Kaze da je magicnaRinuka je napisao/la:Jel se napio vode sa BascarsijeFrancescoTotti je napisao/la:Valjda mu se svidila hrana u chipasu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaćemo ukomponovat u neku našu onu od delija od roođenja mog nije prošo bez imena tvog ni dan ni godina ....
samo kažem ...
samo kažem ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
stranica Nogometne Ikone na fb, on im je zvijezda vodiljaOsttribine je napisao/la:THEC je napisao/la:Trifon Ivanov
gdje ti on naumpade, imao je nekakvu facu kao da je uvijek pijan ili mahmuran u najmanju ruku
Pyro is not a crime !
Ja se nadam da će Benko ostati do kraja sezone u klubu a na ljeto ga pustiti neka ide, ipak je pokazao da je igračina jer ne znamo kako će se pokazati Cesar pa mi je malo rizično da puštamo najboljeg strijelca da ode a borimo se za titulu.
(aka. simon )
ma brate ako bude ponuda za njega, barem i upola koliko se pricalo sto ga ne bi pustili, moci ces dovesti dobru zamjenu, tako da ne treba se brinuti oko toga previse
Pyro is not a crime !

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- crozzer
- Kontakt:
šminka !
Povecat ce nam se prosjek treba na tribinama.MCMXLVI je napisao/la:![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aleksandrov: Da, od malih nogu sam navijao za Sarajevo i zivotni san ce mi se uskoro ispunitiMCMXLVI je napisao/la:![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nedavno smo na utakmici brat @unbx i ja bas raspravljali o tom povecanju broja zenskog dijela populacije na kosevu u zadnje vrijemeLakoste je napisao/la:Povecat ce nam se prosjek treba na tribinama.MCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
Ima se o cemu raspravljat bgm
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Lakoste Tako se za Ikandea govorilo i da će nabit komplekse u svlačionici

Ovo mi je bio
A.C.A.B post
Ovo mi je bio
A.C.A.B post
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 16 dec 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pohvale za upravu koja je pocela dovodit igrace na vrijeme .... mislim da cemo u narednih 15 dana imat kompletiranu ekipu i onda JAKO NA PRIPREME....
UPRAVA NAPOLJE

UPRAVA NAPOLJE
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meister von Bosnien und Herzegowina

THEC je napisao/la:ma brate ako bude ponuda za njega, barem i upola koliko se pricalo sto ga ne bi pustili, moci ces dovesti dobru zamjenu, tako da ne treba se brinuti oko toga previse
Vukušić je slobodan igrač, možda bi naši mogli baciti oko na njega ako već nisu jer se radi o kvalitetnom igraču a bio bi više nego dobra zamjena Leonu u slučaju odlaska.
(aka. simon )
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedva se progura od ovih gostiju. Samo da vam kazem javio mi bratic od sestre da ovaj Bugar nije nista bolji od Hirosa i Pehlica. Toliko, halalite na upadu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa sidje beli, qrcem katran mjes'o nema te ko vode na Grbavici.
A golman?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Hoćemol mi u našoj avliji smišljat one fraze Robbery , CoCo , MSN , MTEL ?
CAR - Cezar Aleksandrov Reis
CAR - Cezar Aleksandrov Reis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
parola, teren je mjerilobelosevic28 je napisao/la:Jedva se progura od ovih gostiju. Samo da vam kazem javio mi bratic od sestre da ovaj Bugar nije nista bolji od Hirosa i Pehlica. Toliko, halalite na upadu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.