NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Samo dečki moji ovo treba zapamtiti Banovićanima, nadam se za iduću sezonu…pa naše dečke su napadali i policajci a na zadnjem isjecku vidim iz securitija da neko ulazi u teren rastavljati igrače ( manja hučka zbog prekršaja) u toku same utakmice…i naravno za ove provokacije, drago mi je da decki imaju muda i slogu na gostovanjima… samo u kosti, sjeme im svima j, tačno se ispostavlja da smo rak rana svima…
Zato sto smo prevarili sviju i slagali, pokrali…
Sta ocekujes brate. Jadno je sto smo se doveli do toga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha

Da je Drljevic "ziv" sad bi slavili opstanak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
Da je Drljevic "ziv" sad bi slavili opstanak![]()
Mozda ne dogovarate da pustate, dogovarate onako ko Bratstvo da im defanzivci ne idu na loptu.convict35 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dobili ste tri boda ove godine. Dug od prošle godine.convict35 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
-
- Kontakt:
svaka cast robijo!convict35 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
Nikad igrqmo posteno ,gubimo ili pobjedzujemoTzv987 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:35Pa dobili ste tri boda ove godine. Dug od prošle godine.convict35 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nikad u zivotu. Nit je bilo kakvog duga, niti je Celik sada dobio nekako drugacije osim na terenu. Prosli put smo ih dobili, malo uz pomoc sudije, ali ne na taj nacin sto pricas. Sada smo izgubili, a na ovoj utakmici pogadjali 3 ili 4 puta precku i stativu, ako se tako stima tekma, onda za nas igraju Messi i Ronaldo. Uostalom, nismo bili u situaciji da im pustimo, jer mi smo jucer do gola Hegica u 90. i nekoj minuti, jednom nogom bili u Drugoj ligi Centar. Postujem svacije misljenje, ali pisati da je ovo vracanje duga ili nesto slicno, stvarno nema veze sa zivotom. Kada bude tako, ja cu prvi reci ili napisati. To je sastavni dio ove nase lopovske lige. Ali kada nije, nema potrebe da stavljamo ljagu na klub.Tzv987 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:35Pa dobili ste tri boda ove godine. Dug od prošle godine.convict35 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:44Nema teorije nit kupujemo nit prodajemo tekme,prosle godine otjerali SD Avdiju Vrsajevica iz kluba jos i dobio svw zabrane oko kluba jer je samo pokusao dogovorit da damo njegovom Tosku i odma otjeran i pipljuvanlegenda reala je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:20Ovi u Srebreniku jucer govore da su dogovorili Čelik pa vidjecemo, ja nesto ne vjerujem u to al oni se ubjeduju da jesu hahaha
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 01 jun 2025, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ljudi mi ako odemo u baraz mi smo pusiona. Mogu juniori igrati jedino
U slucaju playoffa sezona se produzava, igraci su duzni to ispostovati, ukoliko dodje do toga.legendarnadruga je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Ljudi mi ako odemo u baraz mi smo pusiona. Mogu juniori igrati jedino
-
- Kontakt:
Pročitaj komentar od Smiljanića na prva liga na objavu o treneru banovica pitao ga je jedan momak i nimalo pozitivan odgovorWarlord je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:02U slucaju playoffa sezona se produzava, igraci su duzni to ispostovati, ukoliko dodje do toga.legendarnadruga je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Ljudi mi ako odemo u baraz mi smo pusiona. Mogu juniori igrati jedino
Ma to je pravilo, u tom slucaju i adzem po ugovoru mora ostati vodit playofflegendarnadruga je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:04Pročitaj komentar od Smiljanića na prva liga na objavu o treneru banovica pitao ga je jedan momak i nimalo pozitivan odgovorWarlord je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:02U slucaju playoffa sezona se produzava, igraci su duzni to ispostovati, ukoliko dodje do toga.legendarnadruga je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Ljudi mi ako odemo u baraz mi smo pusiona. Mogu juniori igrati jedino
Sasa to i ne zna vjv
- BatistutA19
- Kontakt:
Pozz biscani sta je najrealnije ja ne znam za vas a po meni Celik nece pustit bodove Gradini a u Gorazdu ne vjerujem da mogu dobit 4-0 a ne znam sta bi bilo ako bi dobili npr 3-0 mada mi i to nerealno a i Tomislav ce sebe trazit tu i gdje cete vi zavrsit ne znam.Sretno vam.
Ovo sto pisete Tosk dao Celiku pa gdje ce dat kad ni oni nisu sigurni bili ,smjesno mi to.
I vi se vadite svake godine u posljednjom kolu stici ce vas to kad tad i sve isto kod vas grad daje pare muljaza u klubu ,politika upravlja,razni talovi i tako ce vam uvjek bit dok se ne rijesite politike .
Ako krenete bez politike bice vam ko nama u Zenici ,zaboravi pare od grada onda morate sami se snalazit kao mi..
Za ovaj baraz ako budete igrali kome god je isteko ugovor ne mora igrati to da znate ,nama je pred glavnu utakmicu u barazu otiso najbolji igrac Filip Rezina i nije igro baraz...Sretno vam biscani ,steta za Bihac i Jedinstvo da ste non stop u belaju ili se morate trznit kao navijaci ili ovako politika upravlja novcem od grada i njima odgovora samo opstanak vise para njima a manje u igrace a da se borite za vrh treba vise para u igrace a njima manje onda para..Pozz vam!!
Ovo sto pisete Tosk dao Celiku pa gdje ce dat kad ni oni nisu sigurni bili ,smjesno mi to.
I vi se vadite svake godine u posljednjom kolu stici ce vas to kad tad i sve isto kod vas grad daje pare muljaza u klubu ,politika upravlja,razni talovi i tako ce vam uvjek bit dok se ne rijesite politike .
Ako krenete bez politike bice vam ko nama u Zenici ,zaboravi pare od grada onda morate sami se snalazit kao mi..
Za ovaj baraz ako budete igrali kome god je isteko ugovor ne mora igrati to da znate ,nama je pred glavnu utakmicu u barazu otiso najbolji igrac Filip Rezina i nije igro baraz...Sretno vam biscani ,steta za Bihac i Jedinstvo da ste non stop u belaju ili se morate trznit kao navijaci ili ovako politika upravlja novcem od grada i njima odgovora samo opstanak vise para njima a manje u igrace a da se borite za vrh treba vise para u igrace a njima manje onda para..Pozz vam!!
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 01 jun 2025, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije pisao niko od nas da vam je Tosk dao već ovi iz tesnjaBatistutA19 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 20:00Pozz biscani sta je najrealnije ja ne znam za vas a po meni Celik nece pustit bodove Gradini a u Gorazdu ne vjerujem da mogu dobit 4-0 a ne znam sta bi bilo ako bi dobili npr 3-0 mada mi i to nerealno a i Tomislav ce sebe trazit tu i gdje cete vi zavrsit ne znam.Sretno vam.
Za ovaj baraz ako budete igrali kome god je isteko ugovor ne mora igrati to da znate ,nama je pred glavnu utakmicu u barazu otiso najbolji igrac Filip Rezina i nije igro baraz...Sretno vam biscani ,steta za Bihac i Jedinstvo da ste non stop u belaju ili se morate trznit kao navijaci ili ovako politika upravlja novcem od grada i njima odgovora samo opstanak vise para njima a da se borite za vrh treba vise para u igrace a njima onda para..Pozz vam!!
Ovu ligu ne treba ni igrati ako nemas podrsku saveza. Spahalicu yebem li ti majku mrtvu i onog ko te poslao tu sa zadatkom. Kenu lik bacio u stativu i on dobija zuti
poslije toga korner igrac Buducnosti drzi Zgonu sa dvije ruke i ovaj svira faul u napadu pa zuti Zgoni za prigovor. E tako se odlucuje utakmica. Ovaj drugi zuti hahahahaha ovo nema u trecoj ligi Madagaskara.

@harden Sta je sa odlukama sa disciplinske komisije, nema ih nesto u zadnje vrijeme? 

Usutili se i ovi iz saveza, bice ne da im se vise

Najbolje u ovoj izjavi je "Naši rezultati su trud znanja,borbe,zalaganja"..tako nešto slično ..očito se vidi koliko je bilo svega takav je i položaj na tabeli...od svega je bila možda želja..ali želja bez znanja da izvinete može samo da prdhi...najmanje je bilo fudbalskog znanja...užas je kako se neki dečki bave nogometom... dok ga vidim kako se kreće ..odmah znam da mu je do juče lopata u rukama bila...
Šta su uprave prije bile bolje, znali su igrati lopte?aqarius je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:49Najbolje u ovoj izjavi je "Naši rezultati su trud znanja,borbe,zalaganja"..tako nešto slično ..očito se vidi koliko je bilo svega takav je i položaj na tabeli...od svega je bila možda želja..ali želja bez znanja da izvinete može samo da prdhi...najmanje je bilo fudbalskog znanja...užas je kako se neki dečki bave nogometom... dok ga vidim kako se kreće ..odmah znam da mu je do juče lopata u rukama bila...
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, komax i 11 gostiju.