brko bog i batina!!!Samo jos malo mirnoce kod pas igre i to je to!baresi#6 je napisao/la:FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi. Iskoristile ste ponuđeno, borili se, dali sve od sebe i na kraju dobili utakmicu koja bi neki drugi dan vjerovatno završila dva razlike za Juve.
To je fudbal i sport, jbg.
To je fudbal i sport, jbg.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Suvisno je bilo sta pisati nakon jedne dobre tekme, meni iskreno nije neki igrac ali ima jos vremena do kraja sezoneTritolone je napisao/la:Constant mi je otkrice, nisam zna da je ovako dobar. Lik je zivotinja.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
razigrano, rastrcano, pozrtvovano, to je ac milan kojeg volim! FORZAAA MILAN!!!!!!!!!

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
ajd razligu..penal je onoliko koliko nije bio gol Sulje prosle godine! Jesi zadovojan?!Prescritto je napisao/la:lopovi, cestitke na lopovskoj pobjdi, galiani nije uzalud plakao tokom citva sedmice![]()
gdje mi je sad onaj da mi nabraja rizolijeve greske u korist juventusa
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
svaka cast momci, prije svega su srcem igrali i borili se do zadnje sekunde za svaku loptu 
juve je naravno bolja ekipa u dosadasnjem dijelu sezone sto pokazuje i tabela, ali mislim da smo pokazali veceras da ako udjemo u dobru formu mozemo biti jako ozbiljna ekipa iako smo totalno podmladili tim
stvarno ima momaka koji se namecu iz utakmice u utakmicu, i svaka im cast na pruzenim partijama, tu prije svega mislim na bekove De sciglio i Constant, pa hvala ti Boze na konacno dobrim bekovima
tu su takodjer montolivo i de jong koji odradjuju odlican posao na sredini, a El sharawya necu ni komentarisati, momak igra kao sat i molim boga samo da tako i nastavi
cuj flamini WTF, joj allegri ima nekad prenose zestoke
FORZA MILAN!!!
juve je naravno bolja ekipa u dosadasnjem dijelu sezone sto pokazuje i tabela, ali mislim da smo pokazali veceras da ako udjemo u dobru formu mozemo biti jako ozbiljna ekipa iako smo totalno podmladili tim
stvarno ima momaka koji se namecu iz utakmice u utakmicu, i svaka im cast na pruzenim partijama, tu prije svega mislim na bekove De sciglio i Constant, pa hvala ti Boze na konacno dobrim bekovima
cuj flamini WTF, joj allegri ima nekad prenose zestoke
FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
Sudije grese svako kolo, to je bio veceras primjer, al ne bih nesto dramatizirao jer je to svakodnevnica. Nekad milanu vjetar u ledja nekad Juventusu, tako to ide u Italiji...rope11 je napisao/la:Cestitke momcima,dosad najbolje odigrana utakmicaJuve me razocarao,evo ja cu prvi priznati da sam ocekivao da se nas rastaviti na atome,a izgleda da je ispalo potpuno suprotno.
Bekovi su odigrali fantazija,sve pohvale za njih dvojicu,dobili smo dva giganta u ekipi.I ostali su odigrali za desetku,bas ono sto se i ocekivalo od njih,borba,trud i pozrtvovanost se isplatila na najbolji moguci nacin![]()
Onaj penal mi se nije svidio,ja sam osoba koja je uvijek na strani fer pleja pa makar i ne islo na nasu korist,ali ima boga,sve se vraca sve se placa,sad smo bar kvit
Cestitke pravim Milanistima!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
momci su dobro odigrali i cestitam im na tome zasluzili su ovu pobjedu nadam se da dolaze bolji dan za ovaj klub
Cestitke na pobjedi.
10DelPiero je napisao/la:Suvisno je bilo sta pisati nakon jedne dobre tekme, meni iskreno nije neki igrac ali ima jos vremena do kraja sezoneTritolone je napisao/la:Constant mi je otkrice, nisam zna da je ovako dobar. Lik je zivotinja.
Ma nisi ti njega gledao ove sezone toliko, cijelo vrijeme je dobar a to je kulminiralo vecerasnjom utakmicom sto dokazuje da je igrac za velike utakmice takodje. Ona asistencija za Pata protiv Malage je samo jedan od dobrih poteza
- Prescritto
- Kontakt:
ma sve udure, sve normala, ali mi je glupo nazivati druge lopovima kad i tvoj klub pobjeđuje lopovski, sve sama kontradiktornostedoox je napisao/la: ajd razligu..penal je onoliko koliko nije bio gol Sulje prosle godine! Jesi zadovojan?!
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Volim gledat rastrčanog Boatenga koji daje 120% od sebe
Još kad se Muntari vrati

Još kad se Muntari vrati
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Iskreno nisam imao kakva ocekivanja al borba igracs me odusevila, konstant je zvijer na beku samo jos raditi sa njim, de sciglio je world class sa 19 , de jong i monti sjajni.
Valjda ce ovo prenijeti i protiv manjih ekipa
Valjda ce ovo prenijeti i protiv manjih ekipa
reko ja prije tekme da ce milan ovo dobiti da sam ubijedjen u pobjedu i bi tako..
svaa cast momcima... sta oce ovaj juve. nisu opucali po golu kako treba i nesto se bune, nemoze se dati gol dodavanje. ebes to..
btw: penal cist ko suza.... Forza Milan.... dade nam penzionerka makar jednom da je ubodemo i ode kuci plakat
svaa cast momcima... sta oce ovaj juve. nisu opucali po golu kako treba i nesto se bune, nemoze se dati gol dodavanje. ebes to..
btw: penal cist ko suza.... Forza Milan.... dade nam penzionerka makar jednom da je ubodemo i ode kuci plakat
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisam ja bezveze ovog De Scigilia doveo u svaku mogucu ekipu na FM-u i PES-u 
Al mi je drago, ako ista, sto smo Šarafa, i generalno, vas napad, zatvorili u spajz bez Chiellinija, sto nije mala stvar, kad vidis samo kakav je u stvari igrac taj Šaraf, ono kad primi loptu ti odma vidis kvalitet, bije iz covjeka
Jedina nasa svijetla tacka mi je bila odbrana, a vasa pak borbenost koja nas krasi skoro 2 godine, koje veceras nismo imali.
Bice nesto od ovog Milana, samo treba dovesti par ciljanih pojacanja i dat jos godinu iskustva ovim mladima, ako dobro odradite posao na Mercattu na ljeto, ovu ekipu gledam kao glavnog konkurenta Juventusu u sljedecoj godini, i fkt se nadam da ce u LP Slijedece godine doc i Milan i Inter sa Juvetom pa da ko ljudi predstavljamo Italju u evropi a ne k'o Udine i ****
Al mi je drago, ako ista, sto smo Šarafa, i generalno, vas napad, zatvorili u spajz bez Chiellinija, sto nije mala stvar, kad vidis samo kakav je u stvari igrac taj Šaraf, ono kad primi loptu ti odma vidis kvalitet, bije iz covjeka
Bice nesto od ovog Milana, samo treba dovesti par ciljanih pojacanja i dat jos godinu iskustva ovim mladima, ako dobro odradite posao na Mercattu na ljeto, ovu ekipu gledam kao glavnog konkurenta Juventusu u sljedecoj godini, i fkt se nadam da ce u LP Slijedece godine doc i Milan i Inter sa Juvetom pa da ko ljudi predstavljamo Italju u evropi a ne k'o Udine i ****
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- EdenHazard
- Kontakt:
Sve cestitke na pobjedi, navijao sam za vas kao da "moj" Chelsea igra
dajte neku normalniju sliku od Constanta, na toj na svemirca lici
dajte neku normalniju sliku od Constanta, na toj na svemirca lici
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
ne moze njega ni SuperPhotoShop ustimat
nova greska navijaca Milana,,ko im pise ove transparente ne znam?

nova greska navijaca Milana,,ko im pise ove transparente ne znam?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 28 apr 2014, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.