FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Točno se iz ovih kikseva sa Sienom,Genovom i sličnima vidi kaj fali ekipi,ako se to sad u siječnju ne sredi nek ide sve u krasni.
mozda je ovo i dobro da se u januaru djeluje na pravi nacin,da smo dobili 3:0 samo bi se zamazale oci nekakvim pojacanjimaSiamoNoi je napisao/la:Točno se iz ovih kikseva sa Sienom,Genovom i sličnima vidi kaj fali ekipi,ako se to sad u siječnju ne sredi nek ide sve u krasni.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Stvarno niste u redu, ali ono nikako. Pljujete sad po Strami a kad skine Napoli/Juventus/Milan onda je grande Strama, ovo je njegovih ruku djelo itd itd. To vam se zove licemjerje ali nije bitno. Uglavno smeta me kako neki reagiraju ovdje, kako su odjednom svi smece, kako je Ranocchia panj, Palacio ****, Cambiasso slapa itd itd.
Jbg. desi se los dan i to je to, da je ono Livaja pogodio (sta je treba) onda bi sve bilo u redu, i sve bi bilo super. Nemozes uvijek pobjedit, pogotovo ne sa momcadi koja je napravljena ove godine, dajte malo strpljenja.
Neki bi vec mjenjali trenera i vjerojatno doveli nekog tipa Gasperon pa da opet placemo sljedecih 2 mjeseca.
Jbg. desi se los dan i to je to, da je ono Livaja pogodio (sta je treba) onda bi sve bilo u redu, i sve bi bilo super. Nemozes uvijek pobjedit, pogotovo ne sa momcadi koja je napravljena ove godine, dajte malo strpljenja.
Neki bi vec mjenjali trenera i vjerojatno doveli nekog tipa Gasperon pa da opet placemo sljedecih 2 mjeseca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ja Stramu nikad necu kritikovati ali realno,4 igraca i baci sisu da se igramo sa svimaTritolone je napisao/la:Stvarno niste u redu, ali ono nikako. Pljujete sad po Strami a kad skine Napoli/Juventus/Milan onda je grande Strama, ovo je njegovih ruku djelo itd itd. To vam se zove licemjerje ali nije bitno. Uglavno smeta me kako neki reagiraju ovdje, kako su odjednom svi smece, kako je Ranocchia panj, Palacio ****, Cambiasso slapa itd itd.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Očekivan remi.
Sad ozbiljno, moram se prisjetiti predsezonskog perioda i mojih prognoza, na koje ste oštro reagovali, iako sam konstruktivno pisao, ali ste me označili kao provokatora.
Rekao sam da ću vas podsjetiti zbog toga kad dođe vrijeme, zato i pišem sad...
Onda mi je neko nabrojao vezni red i pitao kako je star i potrošen?
Coutinho (20), Sneijder (28), Guarin (26), Alvarez (24), Mariga (25), Obi (21), Duncan (19), Jonathan (26) znaci samo Cambiasso i Mudy prelaze 30 s tim da Mudy za sada ovo sta je igra izgleda kao da je na njegovom mjestu neki od 25 godina.
Odgovor je bio sljedeći...
Sneijder, Coutinho, Ricky-ofanzivni vezni
Cambi, Mudi, Mariga-defanzivni
Obi, Guarin-univerzalci, da ih tako nazovem
Odgovor je bio...

Kreativni vezni sad u januaru ili već sad halalite Ligu prvaka.

Sad ozbiljno, moram se prisjetiti predsezonskog perioda i mojih prognoza, na koje ste oštro reagovali, iako sam konstruktivno pisao, ali ste me označili kao provokatora.

Rekao sam da ću vas podsjetiti zbog toga kad dođe vrijeme, zato i pišem sad...
Dobro, fulio sam za Coutinha.Inter ako ne dovede bar dva kvalitetna i ciljana pojačanja, a male su šanse, po meni nema nikakve šanse za titulu, čak je i LP upitna.
Ništa se skoro nije promijenilo, jedino pojačanje je zreliji i bolji Coutinho, koji se kalio u Espanyolu i biće najbolji igrač ovoga Intera. Vezni red je star i potrošen i to je najveći problem. Odbrana je solidna, napad isto tako, ali u globalu ja ne vidim načina da se Inter bori za titulu sa ovim igračkim kadrom.
Juventus je koplje iznad ostalih, jedino ga može ova afera usporiti i to je nada za ostale. Milan isto mora dovesti kreativca na sredini i špica, za nešto više. Hoće li, ostaje da vidimo.

Onda mi je neko nabrojao vezni red i pitao kako je star i potrošen?
Coutinho (20), Sneijder (28), Guarin (26), Alvarez (24), Mariga (25), Obi (21), Duncan (19), Jonathan (26) znaci samo Cambiasso i Mudy prelaze 30 s tim da Mudy za sada ovo sta je igra izgleda kao da je na njegovom mjestu neki od 25 godina.
Odgovor je bio sljedeći...
Napali ste me i tu, kako Cambiasso ili Samuel neće igrati i sl...Pa jel se ovo vama čini dobro izbalansirano?
Mahom sve destruktivci osim Sneijdera, koji će više van terena biti. Te grupa nekih mladih i nedokazanih igrača.
Fali kreativac možda?
Gledao sam neke pripremne. Recimo Juve je bio dosta bolji na onom kupu, mada ste pobijedili. Milan sa djecom više loptu imao i napadao, ja nikakvu igru nisam vidio, osim brzih kontri i to je sve. Iako ste već dosta ranije sa pripremema počeli...
Čak je i raspali Hajduk nekoliko puta opasno zaprijetio, ali eto.
Realno, skoro sve sam rekao kako i jeste, da bi neko opet pokušao da me uvjeri...Po meni, Inter nije nikakva konkurencija, ako se šta ne promjeni. Ne morate se slagati, ali vidjećemo...
ono što je kvalitetno tipa Zanettija, Cambiassa, Samuela, Maicona su potrošeni igrači, mada za Maicona nisam sigiran, mislim da on još može ako ostane. Objektivno, to su nosioci igre Intera i onda ti je sve jasno gdje ste.
U tim utakmicama ja nisam vidio neki napredak, to kažem. Kontre imate dobre i to je to. Bez neke posebne igre i sistema.
Sneijder, Coutinho, Ricky-ofanzivni vezni
Cambi, Mudi, Mariga-defanzivni
Obi, Guarin-univerzalci, da ih tako nazovem
Odgovor je bio...
I eto, dođe polusezona i neki ponoviše moje riječi htjeli ili ne htjeli.Ako ste vi zadovoljni ovim, ja sam prezadovoljan vjeruj. Dabogda uvijek ovakve univerzalce imali.
Jel sad pošteno?

Kreativni vezni sad u januaru ili već sad halalite Ligu prvaka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Pazi strucnjaka sad niko nevalja, a do prije mjesec dana se kleli u sve igrace i Stramu
Sreca pa nisam gledao tekmu, ali mi opet nije jasno zasto Strama mijenja dobitnu formaciju, pa ne mozes igrati par mjeseci u jednoj i onda ajmo sad malo promijenit kada ti to ne ide.
Zali boze samo sto sam na kladionici promasio, taman dosao kuci i upalim tv kad ono 0-1
Sarajlija tko je ocekivao borbu za titulu od navijaca, samo oni nerealni, uvijek je bio cilj LP... Inter je i dalje medju tri najkvalitetnije ekipe u ligi, ali je problem sto u Interu igra novih 7-8 igraca + novi trener....

Sreca pa nisam gledao tekmu, ali mi opet nije jasno zasto Strama mijenja dobitnu formaciju, pa ne mozes igrati par mjeseci u jednoj i onda ajmo sad malo promijenit kada ti to ne ide.
Zali boze samo sto sam na kladionici promasio, taman dosao kuci i upalim tv kad ono 0-1

Sarajlija tko je ocekivao borbu za titulu od navijaca, samo oni nerealni, uvijek je bio cilj LP... Inter je i dalje medju tri najkvalitetnije ekipe u ligi, ali je problem sto u Interu igra novih 7-8 igraca + novi trener....
Picka obicna. Treba ga nogom nabit sto dalje od Meazze
Na picku od trenera mislim...

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Inter je prejak kad igraci kao sto je Sneijder nisu ni na klupi.
Znaci, Inter se razasipa igracima svjetske klase (a to Sneijder sigurno jeste).

Znaci, Inter se razasipa igracima svjetske klase (a to Sneijder sigurno jeste).
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma nema tih 7-8 novih igrača. Kad pogledaš bolje, kostur ekipe je iz prošle sezone. Možda tako nisu planirali u Interu, ali neki novi igrači nisu opravdali očekivanja, dok je možda bilo i neočekivanih okolnosti poput ovoga sa Sneijderom što je svakako poremetilo planove.
Dobili ste Palacia i Cassana, te Juana pozadi. Ostalo je otprilike isto.
U vezi je problem, to već dvije sezone govorim. Guarin je dobar igrač, ali nema s kim. Cambiasso, Zanetti na rutinu igraju, ali prošlo je njihovo. Ostali su tu da popune mjesta...
Pereira je potpuni promašaj, a nije mi jasno što mu ne igra beka, nego ga naprijed gura. Ne znam jel i jednu utakmicu kao LB igrao.
Coutinho i Alvarez ni ove sezone se ne uspjevaju ozbiljnije nametnuti i to je jedan problem, jer se od njih dosta očekivalo u novom Interu. Ovako se sve svelo na par igrača, koji su i ranijih sezona bili nosioci igre.
Sve se svodi na Cassanovu lucidnost i na raspoloženje Guarina u datom trenutku, koji su glavni igrači Intera pored standardnih Cambiassa, Zanettija, Samuela. Palacio se sasvim solidno pokazao, dok je Milito, ma koliko ga cijenio kao napadača, čini se ispucao svoje.
Špic, kreativni vezni, pa i bek ili možda dva... kad bolje sagledaš, fali tu dosta toga, ali sredina mora biti prioritet. Ne znam, Milan i Roma rastu, Fiorentina je opasna, ima sistem i igru...Lazio već godinama konstantan, Napoli je malo pao. Biće velika borba za LP, a Inter mora u januarskom Mercatu nešto uraditi, inače Bgm teško...
Dobili ste Palacia i Cassana, te Juana pozadi. Ostalo je otprilike isto.
U vezi je problem, to već dvije sezone govorim. Guarin je dobar igrač, ali nema s kim. Cambiasso, Zanetti na rutinu igraju, ali prošlo je njihovo. Ostali su tu da popune mjesta...
Pereira je potpuni promašaj, a nije mi jasno što mu ne igra beka, nego ga naprijed gura. Ne znam jel i jednu utakmicu kao LB igrao.
Coutinho i Alvarez ni ove sezone se ne uspjevaju ozbiljnije nametnuti i to je jedan problem, jer se od njih dosta očekivalo u novom Interu. Ovako se sve svelo na par igrača, koji su i ranijih sezona bili nosioci igre.
Sve se svodi na Cassanovu lucidnost i na raspoloženje Guarina u datom trenutku, koji su glavni igrači Intera pored standardnih Cambiassa, Zanettija, Samuela. Palacio se sasvim solidno pokazao, dok je Milito, ma koliko ga cijenio kao napadača, čini se ispucao svoje.
Špic, kreativni vezni, pa i bek ili možda dva... kad bolje sagledaš, fali tu dosta toga, ali sredina mora biti prioritet. Ne znam, Milan i Roma rastu, Fiorentina je opasna, ima sistem i igru...Lazio već godinama konstantan, Napoli je malo pao. Biće velika borba za LP, a Inter mora u januarskom Mercatu nešto uraditi, inače Bgm teško...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- LateraleSinistro
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:huska kralju svaka ti dala,nikad nismo ni spominjali da cemo osvojiti skudeto,vec medju prva 3 klocevi juventiniHuska je napisao/la:Pazi strucnjaka sad niko nevalja, a do prije mjesec dana se kleli u sve igrace i Stramu![]()
Hajd sto stalno vrijedjas vec i lazes.
arminz je napisao/la:Kakva utakmica majko mila![]()
tek sam sad stigo pogledat utakmicu..sinoc i danas izbjegavam sve zivo samo da ne vidim rezultat..
sad smo pokazali da se na nas ozbiljno treba racunat u borbi za scudetto..
handanovic nas izvuce kad je marchisio suto pri 1:0, da je to uslo izgubili bi 100%
juan zivotinja, za ranocchiju malo slabija utakmica od juana jer je giovinco iso sve na njega al dobro je proslo..
cambiasso i gargano neumorni citavu utakmicu..
za zanetija se nema vise nista ni rec, covjek je vjecan
nagatomo je usutio sve ove nase kriticare sa foruma i pokazao zasto je ispred perreire u prvih 11..
cassano je izgledao dosta umorno al zato militoimamo prejak napad i ja sam takodjer za prodaju sneijdera..
guarin opet onaj stari
neroazzurni je napisao/la:Strama LEGENDO!
E sad tek pocinje prvenstvo, ovo dobro zapamtite, sad tek pocinje sav cirkus, jer nismo vise "propali" Inter, sada nas svi respektuju i gledaju kao kandidata za Scudeto, sada smo mi favoriti u svim utakmicama i mi smo ti koji trebaju napadati, sada je tek pritisak za svaki bod, a tu pricu da nam je najvaznije uci u LP okacite macku o rep, sada ima samo jedan cilj-PRVAK
Sretno Strama Forza Inter
cassano1987 je napisao/la:nadam se da cemo ovo dobiti kao i sve do sada jake utakmice i da cemo tako ostati u utrci za scudeto a odigrao sam 1 na nas Inter i samo cekam njega za dobru lovu![]()
![]()
![]()
FORZA INTER
![]()
farisija je napisao/la:a jes neobicno i tuzno bez intera. zato cemo ABDA osvojiti LE i scudeto. VIVA GRANDE NEW INTER!!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e jesi i nasao od koga postavit te postove
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ma mozda je ovaj remi i dobro doso..mozda moratti sad vidi da fali tu dosta igraca pa pocne uzimat..
jedan spic i ofanzivni vezni (ako ce se vec prodat sneijder) su pod moranjem..ako se kakav desni bek dobar nadje i njega (jer zanetti ocigledno ne moze vise igrat na poziciji beka) a ne uzimat polovne igrace ko sto je jonathan pa da se samo gore nerviramo, i ako bude istina da je rolando vec na pragu da predje to bi bilo super..
Livaju poslat na posudbu jer fali momku utakmica, ono danas je moro pogodit.
znaci spic, ofanzivni vezni ako sneijder ode, desni bek, stoper i reko bi jedan play, al ocigledno da nema od toga nista jer ne vidim ko bi mogo doc..ako budu uzimali neke polovne igrace onda nam je i ovako dobro
jedan spic i ofanzivni vezni (ako ce se vec prodat sneijder) su pod moranjem..ako se kakav desni bek dobar nadje i njega (jer zanetti ocigledno ne moze vise igrat na poziciji beka) a ne uzimat polovne igrace ko sto je jonathan pa da se samo gore nerviramo, i ako bude istina da je rolando vec na pragu da predje to bi bilo super..
Livaju poslat na posudbu jer fali momku utakmica, ono danas je moro pogodit.
znaci spic, ofanzivni vezni ako sneijder ode, desni bek, stoper i reko bi jedan play, al ocigledno da nema od toga nista jer ne vidim ko bi mogo doc..ako budu uzimali neke polovne igrace onda nam je i ovako dobro

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
ja znam da smo mi bez Nagatoma i Guarina pusji smouk
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
gdje ces bolan mene ovdje trpati, odmah si provaljen, pa ja sam ti na ovoj temi poznat kao Stramin kriticar i kad pobjedjuje i kad gubi, a i bilo bi korektno od tebe da si kopirao moj cijeli post pa bi bilo jasno sto sam napisao ovo "Strama legendo". Naime ovaj post je napisan poslije pobjede nad "Omladincem" kad su pojedinci trazili da napisem nesto lijepo o Strami i povucem svoje rijeci, pa sam im ispunio zelju i napisao "Strama legendo" dok ovaj drugi dio posta stoji od rijeci do rijeci:LateraleSinistro je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:Strama LEGENDO!
E sad tek pocinje prvenstvo, ovo dobro zapamtite, sad tek pocinje sav cirkus, jer nismo vise "propali" Inter, sada nas svi respektuju i gledaju kao kandidata za Scudeto, sada smo mi favoriti u svim utakmicama i mi smo ti koji trebaju napadati, sada je tek pritisak za svaki bod, a tu pricu da nam je najvaznije uci u LP okacite macku o rep, sada ima samo jedan cilj-PRVAK
Sretno Strama Forza Inter
-jesmo li na pocetku sezone smatrani kao "propali" Inter- JESMO
-jesmo li poslije pobjede u Torinu prisli na bod lideru i odvojili se od ostalih-JESMO
-jel to samo po sebi pokazuje da smo kandidati za titulu- JEST
-jel poslije te utakmice krenuo sav cirkus- JEST
-jesmo li poslije te utakmice bili favoriti na svakoj iducoj utakmici i svi se branili protiv nas- JESU
-jel se poslije te utakmice stvorio pritisak na igrace i trenera-JEST
-jesmo li od tad stalno pobjedjivali-NISMO
-jesmo li od te utakmice u padu forme-JESMO
-jesam li ja to najavio u ovom postu-JESAM
adio...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
sada vi hocete reci da mi imamo losiju ekipu od Fiore ili Laziasanjingr je napisao/la:Ja Stramu nikad necu kritikovati ali realno,4 igraca i baci sisu da se igramo sa svimaTritolone je napisao/la:Stvarno niste u redu, ali ono nikako. Pljujete sad po Strami a kad skine Napoli/Juventus/Milan onda je grande Strama, ovo je njegovih ruku djelo itd itd. To vam se zove licemjerje ali nije bitno. Uglavno smeta me kako neki reagiraju ovdje, kako su odjednom svi smece, kako je Ranocchia panj, Palacio ****, Cambiasso slapa itd itd.

nazalost, zato smo tu gdje jesmo
ps. sto neko rece, ovaj "poraz" je dobro dosao, da smo dobili samo bi si zamazali oci, ovako znamo na cemu smo-> ovako vise ne ide!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Prescritto
- Kontakt:
rezultatski ova sezona vam nije nista bolja od prosle, imate samo 3 boda vise, a prosle ste jos igrali u ligi sampiona, a a ove ne, cak ste imali i manji zaostatak za liderom
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
NE SLAZEM SE,prosle godine nikako nismo imali sanse za LP ove god su sanse predobre,da smo danas dobili bili bi drugi u polusezoni a to prosle god nije se moglo ni sanjati.Prescritto je napisao/la:rezultatski ova sezona vam nije nista bolja od prosle, imate samo 3 boda vise, a prosle ste jos igrali u ligi sampiona, a a ove ne, cak ste imali i manji zaostatak za liderom
FORZA INTER!
FORZA INTER!
[youtube][/youtube]

FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Prescritto
- Kontakt:
ranijeri je imo onu seriju od 8 uzastopnih pobjeda i to vas je vratilo, evo ti tabele serie a poslije 18 kola prosle sezone koja pokazuje sasvim suprtno od ovog sto ti govorissanjingr je napisao/la:NE SLAZEM SE,prosle godine nikako nismo imali sanse za LP ove god su sanse predobre,da smo danas dobili bili bi drugi u polusezoni a to prosle god nije se moglo ni sanjati.Prescritto je napisao/la:rezultatski ova sezona vam nije nista bolja od prosle, imate samo 3 boda vise, a prosle ste jos igrali u ligi sampiona, a a ove ne, cak ste imali i manji zaostatak za liderom

http://it.wikinews.org/wiki/Calcio,_Ser ... A_giornata" onclick="window.open(this.href);return false;
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.