s blatcheom može ganjat samo psihologa!Volvic je napisao/la:semir01 je napisao/la:ma kako je tvrdoglav ne bi me cudilo i da uopste i ne trazi trejd
Pa reko je,da nezile ic nigdje.
On misli da ce se u Netsima probit i ganjat prsten
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/225464/2/wa ... -suns.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edin OK..lova je u pitanju niko mu nece dati platu ko City. A Mirza gdje god ode ista mu je plata..a bolje bi bilo i njemu i nama koji svaku noc cekamo tekmusemir01 je napisao/la:ma znam da je to rekao ali ja se opet nadam da ce se nesto tu promjeniti jer ne moze Misko jedno pricati a Mirza drugo....a ako ne bude trazio trejd onda stvarno ne znam sta misli koji djavo
ista stvar i sa Edinom zadovoljavas se klupom i nikad i ne pomisljas da promjenis ekipu....
Ima li kakvih informacija je li sanirao onu povredu u potpunosti ?
Ma nema povrede, uganuo malo, igrat ce, osim ako ga onaj ne ostavi na klupi iz drugih razloga.
kada veceras bude trpao trojke carmelu u facu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pierce,Terry,Deron,Kirilenko OUT
valjda ce i veceras imati svoje minute na 3..da slucajno onom ne padne na pamet shengeilu stavljat
ako ima ekipa koja je slicna netsima i cija je igra takodjer raspad sistema to su Knicksi..Nema sta,bice "uzivanje" veceras gledati

valjda ce i veceras imati svoje minute na 3..da slucajno onom ne padne na pamet shengeilu stavljat
ako ima ekipa koja je slicna netsima i cija je igra takodjer raspad sistema to su Knicksi..Nema sta,bice "uzivanje" veceras gledati
mirzatele je napisao/la:Pierce,Terry,Deron,Kirilenko OUT
ako ima ekipa koja je slicna netsima i cija je igra takodjer raspad sistema to su Knicksi..Nema sta,bice "uzivanje" veceras gledati![]()
Jaro, u koliko je tekma nocas ?
u 1 brateVolvic je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Pierce,Terry,Deron,Kirilenko OUT
ako ima ekipa koja je slicna netsima i cija je igra takodjer raspad sistema to su Knicksi..Nema sta,bice "uzivanje" veceras gledati![]()
mirzatele je napisao/la:u 1 brateVolvic je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Pierce,Terry,Deron,Kirilenko OUT
Eh super, ima da se opet svi okupimo. 2 totalne levatske ekipe igraju, valjda ce bit nesto od mirze nocas
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Momci budel kakav dobar link za gledat? Nocas ! Da vam se pridruzim u bodrenju naseg majstora 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bi'će ba, samo nema nam onog košpicara :-/ al' bi'će veselo noćas, imam feeling za osjećaj 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne valja se radovati tuđoj nesreći, al' vala hvala Bogu.mirzatele je napisao/la:Pierce,Terry,Deron,Kirilenko OUT
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- sigurnoable
- Kontakt:
Veceras +25 Career High 
eto večeras neću gledat, kad god neko napiše career high, ovo ono, a ja ne gledam, ono mirza fakat career high ubaci, a čim ja ostanem gledat on i toko šerbedžija tamo sijelo prave na klupi cijelo vrijeme 
-
risingforce
- Kontakt:
sigurnoable je napisao/la:Veceras +25 Career High
malo realnosti ne bi skodilo. vjerovatno ce opet igrati na SF i to 15-20 minuta..
10-14 poena i ja prezadovoljan
Jos je na TNTLenBias je napisao/la:3 sata do utakmice, jos malo
To ložiš narod, il' šta ?LenBias je napisao/la:3 sata do utakmice, jos malo
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
nemogu ja ovo večeras gledat,nadam se da ću imat šta ujutro pametno pročitat 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.