PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Veležovci - pravi ahbabi. Manjejaci - krezuba jalija (kako su se i opisali u svojoj pjesmi "Sarajevska jalija za Želju navija").

-
- Kontakt:
Štogod u životu činili barem svojim roditeljima nemojte priuštiti da studirate na propalim fakultetima filozofskih nauka. Kvalitetna SSS je u svakom slučaju isplativija od bilokakve VSS, neka iskusni posvjedoče
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Pitari se uskofrcili sto im ovaj mali otisao za milion pa zavrsio u Ajduku a nemaju pojma da na Poljudu kad se pomene nasa najveca legenda svi zadrhte.GOAT je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:43Suti i ovo je previse.Najtrofejniji21 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:41Hahahahahaha, sto nisi dodao i onaj dio kad kaze da je Sedin Torlak njegov idol i velika legenda mladjeg sarajevskog premijerligasaGOAT je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:29“Da je velik klub, ja bih rek'o ravan Sarajevu koji je naš najveći klub u BiH. Osvojili smo lani duplu krunu, pa bi bilo lijepo da i Hajduk sad sa mnom osvaja. Znam da sam doveden da pobjeđujemo, uzimamo trofeje što je velika ambicija. A davanje sto posto svojih mogućnosti, to je obaveza”, rekao je Mujakić, dodavši da mu je otac mnogo pričao o Hajduku.![]()
![]()
ja naručio neki sok s trešnjom u Splitu bacili me u vodu ko one zvezdaše vaterpoliste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zanatska SSS je zlata vrijedna, gimnazije ni tamo ni vamo, dobra je VSS ali toliko se studentima mozgovi ispiraju nebitnim informacijama i znanjem.
Mjau !
E to se slažem...TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:04Pitari se uskofrcili sto im ovaj mali otisao za milion pa zavrsio u Ajduku a nemaju pojma da na Poljudu kad se pomene nasa najveca legenda svi zadrhte.GOAT je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:43Suti i ovo je previse.Najtrofejniji21 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:41
Hahahahahaha, sto nisi dodao i onaj dio kad kaze da je Sedin Torlak njegov idol i velika legenda mladjeg sarajevskog premijerligasa![]()
![]()
Cim se pomene vasa najveca legenda u Splitu, oni odmah zadrhte i hvataju se za novcanik...
"Koliko sad traži para za tekmu..."
-
- Kontakt:
Nije istina da je on od njih trazio. Oni su mu sami ponudili fufcigu i on je odmah pristao. A taj sto je trazio 60 je bio Miso. Informisi se malo.
- svrakino1921
- Kontakt:
ANTE BLAZEVIC-ANTISA
DOĐI DOĐI
DOĐI DOĐI
Izvinjavam se najvecoj legendi,ja kont'o Miso 50 ,a legenda 60...TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:05Nije istina da je on od njih trazio. Oni su mu sami ponudili fufcigu i on je odmah pristao. A taj sto je trazio 60 je bio Miso. Informisi se malo.
Znaci ne trebam se vise informisati, ti si mi ukazao tacno kako su se transferi novca odvijali...

you can never kill meGotovo uvijek se u javnosti kada je Sindikat u pitanju spominje samo vaš ime, što svakako nekada i nije dobro. Da li ima još ljudi na funkcijama u Sindikatu, ako ima, da li se može znati tko su ti ljudi?
“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih. Ja sam u fokusu javnosti zbog toga što sam svoju igračku karijeru završio i što nezavisnim od bilo koga i tako mogu primati “udarce” za samu organizaciju, jer je zaista mnogo štetnih ljudi u našem fudbalu ugroženo pojavom Sindikata profesionalnih Fudbalera u BiH. Našim sastancima prisustvuje uvijek veliki broj igrača, redovni ih posjećujemo, informiramo i planiramo skupa. Ima već onih, koji su izrazili želju da se profesionalno priključe Sindikatu kada završe karijeru i to me raduje"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jes' se ovaj Amaw natovario likČeu na ledja i cistacice ce im pokrasti...
likČe pobježe u Antaliju,ali ovaj za njima izgleda...

likČe pobježe u Antaliju,ali ovaj za njima izgleda...

-
- Kontakt:
Da. Nasu najvecu legendu krasi ta skromnost i on se sigurno nije cjenkao oko toga. Uzeo je sto mu se ponudilo i to je to. Pravi navijaci naseg kluba znaju da je on i svom amaru govorio da nam malo smanji kamatu ali ovaj nije pristao. Zato ce uvjek biti br2 a baba legenda br 1.Vanja8 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:09Izvinjavam se najvecoj legendi,ja kont'o Miso 50 ,a legenda 60...TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:05Nije istina da je on od njih trazio. Oni su mu sami ponudili fufcigu i on je odmah pristao. A taj sto je trazio 60 je bio Miso. Informisi se malo.
Znaci ne trebam se vise informisati, ti si mi ukazao tacno kako su se transferi novca odvijali...![]()
E hvala ti...TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:42Da. Nasu najvecu legendu krasi ta skromnost i on se sigurno nije cjenkao oko toga. Uzeo je sto mu se ponudilo i to je to. Pravi navijaci naseg kluba znaju da je on i svom amaru govorio da nam malo smanji kamatu ali ovaj nije pristao. Zato ce uvjek biti br2 a baba legenda br 1.Vanja8 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:09Izvinjavam se najvecoj legendi,ja kont'o Miso 50 ,a legenda 60...TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:05
Nije istina da je on od njih trazio. Oni su mu sami ponudili fufcigu i on je odmah pristao. A taj sto je trazio 60 je bio Miso. Informisi se malo.
Znaci ne trebam se vise informisati, ti si mi ukazao tacno kako su se transferi novca odvijali...![]()
Bas sam dugo bio u zabludi...
Nije ni cudo onda sto je No1, a ne recimo Macro(n)...

počeo i da bije

Je li tebi za šankom toliko dobro?
Još kad ubereš honorarno petaka za Partizansko groblje, puna kapa, a?
Isprica se čo'jek o nekakvom stocanju i zaspa od umora na klupi...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 23 jan 2020, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Direktorcic, Hajdeee i 42 gosta.