FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Škoro kao direktor akademine je još jedno populističko rješenje i dokaz nedostatka bilo kakve ozbiljne strategije.
Dal cemo izbacivat novi dres za novu sezonu ili cemo sa adidasom proci kao i sa nike-om pa da u istim dresovima igramo 6 godina 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mislim da ćemo imati ove sezone custom dresove, neće biti kataloški. Ima ovdje momaka koji su upućeni pa neka me isprave ako griješim.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Dan 865, drolja jos u klubu radi.
Mamadou Sakho novi igrač Torpedo Kutaisija. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Upravo tako!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:52Škoro direktor akademije..
Za mene ogromno razočarenje u izboru, ali eto, nek mu je sretno.
Po kojem kriteriju to mozda samo zna onaj ko ga je postavio. Nema nikakve edukacijske reference niti rezultate u radu koje bi mogle biti startna osnova za uspjeh akdemije. Stavise mnogi zaboravljaju da je to jedan od igraca koji je svojim odlukama i postupcima, davno, kad je to bilo aktuelno, debelo ostetio klub u svrhu svoje licne koristi. Iz nekog razloga njemu je to uvijek bilo zaboravljano i stavljano u stranu dok se drugi koji su visestruko manje bili bitni razapeti ili ih se i danas razapinje.
Sve u svemu, nikakav korak naprijed.
-
- Kontakt:
Jesu li ono Skoro i Zekic zajedno igrali?
Sjecam se da nam je Skoro vecini bio najomiljeniji igrac
-
- Kontakt:
Jel se sjecasTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:12Jesu li ono Skoro i Zekic zajedno igrali?

-
- Kontakt:
Lose vo sa Skorom,na to mjesto treba neko iskusan,neko ko zna raditi sa mladim igracima i neko ko ima iskustvo i rezultate sto se tice afirmacije mladih igraca,ovako opet tapkamo u mjestu.
Prognoziram da ce trajati maksimalno do zime.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:18Lose vo sa Skorom,na to mjesto treba neko iskusan,neko ko zna raditi sa mladim igracima i neko ko ima iskustvo i rezultate sto se tice afirmacije mladih igraca,ovako opet tapkamo u mjestu.
- napoleon72
- Kontakt:
Skoro je dobar sa Aylom, valjda je tom linijom i upao. Ugostitelj poslije igracke karijere, s mladim igracima mogao imat dodira jedino ako mu dodju u nargilhanu. Jedan od najboljih poslijeratnih igraca, al je ispao i govvno kad nas je odbio radi trece austrijske lige. Jedan od hijena koje se vrte oko kluba dok para ima.badboy je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:00Upravo tako!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:52Škoro direktor akademije..
Po kojem kriteriju to mozda samo zna onaj ko ga je postavio. Nema nikakve edukacijske reference niti rezultate u radu koje bi mogle biti startna osnova za uspjeh akdemije. Stavise mnogi zaboravljaju da je to jedan od igraca koji je svojim odlukama i postupcima, davno, kad je to bilo aktuelno, debelo ostetio klub u svrhu svoje licne koristi. Iz nekog razloga njemu je to uvijek bilo zaboravljano i stavljano u stranu dok se drugi koji su visestruko manje bili bitni razapeti ili ih se i danas razapinje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
nema kriterija, kao ni za dovodjenje igraca, sda, direktora, trenera itd. Ali sve dok se liga kreira prije pocetka i dok chete vedre i oblace, ne treba se nerviratibadboy je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:00Upravo tako!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:52Škoro direktor akademije..
NEMA NAZAD
- TurkishAirlines
Dobar je Skoro ako se planira u kampu kakav dobar restoran napraviti.
Sretno Alene, ma sta god i kako god bilo
Sretno Alene, ma sta god i kako god bilo

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Od Srđana Karića sa onakvim CV, do Škore bez dana iskustva #newera
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
I mi izvukli Torpedo, bas u periodu kad je Gruzija prolazila kroz fudbalsku renesansu, jer im je reprezentacija otisla na Euro.Isto kao Moldavija onog ljeta kad smo izvukli Milsami, dva mjeseca kasnije, Šerif pobjedi Reala u Madridu.
- napoleon72
- Kontakt:
Al pazi ofirne objave "na prijedlog direktora Letermea" hahaahahahahahholyman je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:25nema kriterija, kao ni za dovodjenje igraca, sda, direktora, trenera itd. Ali sve dok se liga kreira prije pocetka i dok chete vedre i oblace, ne treba se nerviratibadboy je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:00Upravo tako!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:52Škoro direktor akademije..
Jah eto, Leterme zasao po kaficima na carsiji da trazi sefa akademije. Dobro pa nije Brajlovica zvao.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Više iskustva Runda ima.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pa i on je otjeran, zajedno sa Rožmanom i Ibričićem.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne, nego uopste ne vidim poentu njegovog dovodjenja.egocentrik je napisao/la: ↑15 jun 2024, 02:53A ti mislis da je Dulja mogao biti prevaga sljedece sezoneNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 jun 2024, 18:00Ode Dulja, sarme probo nije. Mirvic je fakat cudan frajer, nevjerovatno je da ovo sebi stalno radi. Koliko ga kostaju ovakve egzibicije? Ako ne njega, kostaju nekoga. Nema racunice i dzaba, przi frajer pare. Koji je ovo igrac po redu da dodje i ode kako je dosao.
Trenutno korisnika/ca: Evander, Morpheus, OsmanhodzicBuco, perodeformero i 50 gostiju.