Bit ce ludnica na stadionu veceras, ocekujem ispunjen sjever do posljednjeg mjesta, a momci nek ostave posljedni atom snage na terenu i ne sumnjam u nasu pobjedu, yebat cemo ih kao uvijek
YEBEM TE SARAJVOOOO
Ako pitari naprave hoce hah, NKSBTV ne prenosi danassb1996 je napisao/la:Hoce bit kakvog prijenosa na internetu? Vidim da je BHT ono sto sam procitao stavio snimku :O
Šta je Valjić uradio osim toga što Balić ne bi dobio crveni karton da je prethodno sviran čist faul nama i to što je Pandža mogao hladno da zaradi isključenje. Od vaših jedino mi se dopala igra Barabana, pogotovo ono proigravanje za Wagnera.Pantarei79 je napisao/la:Sta nam sudac uradiA tek Pandza
Bod vise odgovara sarajlijama nego nama. Primamo gol iz nepostojeceg faula, drugi sami seba dajemo opet...
Ne znam sta bih rekao, momci su se borili, Barabanu kapa do poda. Corluka i Plazonic ne znaju, Crnov imao prostora po lijevoj strani, a nista nije napravio. S obzirom da smo imali igraca vise, mogao je Branko Barabana koristit kao drugu spicu a ne ga povlacit na beka. 4 nasa su cuvala njihovog Ahmetovica.
Pazi izjave:sb1996 je napisao/la:http://www.****/valjic-za-sportske-ba-bila-je-to-klasicna-sacekusa-i-pokusaj-ubistva/
Sta je ovo bilo?
Situacija je bila u pravcu gdje sam ja sjedio, cini mi se da je bilo zaledjesiroki1991 je napisao/la:Zanima me je li bilo ono zaleđe koje je suđeno Krstanovicu u 1.pol, ima li negdje snimka?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, laszlo, MaroonBjelave, riki46 i 34 gosta.