FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba kakvog skorinog zarmena za SD-a.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
S ovim Klubom nikad na zelenu granu.. Iznova i iznova se ponadaš da je to to i da se konačno opametilo, dovedeš dobrog trenera i sad odjednom vijest da je Škoro direktor Akademije. Koji je ovo qurac, na koji način, kako, šta? Ebem ti oblak.. 

Tesko se oslobodit mahale.. Skoro bio konobar sad direktor
-
- Kontakt:
I ja mislim da je privremeno rjesenjeLucas je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:21Prognoziram da ce trajati maksimalno do zime.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:18Lose vo sa Skorom,na to mjesto treba neko iskusan,neko ko zna raditi sa mladim igracima i neko ko ima iskustvo i rezultate sto se tice afirmacije mladih igraca,ovako opet tapkamo u mjestu.
Sta je on uopste radio prije u akademiji i s koje pozicije je dosao na ovu sad?
- PeppermintSA
- Kontakt:
ima li ikakvih nagovještaja o pojačanjima?
Iz nargilane "U prolazu" pravo u Akademiju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 17:58I ja mislim da je privremeno rjesenjeLucas je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:21Prognoziram da ce trajati maksimalno do zime.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:18Lose vo sa Skorom,na to mjesto treba neko iskusan,neko ko zna raditi sa mladim igracima i neko ko ima iskustvo i rezultate sto se tice afirmacije mladih igraca,ovako opet tapkamo u mjestu.
Sta je on uopste radio prije u akademiji i s koje pozicije je dosao na ovu sad?
-
- Kontakt:
Dzenan Hosic i Adnan Pervan u akademiji
Nadam se da je zezancija.
E cuj hosic, jbt kralj te yebo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Čudi me da se nisu još uvijek ukazala ona dva tri nika što za svaku kritiku ljude nazivaju štrumfovima 

-
- Kontakt:
Ovi na zvanicnoj, cast izuzetcima, isto ovce kakve
- napoleon72
- Kontakt:
Grob te yebo jel moguce ovo...johntravolta123 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:30Oficijelno je
Pogledaj stranicu akademije
Kako za 3 godine sa Mattea Cioffija spast na Alena Skoru, Dzenana Hosica i Adnana Pervana. KAKO??
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovo je bilo daj samo da se neko postavi kad je vec rastjerao ove.
Hosic otjeran iz svakog kluba gdje je radio kao prvi trener, Sim Bau, Goražde, Gošk, Zvijezda 09. Pervanu je ovo prvi posao trenera golmana u seniorskim fudbalu, do sada je trenirao djecu sa Adnanom Gušom u nekoj školi za golmane.
-
- Kontakt:
Fudbalski bh telekom u svakom smislu.
Strategija plan i sistem:mahala
Al dobro necemo to spominjati mahala se pominje samo kada je u pitanju Musemic i onaj mongoloid iz pekare.
Ayla droljo
Strategija plan i sistem:mahala
Al dobro necemo to spominjati mahala se pominje samo kada je u pitanju Musemic i onaj mongoloid iz pekare.
Ayla droljo
Hajmo malo biti pozitivni

FK Uhljebimidruga 1946
Mirviću nađi nekog ko zna!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Iskreno, ne znam sta ce Iliev nauciti od Pervana ? Do jucer ga trenirao Inaki Cana, trener specijalista za golmane u Arsenalu, al hajd.