FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 maj 2014, 15:52

Ako je prodat, bice para... A iz Dinama ce se prije prodati nego iz Liverpoola kao mlad igrac za velike pare... :cool:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 maj 2014, 15:59

Mozambik je napisao/la:A sta mislite o tome da neko javi upravi naseg kluba da malo otvore portale i vide kako se gradi imidz kluba.

Te prikupljanje priloga, te dio od ulaznica, te dio od igraca, te ovo, te ono. Na svim portalima udarne vijesti o FK Sarajevo i njihovim akcijama.

Tako se izmedju ostalog pravi i imidz kluba.

Mi po obicaju kasnimo.
Sve to stoji ali ja prvi to ne volim. VIše volim akciju manijaka. NE treba graditi imidž kluba na ovim stvarima. Znači i kod njih se raja skupila i donira a ne klub. KLub je smao protočni kanal tj neko ko je sve organizovao. Kod nas su to samo uradili Manijaci. Još nisam vidio da kažu da Sarajevo daje lovu. Znači skupljaju u klubu,a prilikom ulaza na stadion raja će davati priloge a ne od karata. Možda kasnije i donesu takvu odluku ali sad zasad to nisam vidio. Mi to ne možemo jer nemamo više tekmi. Sa druge strane oni to malo i svjesno rade a ni to mi se ne svidja. Pet vijesti istih. Te Saraejvo prikuplja, te bit će na ulazu, te dat će igrači, očekujem vrlo brzo i da kažu da će od ulaznica dati nešto a u suštini to su dobrovoljni prilozi isti kao što će biti i na Grbavici sutra. To je meni fuj amjerno pumpanje medija da oni nešto rade. Oni će samo malo više skupiti jer imaju tekmu. Evo ja naprijmer neću ići na Grbu ali ću nešto sigurno odnijeti gdje mi je najbliže. Da ima tekma i ja bi otišao na Grbu i donio. Na kraju krajeva naš je klub ali klub ne raja isto donirao često raznim domovima i sl. Ok objaviš klub će donirati svaka čast ali ne mora deset vijesti kako Sarajevo skuplja lovu na razne načine.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 maj 2014, 16:13

zaboljisportuBiH je napisao/la: Sve to stoji ali ja prvi to ne volim. VIše volim akciju manijaka. NE treba graditi imidž kluba na ovim stvarima. Znači i kod njih se raja skupila i donira a ne klub. KLub je smao protočni kanal tj neko ko je sve organizovao. Kod nas su to samo uradili Manijaci. Još nisam vidio da kažu da Sarajevo daje lovu. Znači skupljaju u klubu,a prilikom ulaza na stadion raja će davati priloge a ne od karata. Možda kasnije i donesu takvu odluku ali sad zasad to nisam vidio. Mi to ne možemo jer nemamo više tekmi. Sa druge strane oni to malo i svjesno rade a ni to mi se ne svidja. Pet vijesti istih. Te Saraejvo prikuplja, te bit će na ulazu, te dat će igrači, očekujem vrlo brzo i da kažu da će od ulaznica dati nešto a u suštini to su dobrovoljni prilozi isti kao što će biti i na Grbavici sutra. To je meni fuj amjerno pumpanje medija da oni nešto rade. Oni će samo malo više skupiti jer imaju tekmu. Evo ja naprijmer neću ići na Grbu ali ću nešto sigurno odnijeti gdje mi je najbliže. Da ima tekma i ja bi otišao na Grbu i donio. Na kraju krajeva naš je klub ali klub ne raja isto donirao često raznim domovima i sl. Ok objaviš klub će donirati svaka čast ali ne mora deset vijesti kako Sarajevo skuplja lovu na razne načine.
Pa to ja i govorim, spojili ljudi ugodno sa korisnim. Marketing puca na sve strane.

Narod donio priloge, a na naslovnicama: "FK Sarajevo za Maglaj"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2014, 16:44

Pomoć građanima BiH
U subotu, u 13 sati, na zapadnu tribinu Stadiona Grbavica možete donijeti hranu, odjeću i ostale potrepštine koje su potrebne za ugrožene građane Bosne i Hercegovine.
http://fkzeljeznicar.ba/pomoc-gradanima-bih/8782/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 maj 2014, 16:50

hrana u konzervama, hrana za bebe, flasirana voda, deke, vrece za spavanje, pelene, odjeca, kabanice, higijenske sredstva, gumene cizme...
1 flasa vode puno znaci
NO PYRO NO PARTY

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 maj 2014, 16:51

Mozambik je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la: Sve to stoji ali ja prvi to ne volim. VIše volim akciju manijaka. NE treba graditi imidž kluba na ovim stvarima. Znači i kod njih se raja skupila i donira a ne klub. KLub je smao protočni kanal tj neko ko je sve organizovao. Kod nas su to samo uradili Manijaci. Još nisam vidio da kažu da Sarajevo daje lovu. Znači skupljaju u klubu,a prilikom ulaza na stadion raja će davati priloge a ne od karata. Možda kasnije i donesu takvu odluku ali sad zasad to nisam vidio. Mi to ne možemo jer nemamo više tekmi. Sa druge strane oni to malo i svjesno rade a ni to mi se ne svidja. Pet vijesti istih. Te Saraejvo prikuplja, te bit će na ulazu, te dat će igrači, očekujem vrlo brzo i da kažu da će od ulaznica dati nešto a u suštini to su dobrovoljni prilozi isti kao što će biti i na Grbavici sutra. To je meni fuj amjerno pumpanje medija da oni nešto rade. Oni će samo malo više skupiti jer imaju tekmu. Evo ja naprijmer neću ići na Grbu ali ću nešto sigurno odnijeti gdje mi je najbliže. Da ima tekma i ja bi otišao na Grbu i donio. Na kraju krajeva naš je klub ali klub ne raja isto donirao često raznim domovima i sl. Ok objaviš klub će donirati svaka čast ali ne mora deset vijesti kako Sarajevo skuplja lovu na razne načine.
Pa to ja i govorim, spojili ljudi ugodno sa korisnim. Marketing puca na sve strane.

Narod donio priloge, a na naslovnicama: "FK Sarajevo za Maglaj"
Pa dobro ali ja sam te shvatio da to govoriš u smislu da kritikuješ nas što isto ne radimo, a ja kažem da se meni to ne sviđa toliko koristiti u promociju. Ok skupljaš priloge i to je to.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 maj 2014, 16:54

Sa malim zakašnjenjem. :mrgreen:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 maj 2014, 16:57

jedino sto su i jedni i drugi nesposobni pa da naprave zajednicku akciju "Vječiti" za pomoć BiH... al ne bitno je, bitno je da se pomoc skuplja, navijač sam Želje i da živim u starom gradu da su mi prostorije Sarajeva najbliže odnio bi tamo, ko će šta napisati najmanje je bitno, bitno je da se ljudima pomogne, ionako između ostalog sve preko crvenog kriza i preko civilnih zastita ide za najugrozenija mjesta, to su samo punktovi na koje se pomoc moze dostaviti i nmg da vjerujem da se oko toga raspravlja...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 maj 2014, 17:02

Ne raspravlja se niko oko toga, nego oni te punktove koriste u svrhu promocije kluba, izmedju ostalog.

FK Sarajevo za Maglaj, navijaci Sarajeva sakupljaju, Sarajevo donira, Igraci Sarajeva odustaju od premija itd,itd...

Portali prenose vijesti kao da to radi FK Sarajevo, a ne obicni narod koji donosi u njihove prostorije jer je tu najblize.

I tako ce oni izvuc veliku korist na osnovu priloga obicnih ljudi kojima je Cengic Vila daleko.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 maj 2014, 17:05

Mozambik je napisao/la:Ne raspravlja se niko oko toga, nego oni te punktove koriste u svrhu promocije kluba, izmedju ostalog.

FK Sarajevo za Maglaj, navijaci Sarajeva sakupljaju, Sarajevo donira, Igraci Sarajeva odustaju od premija itd,itd...

Portali prenose vijesti kao da to radi FK Sarajevo, a ne obicni narod koji donosi u njihove prostorije jer je tu najblize.

I tako ce oni izvuc veliku korist na osnovu priloga obicnih ljudi kojima je Cengic Vila daleko.
Neka te je stid što tako pišeš u ovim ovako teškim danima za naš narod. Fuj barabo jedna ljubomorna i bolesna.
SRETAN BROJ - 1725

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 maj 2014, 17:06

Naprotiv, ja odajem priznanje ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 maj 2014, 17:12

ja eto hrasno, grbavica , pofalici , cengic vila sve daleko od vasih prostorija u pm .. dole se ne moze skupljati :oops: :roll:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 16 maj 2014, 17:13

Mozambik je napisao/la:Ne raspravlja se niko oko toga, nego oni te punktove koriste u svrhu promocije kluba, izmedju ostalog.

Nikada nisam pisao na vasoj temi ali jednom BOLESNIKU kao sto si ti jednostavno moram odgovoriti. FK Sarajevo se kao klub odreklo dijela novca od ulaznica za pomoc ugrozenim, igraci su se u slucaju osvajanja kupa odrekli dijela premija i sasvim je normalno da ce portali prenjeti tu vijest.Velika vecina ljudi koja je donijela pomoc u prostorije kluba su navijaci Sarajeva, ali vjerovatno BOLESNIKU kao sto si ti je uzaludno pokusavati objasniti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 maj 2014, 17:14

Mozambik je napisao/la:Naprotiv, ja odajem priznanje ;)
Takve kao ti na goli otok treba poslati pa se možda dohavizaš za nekih 25 godina. Zar je bitno danas ko je običan čovjek i ko za koga navija i gdje se pomoć nosi izrode.
SRETAN BROJ - 1725

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 maj 2014, 17:25

Jesmo postali cudni ne znamo ni pomoc vise a da ovi drugi to obezvrijede.
Neka svako pomogne koliko moze,nek je sa dobrom namjerom Ihairom
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 maj 2014, 17:31

Pomazemo ljudi, ne takmicimo se. Nece niko podic pehar jer je najvise pomogao, svak daje koliko moze i kako moze. Respekt za sve koji bilo sta organizuju, nadam se da ce se sva sredstva raspodijeliti na najbolji nacin, po prioritetima.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 16 maj 2014, 17:41

Hajde momci i cure, malo se vise aktivirajte..Idemo pomagat, ja sam cijeli dan na terenu, pa tako molim i vas da sve sto vam ne treba, plus hrana i tekucina da saberete i predate, ako ste imalo humani !!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 maj 2014, 17:41

Daj ba manite se gluposti. Bitno je da sto vise pomognemo sugradjanima, koliko ko moze. Ja sam danas odnjeo svoj prilog u fks jer mi je taj sabirni punkt bio najblizi poslu. Da je bilo ko drugi u pitanj isto bih uradio. To nisam odnjeo kao navijac Sarajeva nego kao sugradjanin ugrozenima.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 maj 2014, 17:59

Bitno je da budemo precizni. I ja sam danas nosio odjecu u stab crvenog krsta i pomogao sam prethodnih dana.

Al se u javnosti stvara predstava da FK Sarajevo pomaze, sto nije istina. Pomazu obicni gradjani koji nose svoje priloge u prostorije FK Sarajevo. Treba napraviti distinkciju izmedju toga, zarad istine.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 16 maj 2014, 18:06

Tema je i vise nego glupa i neprikladna, pogotovo u ovakvoj situaciji. Ali, ako se FKS odrice dijela zarade od sutrasnje utakmice i ako se sami igraci odricu dijela premija, kako onda mozes reci da FKS direktno ne pomaze?

Svaka dalja prepirka na ovu temu je bespotrebna. Ono sto je potrebno je nasa pomoc ovim napacenim ljudima. Ja sam prvi spreman sad za vikend ici tamo i pomagati ako neko organizuje takvo sto.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Sarun i 30 gostiju.