FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

chily-rz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la chily-rz » 29 maj 2011, 17:39

iggy_tm87 je napisao/la:Kako sam skontao stadion u BL bi nakon dodatnih gradnji trebao imati 13.000 mjesta, sto uopste nije previse kako neki pisu. Izgradite te dvije tribine, uklonite atletsku stazu i pravi engleski stadion :)
Sto ce im kad ni ovaj ne mogu napuniti na proslavi titule :?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 maj 2011, 17:43

EDIT: sve je OK - 8-)
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 29 maj 2011, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 29 maj 2011, 17:44

;)
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 29 maj 2011, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 maj 2011, 18:45

Dejan, BL je napisao/la:;)
Jedan od kandidata za sefa st.staba Borca g.Vlatko Kostov iz Makedonije bio je prisutan na tekmi u drustvu jednog clana uprave Borca i za dvadesetak minuta ocekujem jos vise vjesti o njegovom dolasku ,,,,,,,,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2011, 18:55

cole-ch je napisao/la: U toj poruci ima sasvim dovoljno materijala za UEFA-u... treba se isecak videa i ova slika poslati na adresu u Nionu (CH) i posle njihove odluke sve ce doci na svoje!
Ovo podrzavam. Treba isjecak, slike etc. sastaviti i preko mail i pisma poslati na UEFA adresu.
Najbolje na nekoliko razlicitih jezika, iz razlicitih zemalja. I onda pricekati da vidimo sta oni o tome misle.

Mislim da je to u demokratskom duhu i zastite BiH fudbala od nacionalizma i fasista. Posebno sto upravo svi znaju ko je Mladic. Ja bih napisao na Njemackom, mozda pismo poslao i DFB-u. Ko jos?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 maj 2011, 19:02

pabizo je napisao/la:
Jedan od kandidata za sefa st.staba Borca g.Vlatko Kostov iz Makedonije bio je prisutan na tekmi u drustvu jednog clana uprave Borca i za dvadesetak minuta ocekujem jos vise vjesti o njegovom dolasku ,,,,,,,,
Ooooo, "pabizo" - ti mene pravo zbunjuješ u zadnje vrijeme!
Očigledno je da imaš dobrog informatora, ali da i on nije postao "nesiguran"?
Ako sad fulaš sa ovim Makedoncem, onda malo 'spusti loptu' i naruži tog svog 'insajdera' 8-)
Bosno moja poharana....

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 29 maj 2011, 19:05

Ovi što se nadaju i misle da će klub kazniti FIFA ili UEFA moraću razočarati da od toga ne može biti ništa, a vi i dalje cmizdrite! SAMO FDBALSKI-NOGOMETNI SAVEZ BIH MOŽE ODREDITI KAZNU, UEFA I FIFA NEMAJU SA TIM NIŠTA, JER NISU ONI ORGANIZOVALI UTAKMICU I PROSLAVU, MOGU MOŽDA PREPORUČITI FSBIH DA KAZNI KLUB, ALI OVI OPET NE MORAJU. Pa sjetimo se šta je bilo u Širokom kakva se zastava viorila, pa šta su dobili 2 utakmice pred praznim tribinama čini mi se i novčana neka kazna.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2011, 19:08

Hvala za brigu. Ali nema veze, ne kosta nista poslati mail sa podatcima i adekvatnim tekstom, pa sta bude, bude.
Mozda nista, a mozda... ;)

Dakle tekst jos na Bosanskom, Engleskom, mozda Francuskom, ko zeli jos da pise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 maj 2011, 19:23

Principatus je napisao/la:
cole-ch je napisao/la: U toj poruci ima sasvim dovoljno materijala za UEFA-u... treba se isecak videa i ova slika poslati na adresu u Nionu (CH) i posle njihove odluke sve ce doci na svoje!
Ovo podrzavam. Treba isjecak, slike etc. sastaviti i preko mail i pisma poslati na UEFA adresu.
Najbolje na nekoliko razlicitih jezika, iz razlicitih zemalja. I onda pricekati da vidimo sta oni o tome misle.

Mislim da je to u demokratskom duhu i zastite BiH fudbala od nacionalizma i fasista. Posebno sto upravo svi znaju ko je Mladic. Ja bih napisao na Njemackom, mozda pismo poslao i DFB-u. Ko jos?
Ja nemam bas vremena narednih dana, a rado bi se ukljucio u ovaj problem... ali cu probati dati jedan konstruktivan predlog:
Skini optuznicu (mladicevu )sa http://www.icty.org/, pa presudu za genocid sa istog site-a.., uradi jedan 10-to minutni klip (spoji neke video isecke njegovih dela sa youtube (npr: bombardovanje sarajeva i srebrenica)), video isecak skandiranja sa gradskog stadiona u BL-u + koreo "***** ****** heroj" i sve to na disc i posaljes (preporuceno 3-4 eura) na adresu u Nionu (CH)
UEFA
Route de Genève 46
Postfach
CH-1260 Nyon 2
Schweiz

Prevod na Nemacki, Francuski, Italijanski ili Engleski jezik, sve i jedan je u opticaju u Svajcarskoj... a dobra je ideja da se paralelno (sto ti napisa) animiraju i veci fudbalski savezi Evrope.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 29 maj 2011, 19:35

Ovo sto pisete da je Borac juce primio prvi put dva gola,uopste nije tacno. Nisam zbog gripe mogao otici juce na Gradski pa sam gledao utakmicu na tv,i isto to je govorio i komentator,kao i jos niz gluposti koje je izrekao da je do juce Borac ovog proljeca primio samo jedan gol na Gradskom itd....
Da,od Leotara smo takodje primili dva gola u zadnjem kolu jesenjeg dijela.

Pozdrav svima i nadam se da cemo se nastaviti lijepo druziti.

Kako ono kazu ovi iz Doline Cupova-"PREKUCALI SMO LIGU!!" :D :D :D
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2011, 19:45

Za sve koji zele da pisu UEFA, ovdje je optuznica protiv Mladica kao PDF:

http://www.icty.org/x/cases/mladic/cis/ ... dic_en.pdf

Isjecak i boldirano, da razumjete zasto su mu toliko skandirali i u BL:
Persecutions on political, racial and religious grounds, extermination, murder, deportation (crimes
against humanity, Articles 5 and 7)
Committed in the areas of Banja Luka, Bihać-Ripač, Bijeljina, Bosanska Gradiška, Bosanska Krupa,Bosanski Novi, Bratunac, Brčko, Doboj, Foča, Gacko, Kalinovik, Ključ, Kotor Varoš, Nevesinje, Novi
Grad, Prijedor, Rogatica, Sanski Most, Srebrenica, Teslić, Vlasenica, Vogošća and Zvornik .
Rasizam je bitna tacka. Uostalom se ne smije zaboraviti, da su i djeca bila prisutna. Kakav to primjer daje mladima i sta UEFA misli o tome, da treba i srpsku djecu od fasizma zastiti. Pitanje za pitanjem se postavlja. Pa nek oni neutralno odluce kome je ispran mozak.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 29 maj 2011, 19:57

Gledam sad ovaj prilog na Atv,citav trg skandira VLADO OSTANI i Vlado samo sto ne place!

Tacno ova nasa uprava nije normalna,svega mi!!!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 maj 2011, 20:03

"Sportska borilišta u Bosni i Hercegovini su postala mjesto za ispoljavanje najnižih frustracija,
nacionalizma,nacizma i svega onog čega se moderno društvo s pravom treba užasavati."
F.K.SARAJEVO

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 29 maj 2011, 20:20

nadam se da ce neko poslati onaj isjecak i detalje sa utakmice i dobiti cete tezu kaznu...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 maj 2011, 20:40

Trigger je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Ooooo, "pabizo" - ti mene pravo zbunjuješ u zadnje vrijeme!
Očigledno je da imaš dobrog informatora, ali da i on nije postao "nesiguran"?
Ako sad fulaš sa ovim Makedoncem, onda malo 'spusti loptu' i naruži tog svog 'insajdera' 8-)
Zoran Curguz ima veliku prednost ,,,,

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 22:09

Denis Ispušlić je napisao/la:Gledam sad ovaj prilog na Atv,citav trg skandira VLADO OSTANI i Vlado samo sto ne place!

Tacno ova nasa uprava nije normalna,svega mi!!!
Pazi,mogu navijaci skandirati sta god hoce,ali po meni uprava Borca radi veoma dobar potez,jer je svesna da Vlado nece moci ovako voditi Borac dok vodi U21.
Mislim da ce toga i Vlado postati svestan kada se malo uhoda u ovoj reprezentaciji,jer nije zaista lako pratiti mlade reprezentativce sirom evrope a hvala Bogu BIH ih ima na svakome meridijanu evrope i treba izabrati 22-23 igraca u svemu tome.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 29 maj 2011, 22:16

cole-ch je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Ja nemam bas vremena narednih dana, a rado bi se ukljucio u ovaj problem... ali cu probati dati jedan konstruktivan predlog:
Skini optuznicu (mladicevu )sa http://www.icty.org/, pa presudu za genocid sa istog site-a.., uradi jedan 10-to minutni klip (spoji neke video isecke njegovih dela sa youtube (npr: bombardovanje sarajeva i srebrenica)), video isecak skandiranja sa gradskog stadiona u BL-u + koreo "***** ****** heroj" i sve to na disc i posaljes (preporuceno 3-4 eura) na adresu u Nionu (CH)
UEFA
Route de Genève 46
Postfach
CH-1260 Nyon 2
Schweiz

Prevod na Nemacki, Francuski, Italijanski ili Engleski jezik, sve i jedan je u opticaju u Svajcarskoj... a dobra je ideja da se paralelno (sto ti napisa) animiraju i veci fudbalski savezi Evrope.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'bem ti al bi niste normalni! :lol: :lol: :lol: :lol: sta kazes, narezati cd i poslati :lol: :lol:
probajte i Chuck Norris-u poslati kakav mail, nikad se ne zna :lol:

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 maj 2011, 22:21

Ovo me podsjeti na film Tri karte za holivud kada Mima Karadzic kaze da sastave pismo podrske Kenediju a da im onaj lik iz Amerike prevede na "americki" pa to posalju, jer kad ameri dodju u Donje Polje da znaju na cijoj su strani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cime se ljudi ovde sve zamaraju, probajte nesto korisno raditi u zivotu mozda vam bude ljepse u zivotu ;)
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 29 maj 2011, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 29 maj 2011, 22:26

porbajte Obami poslati pismo da nam odobri nekakav kredit, izmotirate gladnu sirotinju to narezete na cd i posaljete na "bjela kuca br. 1" :lol: :lol: :lol:

jbga nikad se ne zna :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2011, 00:51

al dzaba im sve kad njima dodze jedan covjek i u trenutku najveceg naboja samo kaze zaustavi tekmu ,a taj covjek je delegat te tekme...jedan Bosnjo zaustavi orgiju 6 milja napeljenica...HAHAHAHAH

HUSEIN KAMBER!!! RESPECT HUSO!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.