sa Simeunovicem.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Blago onda nama ako to nase "pojacanje" nije u stanju izbaciti Rustemovica na klupu.Bolanos je napisao/la: Pa bojim se zbog tebe jer ce Rustemovic i dolaskom kreativca ostati u prvih 11 ali kao dmf a Berberovic ce ici sa te pozicije.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
---------------Cezar-----------
-Duljević---Emerson ----Simeunović
-Duljević---Emerson ----Simeunović
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:
![]()
Pa ne znam sta bi pisao oko formacija ako se jos nista nezna. Dali ce igrati sa jednim napadacem ili dvojicom. Deni konkurise za tu jednu poziciju na krilu posto je Duljevic siguran. Po meni je puno kvalitetnih napadaca: Benko, Cezar, Krste, Bekic pa i Okic moze to odigrati i jos mladi napadaci dolaze a premalo je igraca sredine terena i ofanzivnih veznih. Po meni je potrebnu tu nesto promjeniti sada u ovome transfer roku. Ako se prodaju ili Benko ili Krste onda treba dovesti jednog vrhunskog igraca sredine terena kao sto je bio naprimjer Jajalo i mozda iskusnog igraca na bekovsim pozicijama uz naravno golmana.
Mada moguce je i da se krene igrati sa samo jednim napadacem. U svakom slucaju jako puno zavisi od kvaliteta te dvojice Brazilaca. Jer nece biti laganih utakmica vise do kraja i svi ce igrati sa preko 100%.
Mada moguce je i da se krene igrati sa samo jednim napadacem. U svakom slucaju jako puno zavisi od kvaliteta te dvojice Brazilaca. Jer nece biti laganih utakmica vise do kraja i svi ce igrati sa preko 100%.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 dec 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Emerson moze od prosjecnog saigraca uciniti vrhunskog igraca. Od Cezara je napravio dobrog napadaca, moze i od Denija odlicno krilo. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imace sa jos jednim abdBesic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Imace sa jos jednim abdBesic je napisao/la:Ješić reče da je imao s nekim klubom proljeće bez poraza.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da ga hoce nano, da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit Deni joj nano nanice 
Čitajući vaše postove dolazim do svog starog mišljenja; Ibraković nas je prilično unazadio sa svojim "pojačanjima" i sad nam se ponovo vadit i pravit nam je neki novi tim sa nekim novim pojačanjima.Gdje je sad onaj forumaš @ibrakadabar? 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Da su gurbeti doveli Denija (zvali su ga) sada bi bila prica kako su u upravi nesposobni i kako im mrtvi željo ispred nosa uzima igrace,nama bog ne ugodi
Deni Simeunovic=Anid Travancic,daj Boze da grijesim 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ukratko, covjek moze od bilo koga napraviti odlicnog igraca i covjeka prije svega.joker90 je napisao/la:Emerson moze od prosjecnog saigraca uciniti vrhunskog igraca. Od Cezara je napravio dobrog napadaca, moze i od Denija odlicno krilo.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Svaki pravi i iskreni navijac,ce podrzati ovu Upravu taman, kad bi ispali iz ove lige.[/quote]
covjek objasnio ....
covjek objasnio ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
belosevic28
- Kontakt:
Pored Obassija, Kranjcara, Chadlia...nasi Simeunovica doveli, ccc
NAPRAVA U POLJE!!!
NAPRAVA U POLJE!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ev citam komentare zadnjih 5 stranica i nemogu da vj. sta citam .... koga vi hocete ? Ronalda ? .... momak dolazi ko slobodan igrac ... da je macak u vreci slazem se JESTE ....al sta ako proradi pa bude ko Duljevic sa druge strane ....po meni je ovo ispravan potez .... koji moze biti jako dobar za klub ....
Ako ne bude dobar dobit ce ispisnicu i to je to ... Sta vi mislite da klub daje plate onako i ko igra i ko ne igra .... pa nismo Crveni Krst Sarajevo uozbiljite se i ne lupetajte .... dajte covjeku priliku kad mu je vec klub dao ...
Ako ne bude dobar dobit ce ispisnicu i to je to ... Sta vi mislite da klub daje plate onako i ko igra i ko ne igra .... pa nismo Crveni Krst Sarajevo uozbiljite se i ne lupetajte .... dajte covjeku priliku kad mu je vec klub dao ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Cimirot opet u pocetnih 11 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Polahko ljudi cemu takav pesimizam, do sada sto sam mogao da vidim deni nije los igrac,pa nama je uvijek pravio probleme po strani ako cemo realno, nije jos ni dosao vec neko pljuvanje pa sta smo juventus brate pa da biramo ovoga, onoga cemo dajte spustite loptu malo momku treba dati sansu kad potpise da se dokaze .
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.
) Nije Rusta kriv sto mora igrati pored Dzemaludina, vec onaj sto je dopustio da nam prosjecni igraci budu glavni u ekipi.