ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:11
velika steta bi bila ako se ne dogovore sa Bekricem, ali tesko da ce on pristati na bilo kakva smanjenja, kada imas klubova u ligi, posebno nasih konkurenata koji ce jedva docekati da mu dadnu tu platu.
Mi nikad u nekim stvarima necemo doci pameti, bolje raskinuti sa Risticem i Livancicem i slicnim , kad se saberu isto je to para, a ostaviti Bekrica.
I onako su na terenu bez njega kao ovce bez pastira.
jos uvijek se nadam da ce se dogovoriti jer njegov odlazak znacajno mijenja balans snaga u borbi za opstanak. Posebno ako bi otisao negdje kao u Mladost ili Celik, a Musija ce ga jedva docekati.
prvi jako jako pogresan potez novog rukovodstva.
a sto se tice skupstine eto prezentovan je model privatizacije, sad ko god zeli moze da kupi 51 glas u skupstini . Uplati milion i dvjesto i upravlja klubom.
a ako kupi 60 i nesto % moze i da mijenja ime, grb,statut sve, da ga preseli gdje hoce. To je cijena privatizacije. Kao sto je Tan uradio sa Kardifom recimo kad je boje promijenio. To je sistem u kojem vlasnik moze sve
i neko je pitao za povrat para, nema ovdje povrata na taj nacin, ako imas jedan glas. Onda si samo jedan od ljudi koji odlucuju, ovdje placas da odlucujes. Ako hoces povrat kupi 51%, prodaj igraca za milion eura, udji u LP i onda radi sa tim parama sta hoces jer si vecinski vlasnik kluba.
nazalost sama cinjenica da je do sad uslo 6-7 ljudi, od toga par iz uprave i ljudi koji su pokrenuli ovo, i cinjenica da moraju ovako javno da objavljuju po meni govori da je odziv i interesovanje grada ocekivano jadno.
mislim da se u ovom momentu nema sta prigovoriti. Imas mlade uspjesne ljude u klubu, imas profesionalan i jasan projekat, dobar projekat, viziju. Imas priliku da to sto si dao pare vrijedi nesto, da se ti pitas i odlucujes.
Ako ovaj nacin ne prodje to je po meni pokazatelj da nam i ne treba Sloboda.
covjece imas milion od grada i besplatan stadion. Ne znam sta vise treba bilo kojem investitoru. Ovo bi za Azmira bila idealna prilika.