FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo sve trčim pa zapinjem.
ima u gradu jedno 20 lokacija i osim koševa na kojima se skuplja pomoć, i danas i u predstojećim danima.
ima u gradu jedno 20 lokacija i osim koševa na kojima se skuplja pomoć, i danas i u predstojećim danima.
"farukzidane"sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo
Lijjepo i ljudski je što pozivaš da na ovaj način pomognemo svim unesrećenima .Ipak mislim da našu enegiju i pomoć treba da ponudimo profesionalcima a to je u ovom slučaju Crveni krst ,križ,polumjesec kako god hoćeš.Pakovanje vode ,mlijeka,pelene predato u pomenutu organizaciju će u svakom slučaju prije pronaći put do onih kojima to treba nego novac koji sam po sebi nosi puno zamki
Lijjepo i ljudski je što pozivaš da na ovaj način pomognemo svim unesrećenima .Ipak mislim da našu enegiju i pomoć treba da ponudimo profesionalcima a to je u ovom slučaju Crveni krst ,križ,polumjesec kako god hoćeš.Pakovanje vode ,mlijeka,pelene predato u pomenutu organizaciju će u svakom slučaju prije pronaći put do onih kojima to treba nego novac koji sam po sebi nosi puno zamki
http://www.mojevijesti.ba/novost/190501 ... a-prijevoz" onclick="window.open(this.href);return false;
farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,

-
- Kontakt:
sta je tebi smijesno,,boga ti...terabajt je napisao/la:farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,![]()
Ti si dijete drago smijesan idi na svoju temu i te ideje prosipaj. Ima se gdje odniejti pomoc na desetine mejsta u sarajevu skupljaju hranu i pomoc.farukzidane je napisao/la:sta je tebi smijesno,,boga ti...terabajt je napisao/la:farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,![]()
-
- Kontakt:
Ma pusti ih, s obzirom na trenutne mogucnosti od njih se svakako i ne ocekuje neka narocita pomoc
Kao da ih pozivas da ih neko opljacka gore
Nek si se ti javio, prije 2 dana pocela je akcija manijaka za pomoc ugrozenim ne sikiraj se . Pitanje za ovog gore jel sve ulaznice koje budu prodane idu za pomoc ugrozenim pa ti pozivas i manijake da dodju ?lafomamone je napisao/la:Ma pusti ih, s obzirom na trenutne mogucnosti od njih se svakako i ne ocekuje neka narocita pomoc
-
- Kontakt:
Odlicno, koji se onda khurac smijes i kleberis. Zahvali se lijepo i vozdra, cemu ironija u ovom momentuterabajt je napisao/la:Nek si se ti javio, prije 2 dana pocela je akcija manijaka za pomoc ugrozenim ne sikiraj se . Pitanje za ovog gore jel sve ulaznice koje budu prodane idu za pomoc ugrozenim pa ti pozivas i manijake da dodju ?lafomamone je napisao/la:Ma pusti ih, s obzirom na trenutne mogucnosti od njih se svakako i ne ocekuje neka narocita pomoc
Kleberim se na nacin koje je napisao post:"sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju...,, . Znaci ako ne dodjem na kosevo vec odem na grbavicu kako je dogovoreno i odnesem sto sam planirao nemam morala, mozga, ljudskosti.lafomamone je napisao/la:Odlicno, koji se onda khurac smijes i kleberis. Zahvali se lijepo i vozdra, cemu ironija u ovom momentuterabajt je napisao/la:Nek si se ti javio, prije 2 dana pocela je akcija manijaka za pomoc ugrozenim ne sikiraj se . Pitanje za ovog gore jel sve ulaznice koje budu prodane idu za pomoc ugrozenim pa ti pozivas i manijake da dodju ?lafomamone je napisao/la:Ma pusti ih, s obzirom na trenutne mogucnosti od njih se svakako i ne ocekuje neka narocita pomoc

-
- Kontakt:
mislim da je vam nije ni vrijeme ni mjesto za takva prepucavanja 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- jaludovolimte
- Kontakt:
Trebamo svi dati doprinos koliko možemo, a ti brate si pokazao koliko si glupfarukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Radije bi uplatio na racun nego otisao na tekmu Celik - Sarajevo.farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
Da je to jedini nacin da se pomogne, kupio bih ulaznicu i poderao je.
Ima i telefon, nazoves i doniras 3 marke. Bolje nazvati par puta.
Cuj, treba se ici na tekmu kako bi se pomoglo a nacina za pomoci ima vise i boljih i brzih.

Ma kakvi oni i pomoc kad su davali krv prije mjesec dana dosla sestorica
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako te nije stid?zeljo1974 je napisao/la:Ma kakvi oni i pomoc kad su davali krv prije mjesec dana dosla sestorica
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
preglup si da bi komentarisao bilo sta,,sretnojaludovolimte je napisao/la:Trebamo svi dati doprinos koliko možemo, a ti brate si pokazao koliko si glupfarukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
-
- Kontakt:
barte ima raznih nacina,,,ja sam samo predlozio jedan od nacina,,bitno je pomoc,,danas bio u fk sarajevo,,dao pomoc,,sutra cu na grbavicu,,kako god samo pomoc,,jedino sto nekontam ljude,,nevole neki klub,,i to je razlog da nepomognu,SamoZeljo je napisao/la:Radije bi uplatio na racun nego otisao na tekmu Celik - Sarajevo.farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
Da je to jedini nacin da se pomogne, kupio bih ulaznicu i poderao je.
Ima i telefon, nazoves i doniras 3 marke. Bolje nazvati par puta.
Cuj, treba se ici na tekmu kako bi se pomoglo a nacina za pomoci ima vise i boljih i brzih.![]()
Pomoci treba na sve nacine ali ici na kosevo je smijesno...farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
-
- Kontakt:
brate sto,,nekontam to nikako,,ja cu sutra na grbavicu bez problema,,,nemam uopste taj neki osjecaj,,,tipa,,**** komsije koje nevolim,,mislim na fudbal,,,ali dobro,,svako ima svoje,,ja to postujemplaviii11 je napisao/la:Pomoci treba na sve nacine ali ici na kosevo je smijesno...farukzidane je napisao/la:sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama poplava i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], b00t, Proximic, Saurman, svrakino1921 i 70 gostiju.