BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Izgubi Mirza u 1.kolu 4-6 2-6.
Ne znam zasto je uopste i otvorio sezonu sa turnirom na zemlji kad i ptice na grani znaju da je veoma veoma los na istoj.
Sto je najgore i ona trojica ce vjerovatno ispasti u kvalama AO, nadam se da grijesim
Ne znam zasto je uopste i otvorio sezonu sa turnirom na zemlji kad i ptice na grani znaju da je veoma veoma los na istoj.
Sto je najgore i ona trojica ce vjerovatno ispasti u kvalama AO, nadam se da grijesim
Bašić Mirza, istinski BH broj 1
možeš barem sačekati žrijeb prije prognoza
možeš barem sačekati žrijeb prije prognoza
Baci jos koji hejt par stranica poslije, mozda ovaj nekome promakne.. Meni doduse proteklih 4-5 na zalost nije...shminka je napisao/la:Bašić Mirza, istinski BH broj 1![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Na stranu rezultati na sljaci i ocigledni nastavak slabe forme, ali Mirza bas i nema srece s zrijebom. Izgleda da je kao nositelj dobio najnezgodnijeg sljakasa koji je zaradio skoro 900000 dolara na Tour-u, iskusan (30)...Kad se sjetim da od kvalifikanata izvuce Troickog, sto je 25% sansi, pa 2-3x najgore moguce izbore, zakljucim da ga bas i ne mazi sreca. Izgleda opet nista do sezone u dvorani ili nekog bljeska na travi, nazalost.
Izgleda da je Rosol ipak odlučio da rođenje djetete prati iz Melburna, preko Skype.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirza ko da na mrvama spava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
thelightblue
- Kontakt:
odakle znas ovo?Unofficialpage je napisao/la:Oko 12-1.Viper je napisao/la:Ukolko je zrijeb veceras ?
Imao je Damir itekako dosta sansi da vec sedmice unazad osigura nastup na AO bez kvalifikacija. Ali bizarni (ili ne, kako god se gleda) porazi u Maroku i Finskoj, pogotovo, su ga kostale za sad glavnog kruga. Sam je kriv. Tako da nek pokusa kroz kvalifikacije opet se docepati MD.
Kako god bilo, sretno!
Kako god bilo, sretno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne znam, ali mislim da je bilo tako prošle godine.thelightblue je napisao/la:odakle znas ovo?Unofficialpage je napisao/la:Oko 12-1.Viper je napisao/la:Ukolko je zrijeb veceras ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vjerovatno će u toku ove noći izaći žrijeb, kvale počinju u četvrtak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad se igraju te kvale ?
Cujem EnverSport ima ekskluzivna prava na sve meceve
Cujem EnverSport ima ekskluzivna prava na sve meceve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Piše ti u postu iznad tvog.Otelo je napisao/la:Kad se igraju te kvale ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VidimVirtu4l je napisao/la:Piše ti u postu iznad tvog.Otelo je napisao/la:Kad se igraju te kvale ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://schedule.ausopen.com/tournament-schedule" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise da po njihovom vremenu kvale pocinju 14.01. u 10:00, a oni su +10 u odnosu na nas.
Ovdje pise da po njihovom vremenu kvale pocinju 14.01. u 10:00, a oni su +10 u odnosu na nas.
SAMO ČELIK !
Srijedom kvale pocinju, tako je do sad bilo ako se sjecam dobro 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Pa da, ali posto su oni +10 u odnosu na nas, znaci kod nas bi to bilo u noci sa utorak na srijedu, to jest naredna noc. U tom slucaju zrijeb bi mora biti veceras 
SAMO ČELIK !
Na to sam i mislioViper je napisao/la:Pa da, ali posto su oni +10 u odnosu na nas, znaci kod nas bi to bilo u noci sa utorak na srijedu, to jest naredna noc. U tom slucaju zrijeb bi mora biti veceras
Zrijeb jeste sad sigurno, valjda budu makar realni protivnici, a ne da bude Mirza vs Damir u prvom kolu
Imamo jos jednog predstavnika na GS, na MTF sam u kvalifikacijama
http://i.imgur.com/JH4vF6R.png
Prosle godine, vrijeme kada je izasao zrijeb, nesto mi se cini da bi mogli dzabe cekat, naravno ako je ovo gore CET vrijeme
Prosle godine, vrijeme kada je izasao zrijeb, nesto mi se cini da bi mogli dzabe cekat, naravno ako je ovo gore CET vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.