NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 25 sep 2016, 10:11

Prelijep suncan dan, kao stvoren za utakmicu :)

Bit ce ludnica na stadionu veceras, ocekujem ispunjen sjever do posljednjeg mjesta, a momci nek ostave posljedni atom snage na terenu i ne sumnjam u nasu pobjedu, yebat cemo ih kao uvijek

YEBEM TE SARAJVOOOO
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 25 sep 2016, 10:48

Red bi bio da se cijeli sjever digne na noge u 20.min i zapljesce Škriparima,a onaj dio uz kavez da se prikljuci u navijanju.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 25 sep 2016, 10:50

Opet zatvoren jug :crazy: Nije mi jasno više zašto to rade :hmmmmm:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 25 sep 2016, 11:55

Hoce bit kakvog prijenosa na internetu? Vidim da je BHT ono sto sam procitao stavio snimku :O

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 sep 2016, 12:19

sb1996 je napisao/la:Hoce bit kakvog prijenosa na internetu? Vidim da je BHT ono sto sam procitao stavio snimku :O
Ako pitari naprave hoce hah, NKSBTV ne prenosi danas

Jos malooo, joj tko ce docekati, odavno nisam ovako iscekivao neku utakmicu :D

Hocu opet ovako da bude :opaopa:

HRHB

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 25 sep 2016, 21:47

Sta nam sudac uradi :crazy: A tek Pandza :facepalm: Bod vise odgovara sarajlijama nego nama. Primamo gol iz nepostojeceg faula, drugi sami seba dajemo opet...
Ne znam sta bih rekao, momci su se borili, Barabanu kapa do poda. Corluka i Plazonic ne znaju, Crnov imao prostora po lijevoj strani, a nista nije napravio. S obzirom da smo imali igraca vise, mogao je Branko Barabana koristit kao drugu spicu a ne ga povlacit na beka. 4 nasa su cuvala njihovog Ahmetovica.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 sep 2016, 22:10

Obrana vas ove godine kostala brat,bratu 9 bodova!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 sep 2016, 22:17

Barbi kada hoce najbolji igrac lige. Daska u glavi. Nije lose, protok lopte je uzasan, a onda Crnov i ku.rchina.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 sep 2016, 22:28

Pantarei79 je napisao/la:Sta nam sudac uradi :crazy: A tek Pandza :facepalm: Bod vise odgovara sarajlijama nego nama. Primamo gol iz nepostojeceg faula, drugi sami seba dajemo opet...
Ne znam sta bih rekao, momci su se borili, Barabanu kapa do poda. Corluka i Plazonic ne znaju, Crnov imao prostora po lijevoj strani, a nista nije napravio. S obzirom da smo imali igraca vise, mogao je Branko Barabana koristit kao drugu spicu a ne ga povlacit na beka. 4 nasa su cuvala njihovog Ahmetovica.
Šta je Valjić uradio osim toga što Balić ne bi dobio crveni karton da je prethodno sviran čist faul nama i to što je Pandža mogao hladno da zaradi isključenje. Od vaših jedino mi se dopala igra Barabana, pogotovo ono proigravanje za Wagnera.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 sep 2016, 22:34

Valjić katastrofa sudio ,trebao je onog Pandžu 2 puta isključiti jedino za to bi dobio pljesak s tribina. Više od 10 krivih sitaucija , što na štetu nas što na štetu Sarajeva.
Sarajevo ništa nije odigralo, mogu se udarat u gu'zicu s ovim bodom. Prvi gol iz nepostojećeg faula , drugi naša greška i onda 7-8 valjanja po terenu, da bi idio't produžio 3 minute. Nadam se da će Valjić biti kažnjen s nekoliko utakmica.
Oštećeni smo i mi i Sarajevo, stoga bi oba kluba trebala reagirati, jer šta ovo radi kvazi najbolji sudac u ligi. Ne sad da mi svojom reakcijom ispadamo kmečavci. Ali hoće kitu Sarajevo reagirati, njima je liga regularna.
Crnov, Pandža, Plazonić i Ćorluka lagano preko kapije.
Horde Zla najlošije u zadnjih 10 godina a fina brojka. Samo glasno na provokacijama, nisu se čuli na sjevernoj tribinu, a zbog zakona akustike bi trebali s ovakvom brojkom biti puno glasniji od Škripara. Vođa navijanja zove pjesme Ajmo plavi ale, p'''''te k'''''''ne i **** te Lištico. :rol: :guz:
Škripari naklon do poda, odlično navijanje. :tokralju: :tokralju:

ForzeNord
Kontakt:

Post Postao/la ForzeNord » 25 sep 2016, 22:45

Morali smo pobijedit iz vise razloga, ali naša ekipa nema taj kapacitet jednostavno... Sarajevo može biti puno sretnije sa X-om jer su bili sa 10 igrača skoro cijelu utakmicu.

Na zimu tražit kvalitetne zamjene za ove zvijezdice; Pandza, Crnov, Krstanovic....

Sudac, standardno loš kad su u pitanju utakmice Širokog. Kod crvenog je mogao biti penal (Bjelica, Široki-Radnik (lani u kupu)), ali onda bi isao jos vise nama u korist pa ne može. Sve je ovo smišljeno, ali neće moći dugo još tako...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 sep 2016, 00:06

sb1996 je napisao/la:http://www.****/valjic-za-sportske-ba-bila-je-to-klasicna-sacekusa-i-pokusaj-ubistva/

Sta je ovo bilo?
Pazi izjave:
Klasična sačekuša i pokušaj ubojstva, a onda ispod toga kako je on rekao hoće da nas linčuju, sjeli u auto i vratili se. :lolno:
I onda šlag na kraju da se više puta događa ovo u Širokom :bow:

Prvi put (ako se uopće dogodilo išta) je večeras to bilo

Mamicu mu njegovu pokvarenu

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 sep 2016, 00:28

Ne da se nikako dobiti ove jace ekipe, sami remiji na Pecari...

Momcima se nema sta zamjeriti, borili su se, malo je falilo ali eto. Skripari :clap:

Valjic :tokralju: . Steta sto mu njusku nisu razbili, **** pokvareno

HRHB

ForzeNord
Kontakt:

Post Postao/la ForzeNord » 26 sep 2016, 00:45

Ovo nije bila prijetnja, već pokušaj ubistva. Još se tresem i suze su mi u očima - rekao nam je večeras Ognjen Valjić.

Šokantnu izjavu ponajbolji bosanskoherceghovački nogometni sudac dao nam je nakon utakmice u Širokom Brijegu u kojem je istoimeni domaći klub remizirao sa Sarajevom (2:2), što je, očito, razbjesnilo pojedine domaće navijače.

Valjić tvrdi da su on i njegove kolege Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Sreten Udovičić iz Prijedora, kao sudačka trojka, ispraćeni psovkama sa stadiona Pecara, ali i da je to bila samo uvertira za scene koje su potom uslijedile na cesti i koje lede krv u žilama.

- Udovičić i ja smo odmakli pet kilometara od grada, u pravcu prema Banjoj Luci, kada je crveni Ford Focus prošao pored nas, a zatim naglo zakočio i prepriječio nam cestu.

Samo zahvaljujući pribranosti mog kolege Udovičića uspjeli smo izbjeći najgore. Imali su namjeru da nas ubiju, jer su nas gurali prema provaliji. Iza sebe imam milion pređenih kilometara, ali da sam ja bio za volanom, ner bismo ostali živi - nastavlja šokantnu ispovijest Valjić i dodaje da tu nije bio kraj ovom hororu.

- Nakon dvije minute, ponovo su tri automobila prošla i opet nam prepriječila put. Udovičić je uspio na vrijeme zakočiti i voziti nekih pola kilometra unatrag. Kad smo se okrenuli pozvali smo policiju. Niko nam se nije javio. Potom smo kontaktirali Salema Prolića iz Nogometnog saveza BiH.

On je uspio kontaktirati policijske specijalce, koji su nas pozvali i obavijestili da dođemo na određeno mjesto, gdje su nas čekali - kaže Valjić.

Nakon toga su, kaže, Udovičić i on dali izjave u policijskoj stanici u Širokom Brijegu.

- Još smo u policiji. Suze su mi u očima, ovo više nije sport - rekao nam je šokirani Valjić.

Prema riječima Valjića, trećem sucu Ibrišimbegoviću automobil je na parkingu pogođen flašom i kamenom.

Naravno da nije sport, ti si trgovac bodovima, a ne sudija.
Inace po ispričanom, ovo je kratki scenarij Mad Max, Fury road. Tom Hardy i Ognjen Valjić u glavnim ulogama.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 sep 2016, 00:47

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HRHB

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 sep 2016, 00:49

daj da vidimo greske valjica na vasu stetu ? aj pisite ? kad vec tako pricate ..

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 26 sep 2016, 09:39

Zanima me je li bilo ono zaleđe koje je suđeno Krstanovicu u 1.pol, ima li negdje snimka?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 sep 2016, 11:12

siroki1991 je napisao/la:Zanima me je li bilo ono zaleđe koje je suđeno Krstanovicu u 1.pol, ima li negdje snimka?
Situacija je bila u pravcu gdje sam ja sjedio, cini mi se da je bilo zaledje

..

Moze li se pokloniti nekom onaj debil Crnov, da ga ne gledam vise u nasem dresu

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 26 sep 2016, 12:14

Gledam, po svim mogućim portalima ne samo u nas nego i iz regije, napadnut sudac u Širokom, jedva živ osto... u pm...
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, laszlo, MaroonBjelave, riki46 i 34 gosta.