Nego kakvu skolu ima Cickovo? Treba li provjeravati diplomu?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego kakvu skolu ima Cickovo? Treba li provjeravati diplomu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Meni je ovaj dres OK, podsjeca na istoriju, samo da su ga malo ljepse posložili. A sto se tice silnih stranica ovdje napisanih u kenjanju, ljudi su u nekoliko mjeseci uradili sve sto je ovdje godinama trazeno, a opet kenjate. Kupite barem zlatnu clansku.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Denis je navikao tuđim Q gloginje mlatit...Kupio bi on glas da se zna potpisat na dokument!Sviuodbranu je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:01Sto ti ne kupisfukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:49Toliko pametujemo ovdje, samo tako nastavite, da ste neki navijaci skupili bi se i onda fino lijepo kupis stolicu u skupstini i imas pravo da odlucujes ovako pucate samo u prazno, evo ljudi su otvorili svima priliku da budu dio Slobode a vi i dalje nastavljajte lupetat i pricati o Cickovim...![]()
Mi smo ovdje forumasi, gradjani obicni svjet vecinom.
Da kupim dva glasa kao obicni gradjanin, ulozis sve sto imas u zivotu, zasto...Ko meni garantuje...Kako cu dobit taj novac nazad...Znas ti sta znaci 48 000 km za obicni svjet...pa i 24....
Kaze prodas kasnije...kome...Cickovo ti vedri i oblaci, covjek koji je zavio klub u crno...Ja sam uvjek bio da se placa, ali ovo je napravljeno za ljude koji imaju novac, koji ce (eventualno)kupiti vecinu glasova i voditi klub....A ne za gradjane...Evo naprimjer bas ce moj stari od 480 km penzije kupiti Glas za 24 milje, ili moj nezaposlen buraz...Ovo je napravljeno za ljude sa parama ne za nas.
Previse vi prozivate ljude ovdje, jel ti Denis kupio glas....Aha, jeste.
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Da znam da ce otici 1 fening za platu Cickovom, nikada ulaznice ne bi kupio.NjonjoVam je napisao/la: ↑31 jan 2020, 20:52Denis je navikao tuđim Q gloginje mlatit...Kupio bi on glas da se zna potpisat na dokument!Sviuodbranu je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:01Sto ti ne kupisfukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:49Toliko pametujemo ovdje, samo tako nastavite, da ste neki navijaci skupili bi se i onda fino lijepo kupis stolicu u skupstini i imas pravo da odlucujes ovako pucate samo u prazno, evo ljudi su otvorili svima priliku da budu dio Slobode a vi i dalje nastavljajte lupetat i pricati o Cickovim...![]()
Mi smo ovdje forumasi, gradjani obicni svjet vecinom.
Da kupim dva glasa kao obicni gradjanin, ulozis sve sto imas u zivotu, zasto...Ko meni garantuje...Kako cu dobit taj novac nazad...Znas ti sta znaci 48 000 km za obicni svjet...pa i 24....
Kaze prodas kasnije...kome...Cickovo ti vedri i oblaci, covjek koji je zavio klub u crno...Ja sam uvjek bio da se placa, ali ovo je napravljeno za ljude koji imaju novac, koji ce (eventualno)kupiti vecinu glasova i voditi klub....A ne za gradjane...Evo naprimjer bas ce moj stari od 480 km penzije kupiti Glas za 24 milje, ili moj nezaposlen buraz...Ovo je napravljeno za ljude sa parama ne za nas.
Previse vi prozivate ljude ovdje, jel ti Denis kupio glas....Aha, jeste.
Sto se tice dresova dobri su ali vidim da smo izgubili jednog sponzora koji se kleo da voli Slobodu. Hoce li TOM CAT biti sponzor i koliko ce dati i hoce li kupiti bar cetiri stolice u skupstini?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Koliko smara lik jel ovo moguce...
Evo stigao je Bekric:

Evo stigao je Bekric:

Misliš ovako? Po ovim slikama vidi se da je "profesionalac" radio ! Svaki dres uniqueklasik je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:21E yebem i onog ko je radio markiranje ovog dresa.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:04
Novi dres, bas ono tipicno nas kakav smo imali kroz historiju, na to me podsjeca![]()
Znaci ako se sredina grba Legea na prelazu jedne na drugu "prugu" onda simetricno desno ide grb Slobode da je sredina grba na prelazu tih pruga desno.
Mozda je to nebitna stvar, ali sitnice koje mora znat taj koje to radio, ako ima gram profesionalnosti.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Po ovom vidim ko da je moja nena sa peglom lijeilla grbove, pa svaki drugacije pozicioniranSlobodas je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:17Misliš ovako? Po ovim slikama vidi se da je "profesionalac" radio ! Svaki dres uniqueklasik je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:21E yebem i onog ko je radio markiranje ovog dresa.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:04
Novi dres, bas ono tipicno nas kakav smo imali kroz historiju, na to me podsjeca![]()
Znaci ako se sredina grba Legea na prelazu jedne na drugu "prugu" onda simetricno desno ide grb Slobode da je sredina grba na prelazu tih pruga desno.
Mozda je to nebitna stvar, ali sitnice koje mora znat taj koje to radio, ako ima gram profesionalnosti.
![]()
Al bez obzira lijep dres, klasika, slobodaski pravi.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jel moguce da tako poznata firma uradi takvu glupost. To se samo nama moze desiti
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Probisvjet
- Kontakt:
Danas u 16:00h utakmica protiv Rumuna.
Ima li gdje kakav prijenos? Bilo bi dobro vidjeti kako igraju prvu utakmicu
Ima li ko kakav info koliko je rezulat, postave, sta bilo?
Pa s kim smo na kraju igrali na ss pišu sa rumunima na fb pišu sa makedoncima ?
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ja ne vjerujem da još uvijek nema čestite slike sa priprema !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.