FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... ed549a3fc0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanično ARA u Dinamu. Detalji ugovora će biti poznati u toku dana.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 19 maj 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sacekao sam da bude i zvanicno..
Ari sve najbolje zelim u Dinamu,mislim da je napravio dobar potez..Mamici znaju praviti igrace a u Ari su dobili pravi dragulj i vjerujem da ce za par sezona put liga petice..Zelim mu puno zdravlja i golova..Sretno!
Ari sve najbolje zelim u Dinamu,mislim da je napravio dobar potez..Mamici znaju praviti igrace a u Ari su dobili pravi dragulj i vjerujem da ce za par sezona put liga petice..Zelim mu puno zdravlja i golova..Sretno!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Svašta sam pročitao u životu, ali ovo za prodaju Grbavice i kupovinu Koševa još nisam. Originalno. Ne ću komentarisati ostatak posta, ali da još ima bisera ima. Bez ljutnje.
Slijedeći korak bi bio fuzija, a mogli bi malo i dresove zašarlijat. Možda da i Tifa uradi novu pjesmu.
Pa ljudi moji, kada su pitari - Torpedo osnovani u kancelariji i od kluba imali samo papir (i nešto bezveznjaka iz OFK Slobode i Udarnika - niđe veze anonimni klubovi koje su papirom napravili kao jedan klub - Torpedo) krenuli su sa otimanjem igrača. Nakon toga su skontali da klub treba imati i navijače pa su krenuli tražiti navijače (i pita se dijelila ne bilo ko došao - otud pitari). U tom dumanu im je čak palo napamet da Želji, kojeg nasreću nisu uspjeli uništiti i koji je imao navijače i prirodnu bazu igrača i navijača, ponude fuziju. Naravno, Željo je to odbio i krenuo svojim putem (istina neizvjesnim i trnovitim od skoro 9 godina do povratka u elitu) dalje i ubrzo poslije toga napravio sebi stadion (1953-54) najvećim dijelom volonterskim radom željezničara i komšiluka.
Pa ljudi moji zar nakon svega što smo prošli za ovih skoro 100 godina nekom može pasti napamet da prodamo Grbavicu. Pa prije bi prodali naše stanove (pa otišli u postanare) i napravili Grbavicu, ali prodati nju nikad.
Drago mi je za Aru samo me brine jedna stvar. Dosta igrača poslije rata je otišlo u Dinamo što naših što pitarskih i niko ama baš niko nije uspio.
Slijedeći korak bi bio fuzija, a mogli bi malo i dresove zašarlijat. Možda da i Tifa uradi novu pjesmu.
Pa ljudi moji, kada su pitari - Torpedo osnovani u kancelariji i od kluba imali samo papir (i nešto bezveznjaka iz OFK Slobode i Udarnika - niđe veze anonimni klubovi koje su papirom napravili kao jedan klub - Torpedo) krenuli su sa otimanjem igrača. Nakon toga su skontali da klub treba imati i navijače pa su krenuli tražiti navijače (i pita se dijelila ne bilo ko došao - otud pitari). U tom dumanu im je čak palo napamet da Želji, kojeg nasreću nisu uspjeli uništiti i koji je imao navijače i prirodnu bazu igrača i navijača, ponude fuziju. Naravno, Željo je to odbio i krenuo svojim putem (istina neizvjesnim i trnovitim od skoro 9 godina do povratka u elitu) dalje i ubrzo poslije toga napravio sebi stadion (1953-54) najvećim dijelom volonterskim radom željezničara i komšiluka.
Pa ljudi moji zar nakon svega što smo prošli za ovih skoro 100 godina nekom može pasti napamet da prodamo Grbavicu. Pa prije bi prodali naše stanove (pa otišli u postanare) i napravili Grbavicu, ali prodati nju nikad.
Drago mi je za Aru samo me brine jedna stvar. Dosta igrača poslije rata je otišlo u Dinamo što naših što pitarskih i niko ama baš niko nije uspio.
-
- Kontakt:
sretno Ara majstore !
danas sam predavao jos neke hrane i stvari crvenom krstu u centru.. puno je bas sve... otice kamion za olovo, tako su mi rekli
ps.
Dino Pekić je jutros odvezao još jedan caddy pun namirnica u sela Solun i Riječica, pored Olova.
danas sam predavao jos neke hrane i stvari crvenom krstu u centru.. puno je bas sve... otice kamion za olovo, tako su mi rekli

ps.
Dino Pekić je jutros odvezao još jedan caddy pun namirnica u sela Solun i Riječica, pored Olova.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jel moguće da si toliko ograničen? Imaš nekog druga, rođaka koji navija eto zamisli za FK Sarajevo? Jel se i sa njima "ne mješaš"? Ja gdje sam odrastao u mahali u kojoj je uvijek bilo pola-pola, ali da se dijelimo na "njihove" i "naše" jer navijamo za drugačije timove? Ne mogu da vjerujem....anonimni je napisao/la:Šta šta je problem? Meni lično se smuči kad odem gore, a vjerujem i većini navijača, pogotovo ne bih da se miješam sa njima čitavu godinu (šteta što moramo i ovih par utakmica), ti bujrum idi sa njima, ja neću![]()
Ovaj je stadion građen iz ljubavi i našim parama, ako se pokrene kakva akcija, opet se treba podržati rekonstrukcija Grbavice, al' lavor ja finansirati neću, a Boga mi ne bih ni išao na njega da moram bar 15 utakmica po sezoni...
Mislim da je neko vec spomenuo 15%Elegant je napisao/la:Hocemo li dobit kakve pare, procenat od Armina ?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
na osnovu čega 15%..on je i dalje igrač Liverpoola samo sda u Dinamu koliko sam ja upratio, ili?tm8782 je napisao/la:Mislim da je neko vec spomenuo 15%Elegant je napisao/la:Hocemo li dobit kakve pare, procenat od Armina ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kazu da je Dinamo otkupio ugovor, odnosno prodat je iz Liverpoola u Dinamo, pa zato... A po ugovoru sa Liverpoolom valjda imamo procenat...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 19 maj 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kupio ga Dinamo, nije posudba 

-
- Kontakt:
75o.ooo eura je iskresirao mamic.. nama ide oko 25o.ooo KM
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
to je druga stvar..Baja_Zvjerka je napisao/la:Kazu da je Dinamo otkupio ugovor, odnosno prodat je iz Liverpoola u Dinamo, pa zato... A po ugovoru sa Liverpoolom valjda imamo procenat...
ja koliko sam vidio tamo po hr portalima pisalo kao posudba u Dinamo..
ako je otkupio to je nesto drugo
ODlicna stvar sto prilikom prodaje stavljamo ove procente od narednog transfera, jos kad se uzme u obzir ono fifino pravilo od 3-5 % za treniranje fine pare.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 19 maj 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo bi fino ako neko ima pouzdan info koliki je procenat 10 ili 15,uglavnom kupovina je u pitanju bice minimum 200k nama zavisno kolii je procenat.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Potpisao ugovor na 5 godina.
samo je zalosno da mi za najboljeg igraca dobijemo max 200k tuga golemaennis je napisao/la:Bilo bi fino ako neko ima pouzdan info koliki je procenat 10 ili 15,uglavnom kupovina je u pitanju bice minimum 200k nama zavisno kolii je procenat.
hocemo li ikada prodat igraca i zaraditi kako treba
Semper Fidelis
pa valjda ste dobili kad ste ga prodali Liverpoolu jbmu..fixator je napisao/la:samo je zalosno da mi za najboljeg igraca dobijemo max 200k tuga golemaennis je napisao/la:Bilo bi fino ako neko ima pouzdan info koliki je procenat 10 ili 15,uglavnom kupovina je u pitanju bice minimum 200k nama zavisno kolii je procenat.

ovo je drugi njegov transfer

fixator je napisao/la:samo je zalosno da mi za najboljeg igraca dobijemo max 200k tuga golemaennis je napisao/la:Bilo bi fino ako neko ima pouzdan info koliki je procenat 10 ili 15,uglavnom kupovina je u pitanju bice minimum 200k nama zavisno kolii je procenat.
pa prodali smo ga Liverpoolu i uzeli 300 hiljada KM i 15 % od narednog transfera,sad je prešao u Dinamo i tu cemo dobiti određen dio novca,tj. 15 % od transfera a i svaki naredni njegov transfer imamo pravo na postotak
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.