Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
da cujem Nermine?
Mensur Bajramovic
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Rahmetli Sabahudin Bilalalović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Tacno se sjecam da sam bio u Makarskoj kada je preminuo, srcani na toboganu ako se dobro sjecamnerminh74 je napisao/la:Rahmetli Sabahudin Bilalalović
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
nerminh74 je napisao/la:Rahmetli Sabahudin Bilalalović
Dobro,treba i ostale pohvaliti
hoce li negdje biti prenos sutrasnje i preksutrasnje tekme protiv gruzije?
da se podsjetimo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da se podsjetimo nismo prošli prvi krug, a kada stavljate litvaniju stavite prije toga kako smo igrali protiv Latvije
Ili da i mi počnemo praviti mitove tipa bitke na Kosovu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
stvari su vrlo jednostavne. Ova trojka su odrasli ljudi sa dobrim ugovorima i sveto trojstvo (Dino-Harun.Misko) ne mogu ih prodavati kao sto prodaju ovu djecu. Da je realno velicanje saveza, sekretara i njegove svite i zasluga ovo bi davno bilo rijeseno. Ali u ovom slucaju nema para u svoje dzepove i tu je tacka. Sve ce biti puno jasnije u buducnosti, ako nam @zaboljisportuBiH nekao ne opravda sve ovo iz prve ruke.
Ove momke sto ce nas prestavljati na EB treba samp podrzati, makar to bili zadnji basketasi sa ulice. Kakvi - takvi predstavljaju nas nasu drzavu i svako dobro, srecu i uspjeh im zelim. Naravno da cu ih gledati i navijati jos vise nego do sada.
Ili volis ili ne volis.....nesto izmedju zvuci mi izdajnicki!

Ove momke sto ce nas prestavljati na EB treba samp podrzati, makar to bili zadnji basketasi sa ulice. Kakvi - takvi predstavljaju nas nasu drzavu i svako dobro, srecu i uspjeh im zelim. Naravno da cu ih gledati i navijati jos vise nego do sada.
Ili volis ili ne volis.....nesto izmedju zvuci mi izdajnicki!
nerminh74 je napisao/la:Da se podsjetimo nismo prošli prvi krug, a kada stavljate litvaniju stavite prije toga kako smo igrali protiv Latvije
cisto da se podsjetimo jedne dobre utakmice,nista vise,sasvim slucajno naisao na ovo,i to prije svega zbog vrhunskog komentara avdica,nije valjda da ti smeta postavljanje klipa?
Iskreno ne ne smeta, ali toliko puta je postavljen ovaj klip da je postalo patetično i da radi ovoga klipa često se zaboravlja suština a to je da smo na kraju ipak podbacilifilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Da se podsjetimo nismo prošli prvi krug, a kada stavljate litvaniju stavite prije toga kako smo igrali protiv Latvije
cisto da se podsjetimo jedne dobre utakmice,nista vise,sasvim slucajno naisao na ovo,i to prije svega zbog vrhunskog komentara avdica,nije valjda da ti smeta postavljanje klipa?
Ja se ipak sjetim Petrovicevih rijeci na time out mislim protiv Latvije hajmo spustiti ovou prednost svaki kos je bitan
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam.., Ivanovic je veliki strucnjak i ja nekako mislim da bi ova prica oko EP mogla ipak biti pozitivna. Mi eto nekakokada nas svi otpisu najbolje odigramo... Mirza moj.. steta, Juka nije mogao, a onaj idiot od Djedovica neka se stidi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
I ja se nadam nekom rezultatu, ali kad samo pomislim kakav smo tim
mogli imali muka me uhvati, kao naravno i sve vas.
kuknjava kuknjava
1. Renfroe - Pašalić
2. Gordić - Šutalo
3. Đedović - Peršić - Milošević
4. Teletović - Todić
5. Nurkić - Kikanović - Stipanović
kuknjava kuknjava
1. Renfroe - Pašalić
2. Gordić - Šutalo
4. Teletović - Todić
armin je napisao/la:I ja se nadam nekom rezultatu, ali kad samo pomislim kakav smo tim
kuknjava kuknjava
1. Renfroe - Pašalić
2. Gordić - Šutalo
4. Teletović - Todić
Renfroe,Pasalic/Gordic
/Gordic/, Sutalo, Vrabac (Buza)
Persic,Milosevic
Todic,BAVCIC
Kikanovic, Stipanovic
Od pozicija 3 i 4 ja ne znam sta ocekivat, oni su x faktor za nas a kamolu za protivnika, na prvu su tanke ali vidjet cemo. Najjaci smo na 1 i 5
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Zasto Vrabac js uvjek nema klub?
Momak je odigro vise nego solidno sezonu u ocajnm Trier-u.
Momak je odigro vise nego solidno sezonu u ocajnm Trier-u.
Juka nije ni prije bio tu mada sa njim bi bili 20% jaci. Izostanak jednog od Mirze i Djedovica je moguce i nekako uz 110% angazmana mozda i nadoknaditi. Samo izostanak obadvojice to je vec skoro nemoguce odnosno <5%. Ne treba laznu nadu ljudima nuditi. Bolje razviti nekog mladog igraca da se fino proda u neki solidan klub. Cak i najbolja moguca odbrana ce tesko nadoknaditi deficit u napadackom dijelu.storm_raider je napisao/la:Ne znam.., Ivanovic je veliki strucnjak i ja nekako mislim da bi ova prica oko EP mogla ipak biti pozitivna. Mi eto nekakokada nas svi otpisu najbolje odigramo... Mirza moj.. steta, Juka nije mogao, a onaj idiot od Djedovica neka se stidi.
- storm_raider
- Kontakt:
Dzaba, ja se nadam, ljudski je, a i ima tu solidnih opcija u napadu. Ovo sto Kikan igra u posljednjoj sezoni je vanserijski i strasno mi je drago da vidim da ispunjava svoj puni potencijal, a moze jos bolje. Vidjecemo, treba se nadati.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ima samo Mirza je bio 30% + ove reprezentacije. Djedovic glavni igrac na vanjskim pozicijama koji je znao i sam da prelomi utakmicu, odlican igrac. Jednostavno prevelik je koncentrat kvaliteta i iskustva kod protivnickih reprezentacija da ga ne bi iskoristili. Moguca je mozda i neka pobjeda samo prolazak grupe ne vidim kako. Ali eto treba se nadati. Po meni bi najveci uspijeh bio da se razvije par mladih igraca kao sto sam i napisao. Da je bar Djedovic tu onda bi postojale i neke sanse. On je stvarno ovdje odigrao los potez. Mada mozda je bila ili ili odluka ko zna. Ne vidim drugog objasnjenja njegovog postupka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.