torrenteS je napisao/la:naravno da igramo. nego, priznaj ti meni da si to napisao onako iz stomaka ili po sjecanju

sigurno je da nisi odgledao neku od bayinih utakmica pa onda sjeo za tastaturu...

nema razlike jer i jedni, a bome i drugi, furaju holandsku skolu fudbala.
razlika je u tome sto se to u barseloni fura vec dugi niz godina dok je novina u minhenu.
znaci, barcinim igracima je lakse jer ih se uvjezbava jos od malih nogu

Činjenica, obrana nam je visoka u trenutku kad mi napadamo. Onda moramo suziti prostor jer bi rupe bile ogromne, to je normalno, to svatko radi, osim Milana.
I zato nastaju kontre opasne po naš gol. Ok,
moja greška, priznam ti da igramo u toj situaciji visoku obranu. Ako na to misliš.
Ali protiv Kolna nismo dobili golove zbog visoko postavljene obrane, to sam siguran. To su bile individualne greške pojedinih igrača.
Sad, za jesenski dio sezone bi se morao baš prisjetiti kakve smo golove dobili pa bi tek onda mogli pričati. Jer se trenutno sjećam rijetkih golova. Naravno, bez yotubea pa da onda analiziram kako je obrana postavljena, nisam takav igrač.
torrenteS je napisao/la:lam nikada nije imao toliko izgubljenih duela kao u ovoj godini.
Nakon neuspješnih 15 minuta traženja jednog stupca statistike pod nazivom "gewonnene Zweikamphe", moram sam po osjećaju napisat mišljenje, znači bez dokaza.
Lahm ima podjednako isto dobivenih duela kao i prošlih godina. Momak je u obrani odličan. Ovo govorim za jesenski dio sezone koji sam skoro u cjelosti odgledao ( 1-2 Spiele habe ich nicht gesehen ).
Dakle, jedino prava statistika ti može ići u prilog. Ovako ne vjerujem dok ne vidim.
Da ne misliš za 2011. godinu.?