Estigarribia, De Ceglie, Quagliarella, Elia, svi će oni igrati u četvrtak protiv Bologne u kupu...
Zavisno od rezultata pojedinci će i dobivati šansu, zato mislim da će se od starta krenuti maksimalno i osigurati pobjedu u prvom poluvremenu i lagano to privesti kraju.
Protiv manjih ekipa će se najbolje vidjeti jesmo li mi ustvarii ekipa ili ne, u derbijima smo pokazali da smo tim, ali znamo da je to naboj i želja veća kod igrača pa i igraju bolje...
Sreća pa imamo Contea na klupi on ne dozvoljava ni sekundu opuštanja.
Glupost je napisao/la:
Mozda Conte nesta tu promijeni sta znas
Ma da to je samo pitanje vremena. Zanima me da li ce najavljeni WC igraci koji dodu poceti igrati kao ostatak ekipe sto kazes "grizi i ubij" ne samo ovaj prelazni rok nego i u buducnosti kako ce to sve izgledati.
Kod Contea će morati tako igrati, najbolji pokazatelj su Elia i Krasić ili svaki trening 100% ozbiljan pristup ili klupa (tribina).
Ono što mi se kod Contea sviđa što on kako sam ja primjetio gledajući snimke sa treninga ima neki poseban odnos sa igračima, nije to samo ono trener-igrač, već je to nekako više prijateljski i srčano. On sam nekako uljeva igračima volju da se trude i igraju što je bolje moguće.