Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
kakav raspad omladine danas, russel, stroll i albon u par krugova se svi obrukali
Sumnjam da ce kad biti sampion.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tesko da ce 4 puta biti sampion
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Mislim da su ovom trkom Albonu u plastici dani i zvanično odbrojani.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sjebase Pereza .... I Fettela za bod 

Ricc 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvi su ovo komentari na zavjere o Hamiltonu.
Čovjek bi dobio i sa i bez SC.

Čovjek bi dobio i sa i bez SC.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Meni se vise cini da je FIA-i u interesu da pobjedjuje osoba koja ce popularizovati formulu u Americi radi svog utjecaja van staze i na kraju krajeva boje kozeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 nov 2020, 14:53Ricc![]()
Svi znaju da FIA ima u interesu da svaku utrku pobijedi jedno te isti lik i da izgube sve gledaoce.![]()

#Punoljetstvo
Ja ga prvi ne volim, volio bih vidjeti kvalitetnijeg vozača uz njega. Ali ovo postaje smiješno više šta se piše i čita.Donnie Darko je napisao/la: ↑01 nov 2020, 14:53Ricc![]()
Svi znaju da FIA ima u interesu da svaku utrku pobijedi jedno te isti lik i da izgube sve gledaoce.![]()
Najbolji sportski kolektiv ikad.
"We need to suffer. And we need to fight."
Boring.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za Vettela, sjajan je posao odradio ali greška u pitlaneu je sve poništilo što je odradio do tad. Valjda nekad RB i Ferrari uspiju dati bolid Maxu i Lecleru dostojan borbe za titulu pa da više Bottasa ne gledamo i ne očekujemo ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dominacija se nastavlja, čestitke Mercedesu!

Mercedes savrsena utrka. Cestitke na novoj, rekordnoj tituli

Pa bi, to je odmah spomenuto. Samo je presmiješno ispalo. Pali se VSC baš prije nego on ulazi u box i onda ga odmah ugasiše kad je bio na izlazu. Koja je svrha? Isto da je neko pritisnuo VSC dugme i onda skontao da se zajebo. Hajde da je to bilo odmah pošto je Ocon parkirao, ali ne, bio je Ocon već parkiran poprilično vremena. Druga stvar, seru mu se ovim u fantastične krugove koje je vrtio nakon što su Max i Bottina otišli u box. Naravno da će se pokrenuti diskusija. Težak amaterizam direkcije trke u svakom slučaju
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ima li se gdje pogledari kompletna trka. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nikad se ne mogu oteti utisku da je Dani Rik morao puno,puno,puno vise u svojoj karijeri, obzirom kako je kvalitetan vozac
a ovaj Mercedes definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji tim u historiji timskih sportova. Toto i Niki su to odlicno poslozili. Kad vidim Tota na TV i ja mu vjerujem
podsjeca me na stare talijanske fudbalske operativce Modjija ili Galijanija, jednostavno covjek izgleda kao da zna sta ce biti u buducnosti haha
a ovaj Mercedes definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji tim u historiji timskih sportova. Toto i Niki su to odlicno poslozili. Kad vidim Tota na TV i ja mu vjerujem

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.